Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις δικιο φιλε μου, και μιας βδομάδας κινητό θα χασουμε και κανα 50€ με θηκες ζελατίνες κλπ. Να ήμασταν και large δε θα το σκεφτόμασταν. Πειτε μου κανα κινητό για τη γυναικα. Εχει s3 neo kαι λεω να την παω στις 5,5'. Το χρησιμοποιεί πολυ fb viper και internet αγορες κυριος. Και λιγο καλες φωτο για τα μωρά. Θα προτιμούσα οχι κινα

Δημοσ.

Εχεις δικιο φιλε μου, και μιας βδομάδας κινητό θα χασουμε και κανα 50€ με θηκες ζελατίνες κλπ. Να ήμασταν και large δε θα το σκεφτόμασταν. Πειτε μου κανα κινητό για τη γυναικα. Εχει s3 neo kαι λεω να την παω στις 5,5'. Το χρησιμοποιεί πολυ fb viper και internet αγορες κυριος. Και λιγο καλες φωτο για τα μωρά. Θα προτιμούσα οχι κινα

Samsung A5 2015 γύρω στα 190€ αυτές τις μέρες. 5αρα οθόνη αλλά σούπερ για γυναίκα.

Δημοσ.

δεν της δινεις το φλεξ να παρεις κατι αλλο

Δημοσ.

Χαχαχα ωραιος. Το σκεφτηκα κι αυτο αλλα οπως ειπα δεν ημαστε και τοσο large να δώσουμε αλλα 300 για να παρω εγω αλλο και φυσικά καλύτερο κινητό. Να δώσουμε το s3 kana 80-90€ και κανα 100 το πολυ ακομα.

Δημοσ.

Στα 200 ευρω πλεον παιζει το moto x 2gen με 5,2 οθονη(δεν εχει καρτα μνημης ομως) 

Σε αυτα τα λεφτα μονο motorola

Aν θες οπωσδηποτε 5,5 οθονη παρε παλι ενα φλεξ,δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερο στα λεφτα του

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου να σου πω την αλήθεια.... Αν δεν ειχε αυτο το θεμα με την οθονη, θα το ειχα πάρει στη γυναίκα μου, αδερφή μου και μανα μου σίγουρα. Το κινητο πετάει και το εχω συγκρίνει με meizu m2 note του κουμπάρου μου, g3 32g του κολλητού και htc m9 αλλου φίλου, το s3 neo δεν το βαζω δεν υπάρχει σύγκριση. Δε μιλαω για τρελες διαφορες αλλα εχει... Μαρεσει που κανενας δε μου πρότεινε g3 16g για τη γυναικα.

Επεξ/σία από Ntelosxxx
Δημοσ.

To g3 δεν υπαρχει καν στο λεξικο μου αρα δεν θα το προτεινα ποτε.. 

Καλυτερο και απο το m9;;;σε οθονη κ καμερα ισως αλλα σαν εμπειρια δεν νομιζω(ετσι πιστευω)

Toσο προβλημα ειναι αυτο με την οθονη;; Tι να πω δεν ξερω

Εγω παντως σου προτεινα το moto x 2gen με αμολεντ οθονη κ λογικα ουτε αυτο θα σου κανει λογο οθονης(δεν ξερω αν υπαρχει διαφορα P-Oled με Amoled)

Στα 200ευρω δεν εχω κατι καλυτερο να προτεινω 

Δημοσ.

Καλημερα. αν μπορεσω το βραδυ η σε σκοταδι να βγαλω φωτο την οθονη του flex σε γκρι και μαυρο χρωμα για να δειτε τι εννοω θα τις ανεβασω, να σας φυγη η περιερεργια. οσο για το m9, συγκρισεις καναμε σε γρηγοραδα internet, fb, yt, καμερα και ηταν ελαχιστα πιο γρηγορο το flex. οσο για την εμπειρια που λες ειναι σιγουρα στον ανθρωπο. αυτος ο φιλος μου, που ειναι και Ανετος, ειναι κολλημενος με htc οτι καινουριο βγαινει, το παιρνει. απο m7 και μετα τα εχει ολα.  

Ωραια προσφορα 11 η ωρα κυριακη εξαντληθηκε κιόλας.

http://www.e-shop.gr/kinito-meizu-m2-grey-p-TEL.090069

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...