forgotten Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 αρχικα εχανε το wifi σπανια ,τις τελευταιες τρεις μερες δεν το εντοπιζει καν,δοκιμασα οτι τρικ μπορουσα,να το ανοιξω μονος μου για να αλλαξω την καρτα το θεωρω διακινδυνευμενο ,υπαρχει κανα φθηνο usb wifi ή καμια λυση για να το ζωντανεψω ,
forgotten Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 oxi dn m bgazi kan to ikonidio tou wifi oute ke stis rithmisis emfanizete puthena
ozelot Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 System Preferences > Network > Wi-Fi, είναι τικαρισμένο το box “Show Wi-Fi in menu bar” και δεν εμφανίζεται η βεντάλια ;.
forgotten Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 System Preferences > Network > Wi-Fi, είναι τικαρισμένο το box “Show Wi-Fi in menu bar” και δεν εμφανίζεται η βεντάλια ;. δεν μου εμφανιζει καν την επιλογη wifi
ozelot Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δυστυχώς είναι θέμα κάρτας του air port φίλε μου, όπου -κατά τη γνώμη μου- μόνο το service μπορεί να δώσει λύση. Για επιβεβαίωση πήγαινε About This Mac > System Report > Network, όπου η δεξιά στήλη στο Wi-Fi θα πρέπει να είναι κενή.
forgotten Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δυστυχώς είναι θέμα κάρτας του air port φίλε μου, όπου -κατά τη γνώμη μου- μόνο το service μπορεί να δώσει λύση. Για επιβεβαίωση πήγαινε About This Mac > System Report > Network, όπου η δεξιά στήλη στο Wi-Fi θα πρέπει να είναι κενή. το ξερω το διαγνωσα και μονος μου αλλα θελω να παρω μια usb τουλαχιστο wifi card παρα να τα σκασω χοντρα για τοσο παλιο μοντελο
ozelot Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μάλλον θα χάσεις τον χρόνο σου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τρέξε τις ρουτίνες reset PRAM και reset SMC, μπας και ....
forgotten Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μάλλον θα χάσεις τον χρόνο σου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τρέξε τις ρουτίνες reset PRAM και reset SMC, μπας και .... εχει γινει και αυτο στην αρχη διορθωνοταν με αυτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα