Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εαν ακομα συζηταμε για να το παρεις για την ηλικιωμενη φιλη σου να το παρεις χωρις δευτερη σκεψη(το 3g).

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες το 640 να το αναβαθμίσεις σε Windows 10 θα κατεβασεις από το Store Την εφαρμογή Upgrade Advisor και να κάνεις αναβάθμιση από εκεί. Μετά καλό θα ήταν και ένα Hard Reset για να στρώσει

Οκ, μπορεί να χρησιμοπιήσει τον λογαριασμό της στα windows10 (γιατι windows10 έχει) ή να κάνει άλλο; Θα της πω αυτό για το update advisor

Δημοσ.

Οκ, μπορεί να χρησιμοπιήσει τον λογαριασμό της στα windows10 (γιατι windows10 έχει) ή να κάνει άλλο; Θα της πω αυτό για το update advisor

Να χρησιμοποιήσει το ίδιο λογαριασμό και θα συγχρονίζεται pc με τηλέφωνο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πληροφοριακά, επειδή είδα ότι μόλις το βγάλανε στο FB, έβγαλε κουπόνι το Coolicοοl για το Xiaomi Note 3/16 και το αγοράζεις στα 199.99$ (175€)!!! Δεν γράφει για περιορισμένη ποσότητα και ισχύει λέει μέχρι τέλος του μήνα!

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Χτυπησε προβλημα ο messenger σε αυτο το τηλεφωνο. Σημερα που το εφερε γις να τις το φτιαξω :) δεν φορτωνει καθολου τα μηνυματα.

Εχει τα windows 8 ακομα, λεει,εχω βολευτει μην μου τα αλλαξεις. Πως το φτιαχνω;

Lumia 640 xl

Δημοσ.

Χτυπησε προβλημα ο messenger σε αυτο το τηλεφωνο. Σημερα που το εφερε γις να τις το φτιαξω :) δεν φορτωνει καθολου τα μηνυματα.

Εχει τα windows 8 ακομα, λεει,εχω βολευτει μην μου τα αλλαξεις. Πως το φτιαχνω;

Lumia 640 xl

Για να μπορει να εχει messenger καθως και skype πρεπει αναγκαστικα να το αναβαθμισεις σε windows mobile 10...Τελος αυτες οι εφαρμογες για τα 8αρια..δεν λειτουργουν..

• Like 1
Δημοσ.

Εβαλα αναβαθμιση κατεβαινει. Αλλα δρν εβαλα το windows insider εβαλα το update advisor. Πειραζει;

Πως μπορω να κανω επαναφορα factory defaults, χωρις διαγραφη φωτογραφιων, sms και επαφων; Τα θελω αυτα. Το θελω για μετα το update? για να καθαρισει απο σαβουρα.

Δημοσ.

Εβαλα αναβαθμιση κατεβαινει. Αλλα δρν εβαλα το windows insider εβαλα το update advisor. Πειραζει;

Πως μπορω να κανω επαναφορα factory defaults, χωρις διαγραφη φωτογραφιων, sms και επαφων; Τα θελω αυτα. Το θελω για μετα το update? για να καθαρισει απο σαβουρα.

Κράτησε τις φωτό στον υπολογιστή. Οι επαφές είναι συγχρονισμένες με το μειλ που έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...