Hiddenite Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Όσοι το έχετε στην κατοχή σας πείτε μας την γενική σας άποψη σε εμάς τους πιθανούς μελλοντικούς αγοραστές.
vaggelis828 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Το 2 μήνες ειναι πολυ καλο για τα χρήματα του μηδέν λαγήγορο μπαταρια 1 μερα με πολυ η σχετικα φτηι πολυεχωλαγκαρισμαμεραχρησησχετικαΕια εμένα προσωπικά.Ελπίζω να σου εδωσα μια εικόνα.
Hiddenite Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Το 2 μήνες ειναι πολυ καλο για τα χρήματα του μηδέν λαγήγορο μπαταρια 1 μερα με πολυ η σχετικα φτηι πολυεχωλαγκαρισμαμεραχρησησχετικαΕια εμένα προσωπικά.Ελπίζω να σου εδωσα μια εικόνα. Θεωρώ πως κατάλαβα τι εννοείς μετά από μια ερασιτεχνική αποκρυπτογράφηση. Ευχαριστώ
@topos Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Το εβγαλε και στο crazy sundays το e-shop στα 289 . Χωρις να το εχω δει υποθετω πως περα απο την καλη κατασκευη που μαλλων θα εχει δεν βρισκω να αξιζει τα χρηματα του.. Το xiaomi redmi note 3 pro στα ιδια χρηματα ειναι μαλλων καλυτερη αγορα.Ισως και το meizu note 2 με 100 ευρω λιγοτερα. Και τα 2 απο Ελλαδα, γιατι εαν τα παρεις απο Κινα ειναι ακομα πιο οικονομικα..
Hiddenite Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Στο θέμα εγγύησης με τα κινέζικα τί παίζει; Γιατι για πολλούς που δεν ασχολούμαστε τόσο αυτό είναι το "αγκάθι "
ziaba Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Είχα το g7 όπως βγήκε με την κιτ κατ έτσι και θα πεθάνει ....χεχε και κρίνοντας από το g7... κάμερες, οθόνη, μπαταρία, ήχος, επιδόσεις, σήμα όλα κάτω του μετρίου δεν θα έπαιρνα με τίποτα το 8 Εγγύηση έχει κανονικά όπως όλες μάρκες σονυ, σαμσουνγκ κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα