Perambulator Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Η Apple διαθέτει μια σειρά από διαφορετικά λειτουργικά συστήματα για τις συσκευές της, όπως το iOS, το watchOS, το tvOS και το OS X, το τελευταίο εκ των οποίων είναι το μοναδικό που διαφέρει όσον αφορά την τακτική ονομασίας που ακολουθεί η εταιρεία. Όπως φημολογείται, η Apple ενδέχεται να αλλάξει την ονομασία του λειτουργικού των υπολογιστών Mac από OS X σε macOS στο άμεσο μέλλον. Ένας developer, ο Guilherme Rambo, εντόπισε ένα αρχείο, στην ονομασία του οποίου υπάρχει ο όρος "macOS". Το αρχείο εντοπίζεται μόνο στην έκδοση 10.11.4 του OS X και όχι σε προηγούμενες. Την ύπαρξη του συγκεκριμένου αρχείου επιβεβαίωσε και η ιστοσελίδα MacMagazine από τη Βραζιλία. Το συνέδριο για developers που διεξάγει η Apple κάθε χρόνο τον Ιούνιο πλησιάζει, επομένως, εάν όντως αλλάξει την ονομασία σε macOS, θα το ανακοινώσει στο συγκεκριμένο συνέδριο. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Apple αλλάζει την ονομασία ενός λειτουργικού της. Το 2012 το Mac OS X είχε γίνει OS X, ενώ το iOS λεγόταν iPhone OS τα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας του iPhone. Επιπλέον, εάν η Apple σκοπεύει να δώσει τον αριθμό 11 στην επόμενη έκδοση αντί για 10.12, η ονομασία macOS θα ταιριάζει καλύτερα από ότι το "OS X 11". Site: SlashGear
belkin Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 τους intel επεξεργαστες μην αλλαξουν μονο με δικους τους και ας το ονομασουν οπως θελουν. 3
aris1986 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Εγω παντως με ως Mac OS το γνωρισα το λειτουργικο και καμια φορα ακομα ως Mac OS αναφερομαι οχι ως OSX. Καλο απο την μια απο την αλλη καμια καινουργια ονομασια δεν θα βρουνε; Επισης μου την "εδωσε" οταν εφυγε απο τα αιλουροειδη και πηγε στα βουνά 10
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Και εγω σαν Mac OS το εμαθα σε ενα G3 αν θυμαμαι καλα που ειχα παλια. 1
nick0lis Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 τους intel επεξεργαστες μην αλλαξουν μονο με δικους τους και ας το ονομασουν οπως θελουν. λένε ότι θα περάσει στους ZEN
belkin Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 λένε ότι θα περάσει στους ZEN σε apple να μην παει γιατι μετα τερμα το hackintosh 5
stevchrly Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 τους intel επεξεργαστες μην αλλαξουν μονο με δικους τους και ας το ονομασουν οπως θελουν. γιατί στο iPhone πάνε άσχημα οι δική της
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 γιατί στο iPhone πάνε άσχημα οι δική της Αν βαλει δικους της επεξεργαστες οπως ειχε παλια αυτοι που για τον Α-Β λογο θελουν να εχουν και Windows θα μπορουν να τα εχουν και στο μελλον μεσω boot camp?
BACK12345 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μεγαλυτερη καινοτομια ειναι η αλλαγη του ονοματος απ οτι οι "καινοτομιες" στο 6s 1
manoskap Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Οτι θελει ας κανει αρκει να συνεχισει να ειναι οσο αξιοπιστη οσο τη γνωρισα το 2009 που πηρα το πρωτο μου Μακ.
nick0lis Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 σε apple να μην παει γιατι μετα τερμα το hackintosh θα κάνεις hackintosh με AMD
coffeex Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Αν βαλει δικους της επεξεργαστες οπως ειχε παλια αυτοι που για τον Α-Β λογο θελουν να εχουν και Windows θα μπορουν να τα εχουν και στο μελλον μεσω boot camp? Όχι. Δεν νομίζω να έχει τάσεις αυτοκτονίας η Apple και να αφήσει την Intel.
gnsX Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Φτάνει το iOS την έκδοση 10, δλδ iOS X οπότε θα υπάρξει σύγχυση. Προσωπικά κλαιν τ αλλάξει δε τ αλλάξει. Αλλά γιατι macOS και οχι Mac OS που ηταν τόσα χρόνια;
coffeex Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ρε παιδια οι παλιο δεν ηταν Power PC της ΙΒΜ? Ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα