nickvas19 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Λοιπον παιδια.... Εχω 2 υπολογιστες εκ των οποιων ο ενας ειναι σταθερος με windows 7 και ενα φορητο υπολογιστη με win 8. αυτο που θελω να κανω τωρα ειναι να δημιουργησω και στα δυο μηχαναμηματα εναν ακομα χρηστη που να μην εχει μεσα απολυτως τπτ.σαν να εχω κανει φορματ...και Να ναι αδειο καθαρο αλλα μην επηρεαζει τον λογαριασμο που θα εχω σαν κυριο. Με λιγα λογια δεν θελω να δουλευει καμια αλλη εξοδο εκτος απο την usb και εξοδο οθονης. ολα τα αλλα wifi,bluetooth,οτι υπαρχει οn board θελω να ναι απερνεγοποιημενα.και απο drivers οτι λιγοτερο μπορω χωρις εξοικονομησεις ενεργειας και οποιαδηποτε επιλογη για μεγιστες επιδοσεις.Ουτε καν ελληνικα δεν θελω να εχω.ουτε firewall ουτε antivirus και μην τρεχουν ενα σωρο drivers που ειναι σε αναμονη ή τρεχουν στην ραμ οπως στον προηγουμενο....και οτι ρυθμισεις κανω το τονιζω....να μην επηρεαζουν τον αλλον χρηστη. Γινεται;
Bspus Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Dual boot, οχι 2 bios αλλα 2 λειτουργικα. Με αυτα που ζητας δεν νομιζω να υπαρχει αλλη λυση. Γιατι θες κατι τοσο δραστικο ομως και δεν σε καλυπτει ενας απλος guest account? Αν τελικα κανεις dual boot, παλι ο αλλος χρηστης θα μπορει να φτασει στο login screen και του κανονικου λειτουργικου αλλα θα εχεις κλειδωμενο με κωδικο το χρηστη. Στην αλλη εγκατασταση θα ειναι χωρις κωδικο (ο απλος χρηστης, στον admin σαφως θα εχεις) και θα εφαρμοσεις οτι περιορσμους θες που θα ισχυουν system wide μεν αλλα δεν θα μεταφερονται στην "καλη" εγκατασταση
ntg1980 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Στο αν γίνεται ή όχι, μου φαίνεται ότι σε καλύπτει η απάντηση του Bspus.Από περιέργεια όμως... γιατί θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο?
nickvas19 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Θελω να μην τρεχει κανενας driver ειδικα οτι ειναι on board. Ουτε ηχο θελω ουτε τπτ. Ο λογος που θελω να το κανω αυτο ειναι για να παιξω καλυτερα μουσικη. Θα κερδισω 5—10‰. Σκοπευω να στησω ενα καλο hifi που θα παιζει με dac... Και ειπα να ξεκινησω απο τον υπολογιστη. Και επειδη δεν εχω μακ... Διαβασα οτι με καποιες ρυθμισεις καταφερνεις να παιζει πιο σωστα για παραδειγμα... http://www.presonus.com/community/Learn/Optimizing-Windows-Vista-and-Windows-7-for-Music-Production Οποτε ενα απο τα δυο θα παει χαμενο... Κ γι αυτο ρωτησα εαν μπορω να κανω κατι ωστε να επιλεγω αλλο προφιλ και ξαναρωτω... Πως θα γινουν οι δεσμευσεις σε wifi usb ports εφοσον το bios ειναι κοινο; θελω καποια να τα κλεισω απο το bios. Επισης ναι μεν θα δεσμευσω καποια πραγματα... Αλλα μηπως θα τρεχουν κατα καποιον τροπο background απλα δεν θα μπορω να τα χρησιμοποιω;
ntg1980 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Είναι πολύ δύσκολο αυτό που προσπαθείς να κάνεις.Αν είχες 2 λειτουργικά συστήματα (με dual boot κατά την εκκίνηση του PC) "ίσως" να μπορούσες να φτάσεις ως ένα σημείο. Αλλά απλά με έναν διαφορετικό (δεύτερο) χρήστη στο ένα και μοναδικό λειτουργικό σύστημα που έχεις εγκατεστημένο? Δεν ξέρω... δεν πιστεύω.
nickvas19 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 ωραια απο κει και περα....με εναν πως γινεται οταν κανω κατι καταργηση....στην επομενη επανακινηση να μην την κανει εγκατασταση αυτοματα; με 2 λειουργικα γινεται;εχω την asus p5q3...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα