Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά εχω το σετ του τιτλου 3 μηνες περιπου και το ποντικι μου τα επαιξε ηδη! Η ροδελα κανει εναν ενοχλητικό θόρυβο και το αριστερο κλικ σχεδον νεκρο! Ξερει κανεις αν μπορω να το φτιαξω μονος μου; Η να το δωσω στο σερβις; Αλλα δεν ξερω ποσο καιρο θα κανουν! 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά εχω το σετ του τιτλου 3 μηνες περιπου και το ποντικι μου τα επαιξε ηδη! Η ροδελα κανει εναν ενοχλητικό θόρυβο και το αριστερο κλικ σχεδον νεκρο! Ξερει κανεις αν μπορω να το φτιαξω μονος μου; Η να το δωσω στο σερβις; Αλλα δεν ξερω ποσο καιρο θα κανουν! 

Επικοινώνησε με την coolermaster και αυτοι λογικά θα σου πουν να το επιστρέψεις.Συνήθως στένουν καινούργιο αν είναι μεσα στην εγγύηση και εχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Να το παω εκει που το αγορασα; Ξερεις ποσες μερες θελουν για να δουν; 

επικοινώνησε απευθείας με την ιδια την coolermaster.Αυτο συνήθως δεν αργεί(3-5 μερες).Στο μαγαζί αν το πάς ισως σε αργήσουν.Απο που το πηρες?

Δημοσ.

Απο Κωτσοβολο! 

Κάνε μια ερωτηση και πες του τι προβλημα εχεις αλλα προτείνω απευθείας επικοινωνία με την coolermaster.Ας πουν και άλλα παιδιά την γνώμη τους

Δημοσ.

Τελικα το πηγα κωτσοβολο και θελουν ολο το σετ για αντικατασταση Στα ιδια χρήματα ομως τι να παρω? Το αλλο σετ της coolermaster octane αξιζει?

Δημοσ.

απο αποψη ποιοτητας και χωρις να ανεβαινεις στα λεφτα θα ηταν καλυτερο να κοιταγες για κατι τετοιο 

https://www.skroutz.gr/s/5097725/Sharkoon-SHARK-Force.html

https://www.skroutz.gr/s/5481388/Sharkoon-Skiller-Pro.html

δες αν τα φερνει το μαγαζι...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το συγκεκριμενο ποντίκι είναι απο τα χειρότερα ever το πληκτρολόγιο πάντως το έχω τουλάχιστον άνα χρόνο είναι μια χαρα!!!! Στην ουσία στον συγκεκριμένο combo πληρώνεις για το πληκτρολόγιο το ποντίκι για εμένα ήταν τέλειο σε διαστάσεις αλλά κι εμένα δέν άντεξε τα κλίκ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Νταξει παιδια το εκαναν αντικατασταση. Και το ποντικι και το πληκτρολογιο και αναγκαστικά μου ειπαν να διαλεξω κατι απο το μαγαζι και ειχαν το cooler master Octane. Ο θεος βοηθος.

Δημοσ.

Νταξει παιδια το εκαναν αντικατασταση. Και το ποντικι και το πληκτρολογιο και αναγκαστικά μου ειπαν να διαλεξω κατι απο το μαγαζι και ειχαν το cooler master Octane. Ο θεος βοηθος.

Tουλάχιστον έβγαλες ακρη.Καλές δουλειές

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...