Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ξέρεις μόνο πως η Microsoft για τα windows κινητά έχει ως επίσημο αντιπρόσωπο στη Ελλάδα την εταιρεία Arvato.

Για το θέμα της εγγύησης, η εταιρεία αυτή δεν αναλαμβάνει την επισκευή τους εντός Ελλάδας, αλλά απλώς την παραλαβή της προβληματικής συσκευής από τον πελάτη προς αποστολή της στο εξωτερικό για επισκευή.

Όταν είναι έτοιμη η συσκευή τη στέλνουν σπίτι δωρεάν με courier. Η διαδικασία διαρκεί λίγο παραπάνω από 20 μέρες.

Επομένως, υπάρχει αντιπρόσωπος εντός Ελλάδας, αλλά θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και δεύτερη συσκευή εάν συμβεί κάτι.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι έτοιμος να το παραγγείλω...δεν ξέρω αν πρεπει να παρω το Νοκια Lumia 640XL ή κατι άλλο σε android με καλυτερο επεξεργαστή και καλύτερη ram.(Έχουν μεγάλες γραμματοσειρές; γιατι προκειτε για χρηστη 70 ετων)

Πειτε προτάσεις και θα δω, αν υπάρχει κατι καλυτερο.

Δημοσ.

Εαν θελεις μεγαλο κινητο που προοριζετε για καποιον που δεν θα τρελαθει να βαζοβγαζει apps, δεν υπαρχει καλυτερο απο το 640xl.

Επιπλεων σε αυτες τις συσκευες ειναι αδιαφορα τα specs, ειδικα για το κοινο που προοριζοντε.

Εκτος και εαν πας σε μη-smartphone με κουμπια.

Οσο για την εγγυηση, εαν δεν εισαι Αθηνα δωσε κανενα 10ευρω παραπανω και παρτο απο public/you/kotsovolo καποιο τελοσπαντων που να εχει φυσικο καταστημα σχετικα κοντα σου.

Αν και δεν εχουν ακουστει ιδιαιτερα θεματα για το 640xl.

Υ.γ Τωρα το τσεκαρα στο skroutz, η τιμη του πριν καμια βδομαδα επεζε στα 150 στα καταστηματα που ανεφερα, τωρα βλεπω οτι αυξηθηκε παλι..

• Like 1
Δημοσ.

Έχω δουλέψει το 640 xl και όντως ήταν πολύ καλό για τα λεφτά του.

Ένα πρόβλημα που διαπίστωσα ήταν ότι δεν είχε πολύ δυνατό wifi.

Στη βεράντα του σπιτιού ενώ με το xiaomi note2 είχα καλό σήμα το 640 δεν μπορούσε να συνδεθεί!!

Δημοσ.

Έχω δουλέψει το 640 xl και όντως ήταν πολύ καλό για τα λεφτά του.

Ένα πρόβλημα που διαπίστωσα ήταν ότι δεν είχε πολύ δυνατό wifi.

Στη βεράντα του σπιτιού ενώ με το xiaomi note2 είχα καλό σήμα το 640 δεν μπορούσε να συνδεθεί!!

Εγω παλι μπορω να πω πως ειχε καλυτερο σημα wifi απο lumia535/xiaomi 1s/lenovo a820/s3.

Τα παραπανω κινητα δεν τα λες και "κανουργια" οποτε λογικο να μην ειναι εξαιρετικα σε αυτον τον τομεα,απλα το αναφερω μιας και σε καμια περιπτωση δεν προβληματιζει το 640xl σε φυσιολογικους χωρους.

Δημοσ.

κι εμένα μου έκανε εντύπωση γιατί θεωρούσα πως τα lumia ως προς τα βασικά χαρακτηριστικά είναι εγγύηση.
τι άλλο μπορεί να συμβαίνει; κάποιο software bug; ελλατωματικό μοντέλο;
το σπίτι είναι μακρόστενο και η βεράντα στην άκρη αλλά η σύγκριση έγινε στο ίδιο σημείο και για τα δύο κινητά!

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω το Lumia 640 XL LTE που ανέφερε ο topos. Για το 4g που έχει. Οποιος μπορεί να με βοηθήσει να τπο βρω... :-)

Δημοσ.

Το XIAOMI MI MAX 3GB RAM 32GB ROM βλέπω είναι στα προσεχώς του Coolicοοl, στα 240€. Εάν θέλεις να περιμένεις λίγο, το κινητό αξίζει! Εδώ έγινε χαμός με τις προπαραγγελίες!

Δημοσ.

4g είναι και τα 2 link που έβαλες; και τα 2 4g γράφουν

Ναι, αλλα αλλο το 640 lte και αλλο το 640xl lte(5.7 ιντσες+καλυτερη καμερα).

Δημοσ.

Τελικά το χτυπάω το Νokia Lumia 640XL; γιατι διαβάζω άσχημα απο μερικους για την πλατφορμα windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...