Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εγινα μελος για να σας πω και εγω το προβλημα μου. σημερα ενω ειχε ανοιξει κανονικα ο υπολογιστης του πατερα μου αφου τον εκλεισε και πηγε να τον ξαναανοιξει (δεν ξερω αν εκανε καποια πατατα) δεν τον αφηνει να μπει στα windows (nomizo exei windows 7) και αντ αυτου του βγαζει ενα μυνημα 

Q FLASH UTILITY V 2.05

FLASH TYPE/SIZE     MXIC 25L4005 512K

KEEP DMI DATA ENABLE

και απο κατω επιλογες gia to bios

ψαχνωντας στο ιντερνετ ειδα οτι μαλλον θελει η μητρικη αναβαθμιση στο bios. ανοιξα το κουτι και ειδα οτι το pc φοραει την

GIGABYTE GA-G31M-S2L

μπαινωντας στο σιτε της εταιριας στο bios update  

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#bios κατεβασα τις 2 τελευταιες version mia tin f9 mia f10f προσπαθησα να της βαλω σε ενα φλασακι και να τις κανω extract (μια την μια μια την αλλη) αλλα οταν πηγα να πατησω UPDATE BIOS FROM DRIVE ενω βρισκει ενα floppy A (μαλλον το φλασακι μου λεει DRIVE NOT FORMATTED)

ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?

ευχαριστω γαι το χρονο σας

Δημοσ.

Δοκίμασε σε FAT32.

τι εννοεις φιλε? να αλλαξω το τροπο που λειτουργει το φλασακι μου?

επισης γιατι μου βγηκε αυτο το μυνημα με τα bios εχεις καμια ιδεα? ευχαριστω πατνως για την απαντηση

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αν θα φτιάξει με bios update, αλλά αν θες δοκίμασε. Για να κάνεις πρέπει το φλασάκι να είναι φορμαρισμένο σε FAT32 ;)

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αν θα φτιάξει με bios update, αλλά αν θες δοκίμασε. Για να κάνεις πρέπει το φλασάκι να είναι φορμαρισμένο σε FAT32 ;)

οκ θα το κοιταξω αυριο. γενικα ομως γιατι το εβγαλε αυτο εχεις καμια ιδεα?

Δημοσ.

to φλασσακι το διαβαζει σαν FLOPPY A οταν δεν το βαζω δεν διαβαζει τιποτα... και ειναι 3.0 νομιζω 2.0 δεν εχω.

παιδια εχει κανεις ιδεα γιατι μου το εβγαλε αυτο ξαφνικα? ενω λειτουργουσε μια χαρα ο υπολογιστης και τωρα δεν μπορω να μπω στ αwindows? παιζει αν φταιει η οθονη να καικε κατι στην μητρικη? εχετε καμια ιδεα?

Δημοσ.

το πιθανότερο που μπορεί να έγινε με κάποια αυξομείωση τάσης να καταστράφηκαν τα δεδομένα του bios.

Μου έχει τυχει στην μητρικη της υπογραφής με το που τον ανοιγω γινεται διακοπη ρευματος.

• Like 1
Δημοσ.

το πιθανότερο που μπορεί να έγινε με κάποια αυξομείωση τάσης να καταστράφηκαν τα δεδομένα του bios.

Μου έχει τυχει στην μητρικη της υπογραφής με το που τον ανοιγω γινεται διακοπη ρευματος.

μπορει να εχει καταστραφει η μπαταρια του CMOS? αξιζει να δοκιμασω να την αλλαξω? αλλιως τι θα κανω με το ιοσ? απο το φλασηακι δν το διαβαζει

Δημοσ.

η μπαταρια οχι δεν νομίζω. Και να την αλλάξεις δεν θα γίνει κάτι, το μόνο που κρατάει τουτη η μπαταρία ειναι η ώρα και οι ρυθμίσεις του bios.

Δοκίμασε το CD της μητρικής

παλαιότερα είχανε εκει πέρα ενα bios σε περιπτωση που κάτι παει λάθος.

ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ διαβασε το βιβλιαρακι της μητρικής

Εαν δεν το έχεις μπες στον κατασκευαστη και κατέβασέ το.

Θα σε γλυτώσει γενικότερα απο πολύ ψάξιμο και απορίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...