msdx Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Αν πίνει την μπαταρία γρήγορα με την χρήση που κάνει κάποιος φαντάσου στα μισά της μέρας να ψάχνεις μπριζα για να φορτίσεις για 3 ώρες το κινητό.Παράδειγμα τώρα αυτό .Είναι θετικό δεν το βάζεις στα περιττά χαρακτηριστικά .Τεσπα καλώ είναι να καταλήξει σε κάποιες συσκευές και μετα να ψάξει για προβλήματα μειονεκτικά που μπορεί να έχουν .Εγώ σαν πιο ολοκληρωμένη λύση λέω για g4 dual.
newsformobiles Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Στα λεφτά αυτά θα μπορούσες να δεις ή το Xiaomi Redmi Note 3 Pro, που είναι πολύ καλό και δυνατό κινητό ή και το δικό μου,με 4GB ram, 64GB rom, snapdragon 810, 4K video, 2k οθόνη, το Xiaomi Note Pro.
life is music Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Aν θες σε αυτά τα λεφτά καλό κινητό πάρε το z3 ιδαλος πάρε τ galaxy a5 to neo Lucky_Louk
instinct21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Aν θες σε αυτά τα λεφτά καλό κινητό πάρε το z3 ιδαλος πάρε τ galaxy a5 to neo Lucky_Louk Απλα για να γραφει sony η samsung??? Ή υπάρχει κ κάποιος άλλος λογος που τα προτεινεις? Γιατι στα χαρακτηριστικα τουλαχιστον ειναι κατωτερα κ τα 2...
Lucky_Louk Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 ναι sυμφωνω, κ ειχα το galaxy s4 , οπότε μη παρς κατι υποδεεsτερο. το αλλαζω αναγκαsτικα γιατι μου εκαψε πλακετα κ θελει 250 ευρω για καινουρια, αλλιως δε το αλλαζα με τιποτα...
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Aν θες σε αυτά τα λεφτά καλό κινητό πάρε το z3 ιδαλος πάρε τ galaxy a5 to neo Lucky_Louk Galaxy A5 2016????Ελα τωρα ρε συ σοβαρα???300ευρω για κινητο με αυτα τα specs οταν στα ιδια χρηματα παιζουν τα G4,OnePlus2 ή ακομα και το Huawei P8 με λιγοτερα χρηματα???
Lucky_Louk Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ε ναι, αυτό λέω κ εγω... Για αυτό άλλωsτε ζητώ τη βοήθειά sαs!
Fulgore Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ε ναι, αυτό λέω κ εγω... Για αυτό άλλωsτε ζητώ τη βοήθειά sαs! Την γνωμη μας την εχεις παρει.Εσυ τωρα πρεπει να τα βαλεις κατω και να δεις ποιο κινητο θελεις,μιας και για σενα παει το κινητο οχι για μας.
Lucky_Louk Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 είμαι ανάμεsα sτο LG G4 και sτο OnePlus 2 εsειs τι λέτε? άντε για να το κλείsουμε, αρκετά sας κούραsα, κ λέω την τετάρτη επιτέλουs να το πάρω, οπότε ακούω
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Αν δεν θες να μπλεκεις με αγορες απο εξωτερικο/εγγυησεις κλπ χτυπα το G4.
Lucky_Louk Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 μάλλον εκει 8α καταληξω Fulgore, πειραζει ομως αν ειναι απο τα kaizer???
CaptainChris Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Εαν δεν κυνηγας και δεν χρειαζεσαι ολα τα νεα apps δες και το Blackberry Passport θα εκπλαγεις απο την ποιοτητα του!
aphrodite8721 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Παιδια εχω προβληματιστει... Εχω iphone 5s αλλα ειδα το lg g4 και σκεφτομαι να το αλλαξω. Να το κανω;;:/
makrixeris Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 γεια σας γράφω και εγώ εδώ για να μην ανοίγω καινούριο θέμα... ψάχνω κινητό μέχρι 200-250 max ψάχνω στο kimovil αλλά είμαι πολλή μπερδεμένος δεν ξέρω πιο να διαλέξω... θα ήταν εύκολο να μου προτείνετε κάτι εσείς που έχετε εμπειρία ?? κoιτάω κάτι σε xaiomi samsung lg meizu huawei lenovo asus θέλω να έχει ram 2gb κ πάνω οθόνη 5.0-5.5 μνήμη ας έχει και 16gb αρκεί να παίρνει external memory... αυτό που με ενδιαφέρει πολλή είναι η camera και να έχει καλό display resolution μπαταριά δεν έχω θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα