Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ενα smartphone για all around χρηση. Με οθονη5,5-6''μεχρι 250 ευρω το πολυ. Το θελει μια φιλη 70χρονων οποτε μια μεγαλη αναλυση δεν ξερω αν θα βοηθουσε ή θα δημιουργουσε πριβληματα...δεν ξερω εσεις θα μου πειτε. Γρηγορο να ειναι.

Δημοσ.

Σε ότι αφορά την εγγύηση υπάρχει επίσημο service στην Ελλάδα; Αν όχι τι γίνεται σε περίπτωση που κάτι χρειαστούμε;

πραγματικα θα σε γελασω σε αυτο το θεμα, ας σου απαντησει καποιος που ξερει για αυτο. και η wind τα xiaomi οποτε κατα ειμαι σχεδον σιγουρος πως υπαρχει επισημο service στην Ελλαδα

Δημοσ.

Lumia 640xl με ~140ευρω.

Αριστη καμερα, εμφανη μεγαλα μενου , απλο , χωρις κολληματα, πολυ καλη αυτονομια και τελος πολυ καλη κατασκευη για αυτα τα χρηματα.

H αναλυση σε αυτες τις ηλικιες ειναι αδιαφορη.

Υ.Γ Αν και το συγκεκριμενο lumia εχει πολυ καλη οθονη παρα την hd αναλυση.Ακομα και χρηστης lg g3 (2560xδεν θυμαμαι) δεν ενοχληθηκε απο την χρηση του.

• Like 1
Δημοσ.

Lumia 640xl με ~140ευρω.

Αριστη καμερα, εμφανη μεγαλα μενου , απλο , χωρις κολληματα, πολυ καλη αυτονομια και τελος πολυ καλη κατασκευη για αυτα τα χρηματα.

Υ.Γ Αν και το συγκεκριμενο lumia εχει πολυ καλη οθονη παρα την hd αναλυση.Ακομα και χρηστης lg g3 (2560xδεν θυμαμαι) δεν ενοχληθηκε απο την χρηση του.

+1 για windows phone έχω κάνει δώρο στην γιαγιά μου το lumia 630 με 8αρια και το έμαθε μπαμ μπαμ

Δημοσ.

Σε ότι αφορά την εγγύηση υπάρχει επίσημο service στην Ελλάδα; Αν όχι τι γίνεται σε περίπτωση που κάτι χρειαστούμε;

Πανε Κινα για service κατοπιν συνεννόησης με τον πωλητη και αναμονη καπου στο Μηνα.

πραγματικα θα σε γελασω σε αυτο το θεμα, ας σου απαντησει καποιος που ξερει για αυτο. και η wind τα xiaomi οποτε κατα ειμαι σχεδον σιγουρος πως υπαρχει επισημο service στην Ελλαδα

Δεν υπαρχει επισημο service στην Ελλαδα.

Ενα απο τα αρνητικα των Κινεζικων δυστιχως.

Υπαρχουν ομως μαγαζια που φτιαχνουν Κινεζικα αλλα εκει πρεπει να πληρωσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Lumia 640xl με ~140ευρω.

Ευχαριστώ το μόνο έχει 1gb ram. Τίποτα καλύτερο παίζει; θελω και 4g αυτό μαλλον δεν έχει.

κατα τα άλλα είναι πολυ καλή επιλογή δεν λέω...κατι τετοιο ψαχνω

Δημοσ.

Φιλη 70 χρονων θελει 4g...?

Υπαρχει το 640xl lte αλλα κατα την γνωμη μου δεν αξιζει τα παραπανω χρηματα απο το απλο το οποιο ειναι 3g.

Εαν ειχαμε απεριοριστα gb στο ιντερνετ πιθανων να αξιζε το 4g( εαν κατεβαζαμε/ταινιες/video κτλ), αλλα τωρα για συνδεσεις 500-1gb-> που κ που λιγο σερφαρισμα κανενα e-mail/fb δεν πιστευω πως εχει νοημα.Ηδη το 3g ειναι γρηγοροτερο απο την μεση adsl..

Επιπλεων για τα win ειναι μια χαρα το 1gb ram, δεν υπαρχουν τα κολληματα του android.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλη 70 χρονων θελει 4g...?

Από τα πόσα χρόνια μέχρι τα πόσα πάει το 4g; :-) :-)  16-65; B)  Από τα 66 και πάνω παίρνουν οι χρήστες 3g, δεν το χρειάζονται πλέον το 4g :-D

Πως αναβαθμίζεται σε windows10 εύκολα; Τίποτα καλύτερο σε αυτά τα λευτά σε windows10 υπαρχει;

Δημοσ.

Από τα πόσα χρόνια μέχρι τα πόσα πάει το 4g; :-) :-)  16-65; B)  Από τα 66 και πάνω παίρνουν οι χρήστες 3g, δεν το χρειάζονται πλέον το 4g :-D

Πως αναβαθμίζεται σε windows10 εύκολα; Τίποτα καλύτερο σε αυτά τα λευτά σε windows10 υπαρχει;

στα 70 δεν νομιζω το μυαλο μπορει να αντιληφθει αν η συσκευη τρεχει 3g-4g-5g ή το νοιαζει κατι τετοιο εκτος αν η φιλη σου ειναι τπτ επιστιμονας στα δικτυα 

οχι δεν υπαρχει

Δημοσ.

Από τα πόσα χρόνια μέχρι τα πόσα πάει το 4g; :-) :-) 16-65; B) Από τα 66 και πάνω παίρνουν οι χρήστες 3g, δεν το χρειάζονται πλέον το 4g :-D

Συγνωμη, ισως το εθεσα καπως ακομψα.

Αλλα εγω δουλευω 3g(οχι τοσο συχνα ομολογουμενος) και wifi.

Οταν εχω καλο σημα συνδεσης δεν ξεχωριζω διαφορα σε browsing.

Επιπλεων ακομα και 10gb/μηνα να εχει στο κινητο η 3g μπορει να τα καταναλωσει σε μερικες μερες.

Εαν ειχαμε φτασει στο σημειο που συζητουσαμε για απεριοριστη χρηση τοτε ναι θα αξιζε.

Δημοσ.

Αν θες το 640 να το αναβαθμίσεις σε Windows 10 θα κατεβασεις από το Store Την εφαρμογή Upgrade Advisor και να κάνεις αναβάθμιση από εκεί. Μετά καλό θα ήταν και ένα Hard Reset για να στρώσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...