Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πίνει την μπαταρία γρήγορα με την χρήση που κάνει κάποιος φαντάσου στα μισά της μέρας να ψάχνεις μπριζα για να φορτίσεις για 3 ώρες το κινητό.Παράδειγμα τώρα αυτό .Είναι θετικό δεν το βάζεις στα περιττά χαρακτηριστικά .Τεσπα καλώ είναι να καταλήξει σε κάποιες συσκευές και μετα να ψάξει για προβλήματα μειονεκτικά που μπορεί να έχουν .Εγώ σαν πιο ολοκληρωμένη λύση λέω για g4 dual.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aν θες σε αυτά τα λεφτά καλό κινητό πάρε το z3 ιδαλος πάρε τ galaxy a5 to neo Lucky_Louk

Απλα για να γραφει sony η samsung???

Ή υπάρχει κ κάποιος άλλος λογος που τα προτεινεις?

Γιατι στα χαρακτηριστικα τουλαχιστον ειναι κατωτερα κ τα 2...

Δημοσ.

ναι sυμφωνω, κ ειχα το galaxy s4 , οπότε μη παρς κατι υποδεεsτερο. το αλλαζω αναγκαsτικα γιατι μου εκαψε πλακετα κ θελει 250 ευρω για καινουρια, αλλιως δε το αλλαζα με τιποτα...

Δημοσ.

Aν θες σε αυτά τα λεφτά καλό κινητό πάρε το z3 ιδαλος πάρε τ galaxy a5 to neo Lucky_Louk

Galaxy A5 2016????Ελα τωρα ρε συ σοβαρα???300ευρω για κινητο με αυτα τα specs οταν στα ιδια χρηματα παιζουν τα G4,OnePlus2 ή ακομα και το Huawei P8 με λιγοτερα χρηματα???

Δημοσ.

Ε ναι, αυτό λέω κ εγω...

Για αυτό άλλωsτε ζητώ τη βοήθειά sαs!

Την γνωμη μας την εχεις παρει.Εσυ τωρα πρεπει να τα βαλεις κατω και να δεις ποιο κινητο θελεις,μιας και για σενα παει το κινητο οχι για μας.

Δημοσ.

είμαι ανάμεsα sτο LG G4 και sτο OnePlus 2 εsειs τι λέτε?

άντε για να το κλείsουμε, αρκετά sας κούραsα, κ λέω την τετάρτη επιτέλουs να το πάρω, οπότε ακούω  :-D

Δημοσ.

Εαν δεν κυνηγας και δεν χρειαζεσαι ολα τα νεα apps δες και το Blackberry Passport θα εκπλαγεις απο την ποιοτητα του!

Δημοσ.

γεια σας γράφω και εγώ εδώ για να μην ανοίγω καινούριο θέμα... ψάχνω κινητό μέχρι 200-250 max ψάχνω στο kimovil αλλά είμαι πολλή μπερδεμένος δεν ξέρω πιο να διαλέξω... θα ήταν εύκολο να μου προτείνετε κάτι εσείς που έχετε εμπειρία ?? κoιτάω κάτι σε xaiomi samsung lg meizu huawei lenovo asus θέλω να έχει ram 2gb κ πάνω οθόνη 5.0-5.5 μνήμη ας έχει και 16gb αρκεί να παίρνει external memory... αυτό που με ενδιαφέρει πολλή είναι η camera και να έχει καλό display resolution μπαταριά δεν έχω θέμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...