Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Καλησπέρες... Όπως αντιλαμβάνεστε από τον τίτλο είμαι ένας περίφανος κάτοχος ενός LG G2 το οποίο με έχει αφήσει καταευχαρηστημένο. Το πρόβλημα ξεκινά διότι σιγά σιγα και λόγω της χρήσης του ώς hotspot συνέχεια, η μπαταρία έχει αρχίσει να μας αφήνει. Τι θα διαλέγατε μετά το G2??? Γλυκοκοιτάζω αυτό: http://www.amazon.co.uk/Ulefone-FDD-LTE-Smartphone-Android-Lollipop/dp/B01AY2XXMU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1459631776&sr=8-1&keywords=ulefone+power Γενικά με ενδιαφέρει αρκετά η μπαταρία και μετα τα χαρακτηριστικά του G2 επαρκούν, δλδ 4πύρηνος 2-3GB RAM 16-32GB ROM 4G 13mp Budget κοντά στα 200Ε Ευχαριστώ
hackerW32 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 τι λες για αυτο; http://www.skroutz.gr/s/7509017/Xiaomi-Redmi-Note-2-16GB.html#specs-container
carolosjk Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Το LG G Flex 2 είναι αρκετά καλή επιλογή δεδομένου οτι σου άρεσε το G2, απλά κυμαίνεται στα 240€+. Μετά μπορείς να πας και σε G3 απλά από θέμα μπαταρίας εδώ μπορεί να μην μείνεις ευχαριστημένος! Από κει και πέρα πολύ δυνατή επιλογή είναι το Xiaomi Redmi Note 3 το οποίο πετάει και θα μείνεις πανευτυχής με την μπαταρία! Βέβαια να προσθέσω πως στα G3 και Redmi Note 3 καλύτερη επίλογη θα ήταν η έκδοση με τα 32GB αποθηκευτικό και 3GB RAM γιατί τα 16GB έχουν 2GB RAM 1
Ntelosxxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Εχω flex2 εδω και μια βδομάδα. Σε σχεσει με τα αλλα δυο που λενε τα παιδια στο προτείνω. Xiaomi προσωπικά δε θα επερνα δε μου αρεσει το υλικό του,το εχει ενας φιλος μου. G3 καλο αλλα μπαταρια αν το δουλεύεις σαν εμενα, παιχνιδια και μόνιμα ίντερνετ θα το φορτίζεις 2 φορες τη μερα, το εχει ο κολλητός μου. Για καποιο αλλο δεν εχω γνωμη πιστεύω να βοήθησα.
Makis38 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μαλλον θα κοίταζα να του άλλαζα μπαταρία, αφού εκεί είναι το μόνο του θέμα. Με battery endurance σύμφωνα με GSM 81h, υψηλότερη από το κινέζικο που σου προτείνουν και του flex, από 10 έως 30! ώρες.
conkal Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 γιατι δεν παιρνεις μιααλλη μπαταρια ? το κινητο τα σπαει και ειμαι και εγω καταευχαριστημενος γενικως
7nisiotis Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Αυτό είναι το καλό του G3 με την αποσπώμενη μπαταρία, το ότι με 15 περίπου ευρώ τσιμπάς μια 2η και είσαι άρχοντας. Το κλείνεις, γεμίζεις το shotgun και έτοιμος. Στα 200 ( 250 περίπου με τα 3GB ram ) ευρώ είναι πολύ καλή ευκαιρία το G3- και πιθανολογώ ότι θα πέσει λίγο ακόμα η τιμή του λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του G5. Αν και προσωπικά δε θα άλλαζα το G2. Με μια καλή ρομ + κέρνελ πετάει και με πολύ καλή μπαταρία. ο πρόβλημα ξεκινά διότι σιγά σιγα και λόγω της χρήσης του ώς hotspot συνέχεια, η μπαταρία έχει αρχίσει να μας αφήνει. Τι θα διαλέγατε μετά το G2??? Αν πιστεύεις ότι έχει χάσει απόδοση η μπαταρία του G2, βρες μια αυθεντική απο ebay και αν πιάνουν τα χέρια σου άλλαξε την.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ για όλες τις απόψεις. Δυστυχώς ή ευτυχώς όλοι επιβεβαιώνετε πάνω κάτω τον ''φόβο'' οτι σε αυτά τα χρήματα που διαθέτω δεν υπάρχει πραγματική αναβάθμιση για το G2. Ίσως απλά βολευτώ με ένα powerbank και μια καινούργια μπαταρία. Το ζήτημα είναι οτι περνάω αρκετό χρόνο στις μετακινήσεις (ζώ αγγλία) και γι αυτό μου χρειάζεται αρκετό ζουμί. Επίσης αν κάποιος γνωρίζει κανέναν καλό πωλητή σε ebay ή amazon απ τον οποίο να πάρω σίγουρα αυθεντική μπαταρία θα σας ήμουν υπόχρεος.
SteveWisejohn Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Θα εγκαταλείψω το G2 που θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει ποτέ η LG και θα πάω στο V10 !!!! Ελπίζω να μη το μετανιώσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα