mang76 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 παιδιά καλησπέρα, έχω ένα αραχνιασμένο mac mini 2009 και σκέφτομαι να το κάνω media center συνδέοντας το στην τηλέοραση. Εχει κανείς ιδέα τι καλώδια θα χρειαστώ (δεν έχει HDMI έξοδο); Εχω και ένα αντάπτορα mini display σε DVI.. με ένα καλώδιο DVI σε HDMI θα κάνω δουλειά; Επίσης το apple remote αξίζει για να ελέγχω μουσική, τανιίες κλπ; ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
xtraktor Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 παιδιά καλησπέρα, έχω ένα αραχνιασμένο mac mini 2009 και σκέφτομαι να το κάνω media center συνδέοντας το στην τηλέοραση. Εχει κανείς ιδέα τι καλώδια θα χρειαστώ (δεν έχει HDMI έξοδο); Εχω και ένα αντάπτορα mini display σε DVI.. με ένα καλώδιο DVI σε HDMI θα κάνω δουλειά; Επίσης το apple remote αξίζει για να ελέγχω μουσική, τανιίες κλπ; ευχαριστώ για τις απαντήσεις. ναι μπορείς να αγερασιών δεν έχεις ένα καλώδιο από DVI σε HDMI άπλα έτσι θα περνάς στην τηλεόραση σου μονό την εικόνα οπότε θα πρέπει να αγοράσεις και ένα καλώδιο optic out (με την προϋπόθεση ότι το αποστερήσει η τηλεόραση σου για τον ήχο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα