Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημερα,θελω τα "φωτα" σας γιατι εχω αρχισει να απογοητευομαι με την κατασταση της καρτας γραφικων μου.

cpu:i5 750

ram:2xGU502203EP0201,2xGU512303EP0202=6gb

Μετα απο καποιο ελεγχο ρουτινας σε μητρικη εκτος κουτιου (κατα τον ελεγχο χρησιμοποιησα το τροφοδοτικο του κουτιου Arctic 430w αλλα ειχα αποσυνδεσει τα παντα και συνδεσα μια μητρικη διπλα στο κουτι επανω σε αντιστατικη επιφανεια),το pc δεν μπουταρει οταν ειναι συνδεμενη η καρτα γραφικων στο ρευμα (6-pin), κινουνται οι ανεμιστηρες κουτιου-ψυκτρα cpu για 1/4 του δευτερολεπτου και μετα παπαλα.

Χωρις την τροφοδοσια η μητρικη σφυραει (κλεφτικα :fear:  )οτι δεν υπαρχει gpu απο τα beep της.

Την δοκιμασα σε δευτερο πυργο με 550w τροφοδοτικο και παλι τα ιδια.

Την συγκεκριμενη καρτα την εχω κανενα 6μηνο επανω σε αυτο το συστημα χωρις προβληματα αλλα και χωρις "πειραγματα" bios κ.τ.λ.

Εκανα clear cmos και με την μπαταρια και χωρις και με τα jumperακια...,τιποτα..., "σιγη ασυρματου".

Μνημες o.k.,cpu o.k.,mobo o.k.,psu o.k. :unsure: .

Τι φταιει;

Undervoltage use...δεν νομιζω γιατι δεν εχω ζορισει το συστημα με hiqh gaming ή πολλα προγραματα να παιζουν,αλλα ειναι και στο απαιτουμενο οριο voltage της gpu.

post-193273-0-19207000-1459599400_thumb.png

post-193273-0-07536900-1459599401_thumb.png

post-193273-0-20313800-1459599494_thumb.png

Δημοσ.

αρα το προβλημα δημιουργήθηκε μετα τον ελενχο ρουτινας;

και την δοκιμασες και σε αλλο pc και εκανε τα ιδια;

Δημοσ.

αρα το προβλημα δημιουργήθηκε μετα τον ελενχο ρουτινας;

και την δοκιμασες και σε αλλο pc και εκανε τα ιδια;

ακριβως  :wacko:

Ξεχασα να γραψω οτι το pc δουλευει κανονικα με την παλια GT320 (δεν θελει παροχη ρευματος)που ειχα "καβα"

Δημοσ.

ολα δειχνουν πως κατι έγινε και τα τίναξε τα πεταλα η καρτα. γιατι; τι μπορει να εκανες; δεν ξερω.

μπορει κατι που ηρθες σε επαφη, πχ το βύσμα της καρτας για ρευμα, μπορει να ξεκόλλησε καμια επαφη. βαλε το βύσμα του ρευματος, κουνατο ισα ισα γύρο γύρο και δες εαν καμια επαφη κουνιετε. εκτός ρεύματος φυσικα

εαν ειναι κατι τετοιο την εχεις γλυτώσει πολυ φτηνα.

Δημοσ.

Ευχαριστω,θα το ελενξω και αυτο οταν θα γυρισω απο τη δουλεια.

Η μονη σχεση που ειχε η καρτα με τον ελενχο που εκανα ηταν οτι βρισκονταν στο ιδιο κουτι με το psu ,πανω στην pci-e X16 αλλα χωρις συνδεμενο ρευμα πανω της.

Θελω να πιστευω οτι ξερω 5-10 πραγματα απο διαχειρηση ρευματων σε ενα κουτι.

Ασχετο,η καρτα δεν εχει τιποτα εμφανες σε πυκνωτες κ.τ.λ.

Δημοσ.

Αν πριν δούλευε μια χαρά και μετά τον έλεγχο δεν δουλεύει σε 2 συστήματα τότε πάει η κάρτα μας άφησε χρόνους.Ειναι να σε θέλει με τα ηλεκτρονικά μπορεί να πάρεις όλες τις προφυλαξεις να τα κάνεις όλα σωστά και τελικά να πάθουν ζημιά.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για το ενδιαφέρον.

Απλα ποσταρα το θεμα μήπως καποιος απο τα συμπτώματα εχει καταλάβει σε πιο σημείο έχει "χτυπήσει" η κάρτα γιατί θα την κάνω βιδες ετσι και αλλιως και μετά έχω λίγη μπλέ μπογια είναι και η θάλασσα κοντά...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...