Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είπα να αναβαθμίσω λίγο το pc μου σε ram που υστερούσε και αγόρασα μια μνήμη 8GB την συγκεκριμένη http://www.skroutz.gr/s/295915/Kingston-8GB-1333MHz-DDR3-ECC-CL9-DIMM-Kit-of-2-with-Thermal-Sensor.html

Με το που την τοποθετώ και ανοίγω το pc κάνει το χαρακτηριστικό <μπιπ>,την αναγνωρίζει κανονικά,αλλά επιφάνεια εργασίας δεν μπαίνει.Δεν μπορώ να μπω στο BIOS καθόλου.Την έχω βάλει και στα 4 slots που έχει η μητρική μου.Η μητρική μου είναι η εξής  http://www.skroutz.gr/s/251912/Gigabyte-GA-P55-UD3L.html#specs-container

Δημοσ.

Δεν υποστιριζει 8gb σε καθε μνημη.

Θες 4 4αρες.

Απο socket 1155 και μετα υποστιριζει 8gb per slot

Επισης η μνημη που εχεις βαλει ειναι για server.

Δημοσ.

Δεν υποστιριζει 8gb σε καθε μνημη.

Θες 4 4αρες.

Απο socket 1155 και μετα υποστιριζει 8gb per slot

Επισης η μνημη που εχεις βαλει ειναι για server.

το socket μου ειναι 1156.

Δηλαδη απλα δεν υπαρχει καμια ελπιδα να δουλεψει με αυτη την ram ε?

Δημοσ.

1-Δεν θα δουλεψει συγουρα διοτι ειναι 8gb.

2-Δεν ξερω τι γινεται επειδη ειναι ECC μνημη.Δεν το εχω ψαξει πολυ,αλλα νομιζω δεν παιζει.

ΑΝ μπορεις να την πας πισω τρεχα.Επισης με τοσα χρηματα που εδωσες επερνες 16gb.

Δημοσ.

Πωωω.Το θεμα ειναι πως την εκανα παραγγελια μεσω ιντερνετ και σιγα μη μου την παρουν πισω.Εκτος αν βρω καποιον και την πουλησω.

Για την συγκεκριμενη μητρικη τι θα μου προτεινες στα 8gb?

Δημοσ.

Εμενα η μητρικη μου ομως παιζει μεχρι 1333 συχνοτητα.Οι συγκεκριμενες ειναι 1600.Θα παιζουν λες;

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε για ολα.Αν ακουσεις καποιος που να ενδιαφερεται για συγκεκριμενη ram την πουλαω

Δημοσ.

Δεν ηξερα δεν ρωταγα.Την πατησα.Παρηγγειλα λαθος προιον.Ναι το εκανα ηδη.Εβαλα αγγελια

Δημοσ.

Δεν ηξερα δεν ρωταγα.Την πατησα.Παρηγγειλα λαθος προιον.Ναι το εκανα ηδη.Εβαλα αγγελια

Απλα να ξερεις ρε φιλος οτι θα την δωσεις το πολυ κανα 40αρι.Κριμα ρε γαμωτο τζαμπα λεφτα πεταξες...

Δημοσ.

Εστω.Κανεις που να ενδιαφερεται να την ξεφορτωθω ρε παιδια?

Θελω αμεσα να αλλαξω την ram μου.Σερνεται το Pc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...