Προς το περιεχόμενο

ms office 2010 language pack greek for 64 bit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι,

είμαι Αυστραλία και προσπαθώ να κατεβάσω το pack του θέματος, αλλά δεν υπάρχει τίποτα στο google. Ακόμα και κάποιοι παλιοί σύνδεσμοι (links) δεν δουλεύουν πλέον.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι,

είμαι Αυστραλία και προσπαθώ να κατεβάσω το pack του θέματος, αλλά δεν υπάρχει τίποτα στο google. Ακόμα και κάποιοι παλιοί σύνδεσμοι (links) δεν δουλεύουν πλέον.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

θα πρέπει να το αγοράσεις  

Δημοσ.

Θα μπορώ όμως να τα χρησιμοποιήσω στα 2010;

εννοείται πως υπάρχει συμβατότητα δες τα p.m σου (θα ανοίγει το 2016 τα word......... του 2010 και προγενέστερων εκδόσεων )

Δημοσ.

εννοώ αν υπάρχει συμβατότητα του greek language pack για το ms office 2016, στο ms office 2010;

Δεν θέλω να βάλω τα 2016, θέλω να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τα 2010 αλλά θέλω να έχω τα εργαλεία ελέγχου των ελληνικών.

Γι΄αυτό προσπαθώ να βρω το

Δημοσ.

εννοώ αν υπάρχει συμβατότητα του greek language pack για το ms office 2016, στο ms office 2010;

Δεν θέλω να βάλω τα 2016, θέλω να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τα 2010 αλλά θέλω να έχω τα εργαλεία ελέγχου των ελληνικών.

Γι΄αυτό προσπαθώ να βρω το

όχι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό είτε πας σε νέα έκδοση η μένεις ως έχει 

Δημοσ.

όπως και να έχει σ΄ευχαριστώ φίλε corsair04 για το χρόνο σου.

δυστυχώς το forum δεν επιτρέπει την διακίνηση σπασμένου λογισμικού οροί χρήσης του insomnia (12)

και δεν νομίζω αυτό που ζητάω να εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία από τη στιγμή που η microsoft ή το διανέμει δωρεάν (για κάποιες άλλες γλώσσες - και αυτό είναι περίεργο) ή δεν το δίνει καθόλου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λίγο καθυστερημένα αλλά σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι ακόμα και δεν βρήκες το συγκεκριμένο πακέτο για ελληνικά, υπάρχει σε τόρρεντ με τίτλο Microsoft Office 2010 Language Packs και περιέχει όλα τα πακέτα γλωσσών που διένειμε ελέυθερα η Microsoft μέχρι πρόσφατα. το αρχείο που θέλεις (και ήθελα κι εγώ) είναι το X16-37646.exe

ελπίζω να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους κανονισμούς του σάιτ αφού όντως τα αρχεία διανέμονταν δωρεάν μέχρι να σταματήσει η υποστήριξη από τη microsoft.

Επεξ/σία από giwrgosk
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

με την επιφύλαξη ότι δεν παραβιάζω τους κανόνες του insomnia για του λόγους που αναφέρφηκαν και παραπάνω δες εδώ: https://kat.cr/microsoft-office-2010-language-packs-t10285545.html

Με λίγη υπομονή γιατί είναι μεγάλο αρχείο θα κάνεις την δουλειά σου και το torrent είναι ενεργό,πριν λίγο το τσέκαρα

Δημοσ.

με την επιφύλαξη ότι δεν παραβιάζω τους κανόνες του insomnia για του λόγους που αναφέρφηκαν και παραπάνω δες εδώ: https://kat.cr/microsoft-office-2010-language-packs-t10285545.html

Με λίγη υπομονή γιατί είναι μεγάλο αρχείο θα κάνεις την δουλειά σου και το torrent είναι ενεργό,πριν λίγο το τσέκαρα

με την ίδια επιφύλαξη το ανέβασα κ μόνο του εδώ για μεγαλύτερη ευκολία και ελπίζοντας να μην κατέβει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...