psomakiablog Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 καλησπερα εβαλα vodafone επειδη ειχα ακουσει οτι ειναι καλη εταιρια κτλπα μου συνδεουν την γραμμη ρουτερ ειχα πει οτι δεν θελω 2 μερες τωρα προσπαθω να συνδεσω το ρουτερ εχω δυο technicolor technicolor tg589vn technicolor td5136v2 μου τα εδωσε ενας φιλος μπενω στο 192.168.1.1 το κανω bridge παλι τιποτα θελω βοηθεια παιδια μην αγορασω το ρουτερ επισης μ εδωσαν τα στοιχεια [email protected] guest αλλα παλι τιποτα σας παρακαλω βοηθηστε.
Lolarikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Η περιγραφή σου χωρίς παρεξήγηση είναι κάπως χαοτική. Γιατί να βάλεις bridge το ένα από τα 2 Routers; Δεν μπορείς απλά να χρησιμοποιήσεις το ένα από τα δύο; Για παράδειγμα πάρε το td5136v2 και πήγαινε Technicolor Gateway->Configuration->Setup my Technicolor Gateway και μετά εκεί που λέει Select Service δεν βάζεις Bridge, αλλά PPP. Και μετά επιλέγεις Over Ethernet. Βάζεις κωδικούς PPPoE και θα συνδεθείς. Μην το μπλέκεις το πράγμα με bridge και σύνδεση δύο router εκτός αν έχεις ιδιαίτερο λόγο.
chios Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Κανε καταρχήν reset το ρουτερ να φύγουν οι παλιές ρυθμίσεις και σεταρε το απο την αρχή όπως λέει και φίλος απο πανω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα