Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,εχω ενα προβλημα που μαλλον προκειται σε θεμα drivers αλλα δεν γνωριζω πως να το λυσω.Λοιπον μετα απο Format και εγκατασταση drivers,μολις εκκινω τον η/υ και ενω δειχνει κανονικα ολες τις λειτουργιες του ακομη και συνδεση του wifi,μπαινοντας στον Browser μου λεει αδυνατη συνδεση,επισης εαν ξεκινησω οποιαδηποτε διαδικασια installing δεν προχωρα καθως και δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο των ειδοποιησεων και της τοπικης συνδεσης.Μολις περασουν 3-4 λεπτα ξαφνικα εφανιζονται αποτομα τα 2 αυτα εικονιδια και ολα επανερχονται κανονικα.Σαν να μην μπορει να διαβασει κατι δηλαδη και μεσολαβει χρονος για να γινει.Τι μπορει να φταιει ρε παιδια?

Δημοσ.

Έχεις σκεφτεί ότι μπορούν τα XP να παρουσιάζουν μια ασυμβατότητα με τον υπολογιστή; Αυτό συμβαίνει αν ο υπολογιστής έχει βγει με πιο καινούριο λειτουργικό και έχεις βάλει τα ΧΡ.

Δημοσ.

Καλησπέρα !

Στην περίπτωση αυτή ξεκινάμε ελέγχοντας ποια προγράμματα φορτώνονται αυτόματα κατά την εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος. Αυτός ο έλεγχος μπορεί να γίνει για παράδειγμα με το πρόγραμμα Msconfig. Επιλέγουμε δηλαδή διαδοχικά Start --> Run --> Msconfig --> Startup.
Απ' όσα μπορώ να καταλάβω εγώ, φαίνεται ότι έχεις φορτώσει κάποιο βαρύ (απαιτητικό σε μνήμη) πρόγραμμα που ξεκινάει μαζί με τα Windows XP. Μέχρι να φορτώσει αυτό το πρόγραμμα, ο υπολογιστής αναγκαστικά "παγώνει" τις υπόλοιπες λειτουργίες του για λίγο χρόνο. Δεν μπορώ όμως να μαντέψω τι είδους λογισμικό μπορεί να είναι αυτό. Προσπάθησε να θυμηθείς ποια προγράμματα εγκατέστησες τον τελευταίο καιρό.

Να είσαι καλά,
Ο Άσπρος Γάτος

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου δεν εχω εγκαταστησει κανεβα προγραμμα ακομη.Σε ευχαριστω παντως.

κοιτα οπως τα λες φενεται οτι αργει παρα πολυ να φορτωσει τα προγραμματα κλπ 

μαλλον κατι σε δισκο πεζει πιθανον..

απο την αλλη τι τα θες καισυ τα xp  ..βαλε τα 7 τουλαχιστον να βρεις την υγεια σου...

Δημοσ.

Κατέβασε για αρχή τη δοκιμαστική έκδοση του hdsentinel να δεις αν είναι εντάξει ο δίσκος, πρέπει να είναι 100% η υγεία του.

Αν είναι εντάξει ο δίσκος, κατέβασε hirens bootcd, κάψε το iso σε cd/dvd με το imageburn ή το πρόγραμμα εγγραφής σου (με εγγραφή αρχείου εικόνας ή burn image) και μπουτάρισε από το cd. Πήγαινε στο memtest86 και άστο να πάει 2-3 φορές στο 100%

Δημοσ.

Θα το τσεκαρω παιδια με αυτα που λετρ σε 2 μερες,γιατι τωρα λειπω για δουλεια.Παντως εχω μια υπονεια πως φταιει το προγραμμα οδηγησης και λειτουργιας ενως wifi stick turbo x που χρησιμοποιω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...