Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτον

Δευτερον

Τριτον

Τεταρτον

Πεμπτον, δεν χαλαρωνει το πισω καπακι μετα απο καποιες χρησεις

Εκτον,  ενα powerbank 10.000mha εχει περιπου ιδια τιμη με την μπαταρια "σε καποια μοντελα ισως και μικροτερη"

και σε γλιτωνει απο ενα σωρα βγαλε βαλε και ξαναβγαλε

Εβδομον, μπορεις να φορτισεις κινητα, καμερες, ηλεκτρονικο τσιγαρο, ταμπλετ, gadgets κ.α

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικα το G4 με τα τελευταια θεματα που παρουσιαστηκαν http://www.insomnia.gr/topic/604424-lg-g4-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%B1-bootloop-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-600-601-602/ εγω δεν θα το επαιρνα και θα κοιταζα σε OnePlus2 αν βολευει απο το site της εταιριας αλλιως Huawei p8 ή κατι σε Sony.To Galaxy S6 ειναι στα 390 δυστηχως.

Δημοσ.

Στα λεφτα αυτα το One plus 2 4gb ram-64gb rom με κλειστα ματια.

345 ευρω απο το επισημο σαιτ κ παιρνεις κινηταρα. Με το τελευταιο update σε oxygen 3 marshmallow πεταει

Δημοσ.

Το g4 dual η τιμή τού είναι πολύ κοντά με το απλό αλλα δεν έχει ακουστεί το πρόβλημα με τα bootloop.Και το one plus 2 είναι καλό αν συμβιβαστης με τα αρβανίτικα του.

Δημοσ.

https://oneplus.net/gr/2

Μπορείς να ψάξεις σε φόρουμ  και να δεις και reviews  .Παράδειγμα ότι δεν υποστηρίζει  quick charge κάνει 3 ώρες να φορτίσει το software  έχει κάποια προβλήματα . 

Δημοσ.

https://oneplus.net/gr/2

Μπορείς να ψάξεις σε φόρουμ  και να δεις και reviews  .Παράδειγμα ότι δεν υποστηρίζει  quick charge κάνει 3 ώρες να φορτίσει το software  έχει κάποια προβλήματα . 

Τρομερο αρνητικο που δεν εχει quick charge.Πωπω ρε γμτ παει αχρηστο βγηκε το κινητο. Τα περι προβληματων με το software εκτως απο την καμερα πχ στο OnePlusX δεν εχω ακουσει κατι αλλο το σημαντικο.

Δημοσ.

Παιδια μην ακουω βλακειες. Το κινητο πεταει μετα το τελευταιο update (που ειναι σε beta ακομα μεν αλλα επισημο δε).

Snapdradon 810. 4gb ram. 64gb μνημης. Premium κατασκευη πανεμορφη στα 345 ευρω.

Ποιο G4 λετε; ειναι η μιση ωρα φορτισης παραπανω λογος για να απορρίψεις τετοιο κινητο;

Δημοσ.

Τελικά ομως φίλοι μου δε με βοηθατε να καταληξω καπου... από ότι βλεπω όμως μου λέτε LG G4 ή OnePlus 2  ή X , sωsτά?

Τα lenovo τι λένε???

Πάντως το oneplus 2 δεν είναι άsχημο...

Δημοσ.

Παιδιά σταματήστε να απαντάτε ειρωνικά οταν δεν σας αρέσει αυρο που λεει ο άλλος όλα τα κινητά έχουν κάποια θετικά και κάποια αρνητικά και κάνει τους συμβιβασμούς του ο καθένας .Εσένα μπορεί να μην σε ενοχλεί η ο χρόνος φόρτισης ο άλλος μπορεί να τον ενοχλεί. Για αυτό λέω στον άνθρωπο να κοιτάξει κανένα review να διαβάσει κανένα φορουμ να δει τα αρνητικά και τα θετικά δεν λεω το τηλεφονο κακό .Μην σας προσβάλουν τις επιλογες σας θα πέσετε να τούς φάτε έλεος ποια.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σταματήστε να απαντάτε ειρωνικά οταν δεν σας αρέσει αυρο που λεει ο άλλος όλα τα κινητά έχουν κάποια θετικά και κάποια αρνητικά και κάνει τους συμβιβασμούς του ο καθένας .Εσένα μπορεί να μην σε ενοχλεί η ο χρόνος φόρτισης ο άλλος μπορεί να τον ενοχλεί. Για αυτό λέω στον άνθρωπο να κοιτάξει κανένα review να διαβάσει κανένα φορουμ να δει τα αρνητικά και τα θετικά δεν λεω το τηλεφονο κακό .Μην σας προσβάλουν τις επιλογες σας θα πέσετε να τούς φάτε έλεος ποια.

Το quick charging το εχω δει οντως να το αναφερουν σαν αρνητικο,βεβαια σε Android ναυαρχιδες που οταν πρωτοκυκλοφορουν κοστιζουν 600-700ευρω αρα εκει να το κραξουν.

Επισης ναι μου προσβαλλες την επιλογη μου και ας ειμαι κατοχος moto E που αυτο κανει παραπανω για να φορτισει :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...