Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αυτή τη στιγμή είμαι συνδρομητής vodafone-hol με 2 φωνητικά κανάλια και 2 αριθμούς. Πρόσφατα μου έκαναν προσφορά από τον ΟΤΕ και λόγω ΟΤΕ TV σκέφτομαι να κάνω τη φορητότητα αλλά ζητώντας 2ο φωνητικό κανάλι και αριθμό το κόστος αυξάνεται +7€ σκέφτηκα λοιπόν τη λύση voip. Η ερώτησή μου λοιπόν είναι η εξής θα μπορέσω να συνδεσω τον αριθμό voip στο ρουτερ του ΟΤΕ ή θα μπλέξω με εξτρα εξοπλισμό;

Δημοσ.

Κύριε Χίο εξηγείτε λίγο τί εννοείτε ότι είναι κλειδωμένο; Δεν μπορεί να πάρει δύο αριθμούς voip και να τους χρησιμοποιεί από τις δύο phone του modem;

Επίσης, σκέψου το ISDN του ΟΤΕ που προσφέρει δύο κανάλια φωνής σε έναν αριθμό όμως. Δεν ξέρω αν τους χρειάζεσαι τους δύο αριθμούς. Επίσης, αν έπαιρνε και άλλο νούμερο voip δεν θα είχε χρέωση; Γιατί δηλαδή να το κάνει αυτό έναντι του δεύτερου pots αριθμού;

Δημοσ.

Κύριε Χίο εξηγείτε λίγο τί εννοείτε ότι είναι κλειδωμένο; Δεν μπορεί να πάρει δύο αριθμούς voip και να τους χρησιμοποιεί από τις δύο phone του modem;

Επίσης, σκέψου το ISDN του ΟΤΕ που προσφέρει δύο κανάλια φωνής σε έναν αριθμό όμως. Δεν ξέρω αν τους χρειάζεσαι τους δύο αριθμούς. Επίσης, αν έπαιρνε και άλλο νούμερο voip δεν θα είχε χρέωση; Γιατί δηλαδή να το κάνει αυτό έναντι του δεύτερου pots αριθμού;

O OTE χρεώνει το ISDN με 5,50€ + 0,90€ το μήνα για κάθε αριθμό η σκέψη μου ήταν να μεταφέρω το 2ο νούμερο σε voip μέσα από το ρούτερ ώστε με 15€ το χρόνο να είμαι κομπλέ χωρίς να μπλέξω με έξτρα εξοπλισμό... Τώρα αυτό που μου είπαν από τον οτε είναι ότι θα συνδεθώ ευρυζωνικά άρα σε περίπτωση που σκεφτώ σοβαρά τη λύση voip θα πρέπει ο οτε να μου δωσει τους κωδικους σύνδεσης για να χρησιμοποιήσω δικό μου ρουτερ

Δημοσ.

... θα πρέπει ο οτε να μου δωσει τους κωδικους σύνδεσης για να χρησιμοποιήσω δικό μου ρουτερ

Δεν υπάρχει περίπτωση και δεν δίνει τους κωδικούς του δικό του voip για να δουλέψει σε άλλη συσκευή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...