@topos Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Flex2 και με υποχωρησεις στην καμερα Xiaomi note 3 pro.
Thanos233 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 είμαι ανάμεsα sτο LG G4 και sτο OnePlus 2 εsειs τι λέτε? άντε για να το κλείsουμε, αρκετά sας κούραsα, κ λέω την τετάρτη επιτέλουs να το πάρω, οπότε ακούω Aus Zenfone 2 στην καλύτερή του έκδοση με 285 ευρώ σε προσφορά αυτή την εβδομάδα από eshop http://www.e-shop.gr/kinito-asus-zenfone-2-ze551ml-32gb-4gb-ram-z3580-dual-sim-silver-p-TEL.008664
Ntelosxxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Flex2 και με υποχωρησεις στην καμερα Xiaomi note 3 pro. αστο το flex σου ειπα εχει θεματα με την οθονη. αυτο εχω.
makrixeris Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) βρήκα το lg nexus 5x 16gb το μόνο μειονεκτήματα είναι ότι δεν παίρνει external memory και το meizu mx5 Επεξ/σία 4 Μαΐου 2016 από makrixeris
Lucky_Louk Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 http://www.minideal.net/meizu-pro-5-3gb-32gb-smartphone-5-7-inch-amoled-screen-samsung-exynos.html αυτό τι sαs λέει???
Thanos233 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Καινούριο και μη δοκιμασμένο. Δεν πιστεύω να παρουσιάσει κάποιο θέμα, αλλά κράτα και μία πισινή..
newsformobiles Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 http://www.minideal.net/meizu-pro-5-3gb-32gb-smartphone-5-7-inch-amoled-screen-samsung-exynos.html αυτό τι sαs λέει??? Αν θέλεις 5.7, ρίξε μια ματιά και στο δικό μου, το Xiaomi Note Pro. Στο vickmall το έχει 319$! 1
Lucky_Louk Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Λοιπον παιδια τελικα πηρα κινητο, το lenovo vibe x3, μου εκανε ομως ενα update κ εχει χαςει το playstore και μερικες εφαρμογες τις βγαζει sτα κινεζικα, τι πρεπει να κανω?
newsformobiles Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Λοιπον παιδια τελικα πηρα κινητο, το lenovo vibe x3, μου εκανε ομως ενα update κ εχει χαςει το playstore και μερικες εφαρμογες τις βγαζει sτα κινεζικα, τι πρεπει να κανω? Ψάχνεις για rom στο needrom που να έχει μέσα ελληνικά και κάνεις μόνο manual update, οχι αυτόματα γιατί θα έχεις το ίδιο κάθε φορά.
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Γεια σας ηρθε η ωρα να αγορασω καινουριο κινητο κ διαθέτω 330 ευρώ. Βασικα είμαι ανάμεσα στο Huawei P8 και στο LG G4 32Gb. Νομίζω είναι κ τα 2 καλά κινητα. Ποια η γνώμη σας? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? Το τελευταίο κινητό που είχα ήταν το Samsung Calaxy S4 το οποίο έκαψε πλακέτα κ δε συμφέρει η επισκευή του. Παρακαλώ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Ανοιξες θεμα τον Απριλιο και κινητο πηρες μετα απο 2.5μηνες.Ασχολιαστο..... Εγιναν καμποσες προτασεις και μαλιστα στην αρχη σου αναφερθηκαν κινητα ή απο οτι βλεπω και το OnePlus2(ακομα και το OnePlus3 που βγηκε πριν λιγο καιρο να επαιρνες καλυτερη αγορα θα ηταν).Τα εγραψες ολα στα παπουτσια σου και τωρα εχω να σου κανω την εξης πολυ απλη ερωτηση(γιατι επιβαλεται).Θεμα για ποιο καταραμενο λογο ανοιξες τοτε αφου εξαρχης θα επαιρνες οτι σου κατσει στο κεφαλι(ειδικα μετα απο τοσο καιρο που και νεα μοντελα βγαινουν οπως καλη ωρα το OnePlus3,ενω οταν ανοιξες το θεμα υπηρχε μονο το OnePlus2)?? Οχι μονο εκανες οτι να ναι αγορα(που πρεπει τωρα να κατσεις να ασχοληθεις με Rom....)αλλα τσαμπα χρονο και για τα παιδια που καθησαν και ασχοληθηκαν με το θεμα αυτο.... Τι να πω ρε γμτ πραγματικα οτι να ναι..
makrixeris Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 από θέμα κάμερας κ μόνο ποιο προτείνετε p9 lite ή nexus 5x ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα