skim045 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Καλησπέρα. Μου δώσανε το συγκεκριμένο tablet αλλά έχει πρόβλημα με το wifi. Το ανοίγω αλλά απενεργοποιείτε μόνο του μετά απο 4-5 δευτερόλεπτα. Στις σύνθετες ρυθμίσεις που μπαίνω έχω απενεργοποιήσει την επιλογή για εξοικονόμησης μπαταρίας αλλά τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ.
corsair04 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Μου δώσανε το συγκεκριμένο tablet αλλά έχει πρόβλημα με το wifi. Το ανοίγω αλλά απενεργοποιείτε μόνο του μετά απο 4-5 δευτερόλεπτα. Στις σύνθετες ρυθμίσεις που μπαίνω έχω απενεργοποιήσει την επιλογή για εξοικονόμησης μπαταρίας αλλά τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ. πάρε back up από τα προσωπικά σου δεδομένα και (φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία) και κανε επαναφορα εγροστασιακων ρυθμίσεων Επεξ/σία 2 Απριλίου 2016 από corsair04
skim045 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Το έκανα. Και τώρα μου γράφει οτι η συσκευή έχει απενεργοποιηθεί και να παω σε ένα κατάστημα wind...
corsair04 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Το έκανα. Και τώρα μου γράφει οτι η συσκευή έχει απενεργοποιηθεί και να παω σε ένα κατάστημα wind... τι εννοεις έχει απενεργοποιηθει μήπως το tablet είναι κλεμμένο Επεξ/σία 2 Απριλίου 2016 από corsair04
skim045 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω. Δεν είναι δικό μου το tablet. Δεν κάνει τίποτα. Μου έχει βγάλει το σήμα της wind και θέλει να βάλεις ένα κωδικό. Αυτό μόνο εμφανίζει.
corsair04 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω. Δεν είναι δικό μου το tablet. Δεν κάνει τίποτα. Μου έχει βγάλει το σήμα της wind και θέλει να βάλεις ένα κωδικό. Αυτό μόνο εμφανίζει. είναι άχρηστο αυτός που σου το έδωσε από κάπου το έκλεψε/ βρήκε μπορείς να το πουλήσεις μόνο ως ανταλλακτικά εφόσον είναι σε καλή εξωτερική κατάσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα