Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μου δώσανε το συγκεκριμένο tablet αλλά έχει πρόβλημα με το wifi. Το ανοίγω αλλά απενεργοποιείτε μόνο του μετά απο 4-5 δευτερόλεπτα. Στις σύνθετες ρυθμίσεις που μπαίνω έχω απενεργοποιήσει την επιλογή για εξοικονόμησης μπαταρίας αλλά τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Μου δώσανε το συγκεκριμένο tablet αλλά έχει πρόβλημα με το wifi. Το ανοίγω αλλά απενεργοποιείτε μόνο του μετά απο 4-5 δευτερόλεπτα. Στις σύνθετες ρυθμίσεις που μπαίνω έχω απενεργοποιήσει την επιλογή για εξοικονόμησης μπαταρίας αλλά τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ.

πάρε back up από τα προσωπικά σου δεδομένα και (φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία) και κανε επαναφορα εγροστασιακων ρυθμίσεων 

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ.

Το έκανα. Και τώρα μου γράφει οτι η συσκευή έχει απενεργοποιηθεί και να παω σε ένα κατάστημα wind...  :wacko:  :wacko:  :wacko:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έκανα. Και τώρα μου γράφει οτι η συσκευή έχει απενεργοποιηθεί και να παω σε ένα κατάστημα wind...  :wacko:  :wacko:  :wacko:

τι εννοεις έχει απενεργοποιηθει μήπως το tablet είναι κλεμμένο 

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ.

Δεν ξέρω. Δεν είναι δικό μου το tablet. Δεν κάνει τίποτα. Μου έχει βγάλει το σήμα της wind και θέλει να βάλεις ένα κωδικό. Αυτό μόνο εμφανίζει.

Δημοσ.

Δεν ξέρω. Δεν είναι δικό μου το tablet. Δεν κάνει τίποτα. Μου έχει βγάλει το σήμα της wind και θέλει να βάλεις ένα κωδικό. Αυτό μόνο εμφανίζει.

είναι άχρηστο αυτός που σου το έδωσε από κάπου το έκλεψε/ βρήκε μπορείς να το πουλήσεις μόνο ως ανταλλακτικά εφόσον είναι σε καλή εξωτερική  κατάσταση  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...