Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν πάνω στην διακοπή ρεύματος ο δίσκος δουλεύει τέρμα κάνουμε αντιγραφή η οτιδήποτε άλλο η κεφαλή θα σταματήσει στα καπάκια στο σημείο που είναι χωρίς να πάει στη θέση παρκαρίσματος

Δεν ισχύει....

Δημοσ.

αυτο το πολυμπριζο παρηγγειλα ευχαριστω, τωρα για ups δεν βλεπω να παιρνω προς το παρον δεν νομιζω να χρειαζεται απο κεραυνους κεντρικα μες την θεσσαλονικη δεν νομιζω να κινδυνευω

To UPS δεν είναι κάτι που το χρειάζεσαι κάθε μέρα. Μιλώντας ως επαγγελματίας,  είναι εκεί για την στιγμή που ενώ θα δουλεύεις, θα κοπεί για δευτερόλεπτα το ρεύμα και ότι έχεις κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή θα χαθεί. Το έπαθα μια φορά στα φοιτητικά μου χρόνια. Απο τότε πάντα UPS. 

Ένα UPS βέβαια βοηθάει και στην καλή διατήρηση του δίσκου καθώς αν πάνω στην διακοπή ρεύματος ο δίσκος δουλεύει τέρμα κάνουμε αντιγραφή η οτιδήποτε άλλο η κεφαλή θα σταματήσει στα καπάκια στο σημείο που είναι χωρίς να πάει στη θέση παρκαρίσματος .Για εμένα ένα UPS είναι MUST ακόμα και σάπιο υπολογιστή να έχεις έχεις μέσα αρχεία που θες. Εξάλλου δεν είναι ανάγκη να βάλεις πάνω ακόμα και το φωτιστικό του γραφείου (όπως έχω εγώ αλλά έχω πολύ τούμπανο UPS) μονάδα και οθόνη. Το UPS εξάλλου μια φορά το αγοράζεις και τα σκας και μετά έχεις το νου σου αναλόγως τη χρήση που φάει για αλλαγή μπαταριών.

Επίσης μην περιμένεις να αποκτήσει πρόβλημα η περιοχή σου με τάση ρεύματος ή συχνές διακοπές ρεύματος γιατί τότε μπορεί να κλαις και ένα υπολογιστή αλλά και το γεγονός ότι δεν έδωσες κάποτε ένα Χ ποσό για ένα UPS.

Πλέον οι κεφαλές παρκάρουν εκτός. Για τα υπόλοιπα όμως μαζί σου,

Δημοσ.

Ένα UPS βέβαια βοηθάει και στην καλή διατήρηση του δίσκου καθώς αν πάνω στην διακοπή ρεύματος ο δίσκος δουλεύει τέρμα κάνουμε αντιγραφή η οτιδήποτε άλλο η κεφαλή θα σταματήσει στα καπάκια στο σημείο που είναι χωρίς να πάει στη θέση παρκαρίσματος .

Δέν ισχύει αυτό (οι κεφαλές παρκάρουν αυτόματα στη διακοπή ρεύματος), αλλά ακόμα και αν ίσχυε δέν έχει πρόβλημα ο δίσκος αν δέν μετακινηθεί ο υπολογιστής.

Είχα 40άρη δίσκο (MB, όχι GB) που ήθελε χειροκίνητο παρκάρισμα πριν το σβήσιμο του υπολογιστή. Πάντα ξέχναγα να το κάνω και ο δίσκος δέν είχε προβλημα μέχρι που πέταξα όλο τον υπολογιστή

Δημοσ.

Στο σύστημα της υπογραφής μου, έχει να προτείνει κάποιος κανένα καλό UPS;

Θέλω να με κρατήσει ακόμα και σε full load φάση όταν δηλαδή είμαι σε game για να μπορέσω να το κλείσω ανθρώπινα.

*Money, not a problem.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...