Lanakos Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Πηγα απο το bios και ειδα οτι η θερμοκρασια της CPU ηταν 54 βαθμους κελσιου ο επεξεργαστης που εχω ειναι ο Pentium dual core E5800 στα 3.20 απο κατω υπηρχε και η ενδειξη MB temperature 39 βαθμους κελσιου υπαρχει καποιο προβλημα η ειναι ολα καλα?
bonorov Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δεν τσεκαρεις με καποιο stress test οπως το prime95 να δεις hwmonitor τι θερμοκρασιες θα φτασει? 1
Pstathece Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Κατι ψηνεται.Περα απ την πλακα η μητρικη μου φενεται λιγο ανεβασμενη και ο cpu βεβαια.Εκανες καμια βαρια εργασια ποιο πριν?? 3
Lanakos Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 απλα ηταν ανοιχτος ο υπολογιστης απο το πρωι και το κοιταξα το απογευμα κατα της 5 δηλαδη καπου στης 9 ωρες αλλα χωρις να γινει κατι σοβαρο
conkal Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 βαζεις αυτο για θερμοκρασιες: realtemp βαζεις αυτο για stress: OCCT και μας λες αφου το τρεξεις λιγο τι νουμερα πιανει επισης ερωτησεις : τι ψυχτρα? και ποτε αλλαξες τελευταια φορα παστα? 2
Lanakos Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 μολις αλλαξα επεξεργαστη φιλε εεε δεν νομιζω να εκανα κατι λαθος τοσες φορες εχω αλλαξει cpu η ψυχτρα ειναι η νορμαλ μονο η παστα που εβαλα για πρωτη φορα την silver.λες να εβαλα λιγο? ok κατεβασα το CPUID και ειναι ολα καλα core#0 41C core#1 33 εως 36C 1
aetos1988 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Να ξέρεις ότι στο BIOS δεν είναι σε idle ο cpu 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα