ampalos10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 καλησπερα παιδια εγινα μελος για να σας πω και εγω το προβλημα μου. σημερα ενω ειχε ανοιξει κανονικα ο υπολογιστης του πατερα μου αφου τον εκλεισε και πηγε να τον ξαναανοιξει (δεν ξερω αν εκανε καποια πατατα) δεν τον αφηνει να μπει στα windows (nomizo exei windows 7) και αντ αυτου του βγαζει ενα μυνημα Q FLASH UTILITY V 2.05 FLASH TYPE/SIZE MXIC 25L4005 512K KEEP DMI DATA ENABLE και απο κατω επιλογες gia to bios ψαχνωντας στο ιντερνετ ειδα οτι μαλλον θελει η μητρικη αναβαθμιση στο bios. ανοιξα το κουτι και ειδα οτι το pc φοραει την GIGABYTE GA-G31M-S2L μπαινωντας στο σιτε της εταιριας στο bios update http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#bios κατεβασα τις 2 τελευταιες version mia tin f9 mia f10f προσπαθησα να της βαλω σε ενα φλασακι και να τις κανω extract (μια την μια μια την αλλη) αλλα οταν πηγα να πατησω UPDATE BIOS FROM DRIVE ενω βρισκει ενα floppy A (μαλλον το φλασακι μου λεει DRIVE NOT FORMATTED) ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? ευχαριστω γαι το χρονο σας
ampalos10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δοκίμασε σε FAT32. τι εννοεις φιλε? να αλλαξω το τροπο που λειτουργει το φλασακι μου? επισης γιατι μου βγηκε αυτο το μυνημα με τα bios εχεις καμια ιδεα? ευχαριστω πατνως για την απαντηση
~Palpatin~ Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δεν γνωρίζω αν θα φτιάξει με bios update, αλλά αν θες δοκίμασε. Για να κάνεις πρέπει το φλασάκι να είναι φορμαρισμένο σε FAT32
ampalos10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δεν γνωρίζω αν θα φτιάξει με bios update, αλλά αν θες δοκίμασε. Για να κάνεις πρέπει το φλασάκι να είναι φορμαρισμένο σε FAT32 οκ θα το κοιταξω αυριο. γενικα ομως γιατι το εβγαλε αυτο εχεις καμια ιδεα?
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Πρέπει εκτός από Floppy να σου βγάλει και ένα HDD. Το φλασάκι να είναι usb 2.0 καλύτερα και όχι usb 3.0.
ampalos10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 to φλασσακι το διαβαζει σαν FLOPPY A οταν δεν το βαζω δεν διαβαζει τιποτα... και ειναι 3.0 νομιζω 2.0 δεν εχω. παιδια εχει κανεις ιδεα γιατι μου το εβγαλε αυτο ξαφνικα? ενω λειτουργουσε μια χαρα ο υπολογιστης και τωρα δεν μπορω να μπω στ αwindows? παιζει αν φταιει η οθονη να καικε κατι στην μητρικη? εχετε καμια ιδεα?
Xristaras12 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 το πιθανότερο που μπορεί να έγινε με κάποια αυξομείωση τάσης να καταστράφηκαν τα δεδομένα του bios. Μου έχει τυχει στην μητρικη της υπογραφής με το που τον ανοιγω γινεται διακοπη ρευματος. 1
ampalos10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 το πιθανότερο που μπορεί να έγινε με κάποια αυξομείωση τάσης να καταστράφηκαν τα δεδομένα του bios. Μου έχει τυχει στην μητρικη της υπογραφής με το που τον ανοιγω γινεται διακοπη ρευματος. μπορει να εχει καταστραφει η μπαταρια του CMOS? αξιζει να δοκιμασω να την αλλαξω? αλλιως τι θα κανω με το ιοσ? απο το φλασηακι δν το διαβαζει
Xristaras12 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 η μπαταρια οχι δεν νομίζω. Και να την αλλάξεις δεν θα γίνει κάτι, το μόνο που κρατάει τουτη η μπαταρία ειναι η ώρα και οι ρυθμίσεις του bios. Δοκίμασε το CD της μητρικής παλαιότερα είχανε εκει πέρα ενα bios σε περιπτωση που κάτι παει λάθος. ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ διαβασε το βιβλιαρακι της μητρικής Εαν δεν το έχεις μπες στον κατασκευαστη και κατέβασέ το. Θα σε γλυτώσει γενικότερα απο πολύ ψάξιμο και απορίες.
labakis Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 μηπως είναι μόνιμα πατημένο-κολημένο το F8 ή κάποιο άλλο F?
george_gpu Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 δοκιμασε με το https://rufus.akeo.ie/ αλλιως δανεισου ενα floppy usb drive και γραψτο σε δισκετα ( το γράμμα λογικα θα ειναι a:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα