bonorov Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στ' αλεύρι λενε στο χωριο μου 1
gdask Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Σωστοί είστε. Και επειδή τώρα που κοίταζα λίγο τι παίζει με τις ψύκτρες σκέφτηκα πως είναι βλακεία να κάνω μισές δουλειές και αφού ούτως ή άλλως μπαίνω στα έξοδα, με βλέπω για μια noctua u14s να τελειώνει το παραμύθι και από εκεί. Αλλιώς μπορεί να την πατήσω και να καταλήξω ακόμα και με χειρότερη ψύκτρα από το παλικάρι την scythe που έχω τώρα, το οποίο θα είναι χαζό όπως και να το κάνουμε. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις.
bonorov Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Σωστοί είστε. Και επειδή τώρα που κοίταζα λίγο τι παίζει με τις ψύκτρες σκέφτηκα πως είναι βλακεία να κάνω μισές δουλειές και αφού ούτως ή άλλως μπαίνω στα έξοδα, με βλέπω για μια noctua u14s να τελειώνει το παραμύθι και από εκεί. Αλλιώς μπορεί να την πατήσω και να καταλήξω ακόμα και με χειρότερη ψύκτρα από το παλικάρι την scythe που έχω τώρα, το οποίο θα είναι χαζό όπως και να το κάνουμε. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις. Μια χαρα ειναι η Noctua αλλα με premium τιμη.Με τα μισα λεφτα με μια 212 evo θα εισαι καποιους βαθμους πιο πανω αλλα θα κανεις αξιοπρεπεστατο overclock.Βεβαια αν δεν υπαρχει χρηματικο θεμα πηγαινε στην Noctua δεν το συζηταω.
pnick Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Η EVO είναι αρκετά ξεπερασμένη πλέον. Η εποχή της ήταν πριν 2 χρόνια περίπου. Ακόμα και η Rajintek themis είναι κάπως καλύτερη και λίγο φθηνότερη. Όπως και να έχει, για oc στον 6700Κ θέλει καλή αερόψυκτρα. Η Noctua U14S είναι εξαιρετική επιλογή, όπως και η http://www.skroutz.gr/s/4334628/Be-Quiet-Dark-Rock-3.html. Είναι δυνατές και single tower για να μη πιέσουν πολύ τον 6700Κ λόγω βάρους.
gdask Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Για να πω την αλήθεια η συγκεκριμένη μου έκανε κλίκ γιατί έχει κορυφαία απόδοση χωρίς να είναι ενάμισι κιλό. Σε απόλυτες τιμές η διαφορά είναι μικρή για κάτι που θα με ξαναπασχολήσει σε 10 χρόνια αν είμαστε καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα