Ntelosxxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Καλημερα σας και παλι. Ειμαι ο Ντελος που ειχαμε ανοίξει συζήτηση ποιο κινητο να παρω S4-S5-G3 16g η G3 32g και τελικα ειχα καταλήξει στο Asus zephone max αλλα δεν εκατσε η φαση γιατι δεν εχω paypal, μαλλον για καλο. σχεχον σ ολες τι συζητήσεις σας λεγατε για το flex 2, ειδα βιντεακια στο youtube, εκανα συγκρίσεις με αλλα κινητα και τελικα κατέληξα σαυτο. το παρήγγειλα απο kaizershop 230ευρω και σε μια μερα το ειχα στα χερια μου. Οταν το ανοιξα το ερωτευτηκα... Εξαιρετικό ντιζαιν, πανεμορφο σε σχεσει με οσα κινητα ειχα και οσα εχω δει απο φιλους. σαν ομορφια δεν εχω πιασει στα χερια μου αλλο. (μπορεί και να μην έτυχε) Εξερετηκη οθονη με πανεμορφα χρωματα και κυριος η κυρτότητα που εχει το κανει πιο ομορφο και καλυτερη εικονα. (δε σε χαλαει καθολου) Η μπαταρια του.... γιατι ολοι θελουμε ενα κινητο με καλη μπαταρια. οταν το πηρα, καταλαβαίνετε φουλ χρησει και το απογευμα το φορτησα. το εχω μια βδομαδα παιζω μερικα παιχνιδακια, σχεδον μονιμα ιντερνετ και το βραδυ εχει κανα 20-25% αλλα εχει ενα καλο οταν φτανει στο 15%, δεν πέφτει με τπτ (εχει εξοικονομιση ενεργειας κατω απο 15%) Φωτογραφικ. μμμμμ αλήθεια? επειδή ειμαι ψιλογνωστης, δεν τρελαθηκα και τοσο γιατι δεν εχει πολλες ρυθμησεις. και σε καποια μεροι που θες περισσότερο φως η χαμηλότερο Iso αυτο βγαζει αυτοματα και μπορει να βγει σκοτεινη. σαν φωτο ημερας εξαιρετική, απλα θα ηθελα περισσότερες ρυθμησεις στης φωτο. Βιντεο απτο κινητο που ειδα ειναι πολυ καλο, δεν εχω δει ακομα στην τηλεοραση καποιο βιντεο που τραβηξα για να πω κατι. Ταχυτητα... δεν υπαρχει.... ειναι πιο γρηγορο κι απο το laptop μου sony vaio με i5 ειδικά οταν ανοιγεις το 4g πεταει. κολλήματα δεν εχω δει ακομα πουθενα και ας το εχω φορτώσει με εφαρμογές. Πιστευω αν ειχα κανα 4000 μπαταρια και περισσότερες ρυθμίσεις στην καμερα θα ηταν το τέλειο κινητο και κυριος σαυτα τα λεφτα. οποιος ψαχνει κινητο μεχρι 200 ευρω, ας δώσει κατι παραπανω να παρει flex 2. ΑΞΊΖΕΙ. ειμαι ανοιχτος σε ερωτήσεις, απορίες και ευχαριστω τα παιδια απο insomnia που μου αλλαξαν τη γνωμη και πηρα αυτο το κινητό. 3
Ntelosxxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Θα ήθελα να ρωτήσω στους κατόχους flex 2 η και σε ατομα που εχει περάσει απο τα χέρια τους αυτό το κινητο, αν είχαν κανενα θεμα με την οθονη? Δλδ τι εννοώ, στα σκούρα χρώματα με χαμηλό φωτισμό κυριος στο γκρι φαίνεται σαν κοκους σκόνης. Γίνεται και σεσας? Ειναι θεμα oled ή κινητου? Ξερει κανείς να μου απαντήσει?
ziaba Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλημερα σας και παλι. Ειμαι ο Ντελος που ειχαμε ανοίξει συζήτηση ποιο κινητο να παρω S4-S5-G3 16g η G3 32g και τελικα ειχα καταλήξει στο Asus zephone max αλλα δεν εκατσε η φαση γιατι δεν εχω paypal, μαλλον για καλο. σχεχον σ ολες τι συζητήσεις σας λεγατε για το flex 2, ειδα βιντεακια στο youtube, εκανα συγκρίσεις με αλλα κινητα και τελικα κατέληξα σαυτο. το παρήγγειλα απο kaizershop 230ευρω και σε μια μερα το ειχα στα χερια μου. Οταν το ανοιξα το ερωτευτηκα... Εξαιρετικό ντιζαιν, πανεμορφο σε σχεσει με οσα κινητα ειχα και οσα εχω δει απο φιλους. σαν ομορφια δεν εχω πιασει στα χερια μου αλλο. (μπορεί και να μην έτυχε) Εξερετηκη οθονη με πανεμορφα χρωματα και κυριος η κυρτότητα που εχει το κανει πιο ομορφο και καλυτερη εικονα. (δε σε χαλαει καθολου) Η μπαταρια του.... γιατι ολοι θελουμε ενα κινητο με καλη μπαταρια. οταν το πηρα, καταλαβαίνετε φουλ χρησει και το απογευμα το φορτησα. το εχω μια βδομαδα παιζω μερικα παιχνιδακια, σχεδον μονιμα ιντερνετ και το βραδυ εχει κανα 20-25% αλλα εχει ενα καλο οταν φτανει στο 15%, δεν πέφτει με τπτ (εχει εξοικονομιση ενεργειας κατω απο 15%) Φωτογραφικ. μμμμμ αλήθεια? επειδή ειμαι ψιλογνωστης, δεν τρελαθηκα και τοσο γιατι δεν εχει πολλες ρυθμησεις. και σε καποια μεροι που θες περισσότερο φως η χαμηλότερο Iso αυτο βγαζει αυτοματα και μπορει να βγει σκοτεινη. σαν φωτο ημερας εξαιρετική, απλα θα ηθελα περισσότερες ρυθμησεις στης φωτο. Βιντεο απτο κινητο που ειδα ειναι πολυ καλο, δεν εχω δει ακομα στην τηλεοραση καποιο βιντεο που τραβηξα για να πω κατι. Ταχυτητα... δεν υπαρχει.... ειναι πιο γρηγορο κι απο το laptop μου sony vaio με i5 ειδικά οταν ανοιγεις το 4g πεταει. κολλήματα δεν εχω δει ακομα πουθενα και ας το εχω φορτώσει με εφαρμογές. Πιστευω αν ειχα κανα 4000 μπαταρια και περισσότερες ρυθμίσεις στην καμερα θα ηταν το τέλειο κινητο και κυριος σαυτα τα λεφτα. οποιος ψαχνει κινητο μεχρι 200 ευρω, ας δώσει κατι παραπανω να παρει flex 2. ΑΞΊΖΕΙ. ειμαι ανοιχτος σε ερωτήσεις, απορίες και ευχαριστω τα παιδια απο insomnia που μου αλλαξαν τη γνωμη και πηρα αυτο το κινητό. ενεργοποιησε την απο τα 100% για να το φορτίζεις μια φορα στο τοσο
Ntelosxxx Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Εχει 3 επιλογες στης εξοικονόμηση ενέργειας. Αμεσος 5% 15% Το αμεσος σημαίνει απο το 100%?
Belisarius Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εχει 3 επιλογες στης εξοικονόμηση ενέργειας. Αμεσος 5% 15% Το αμεσος σημαίνει απο το 100%? Ναι. Γενικά η εξοικονόμηση ενέργειας είναι παρεξηγημένη από πολλούς που θεωρούν οτι δεν απολαμβάνουν στο μέγιστο τις δυνατότητες της συσκευής τους. Μπούρδες. Ειδικά από την στιγμή που δεν παίζεις παιχνίδι δεν υπάρχει λόγος ο επεξεργαστής να τρέχει στο μέγιστο αν σερφάρεις. Προσωπικά σε Note 3 δεν βλέπω διαφορά στο σερφάρισμα με ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη την λειτουργία εξοικονόμησης, όμως στην μπαταρία υπάρχει μεγάλη διαφορά.
Ntelosxxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 το θεμα ειναι αν το εχεις στην εξοικονόμηση ενεργειας κοκκινίζει το κινητο. δλδ βραζει ενα σηματακι πανω αριστερα μονιμα(οτι εχουμε ανοιχτη την εξοικ.) και γινεται κοκκινο κατω , στα πληκτρα αφης και πανω στη μπαρα που δείχνει την ωρα, το wifi κλπ. αρα δεν μπορω να εχω μονιμα την εξοικονόμηση ενεργειας. Αυτο δεν το γνωρίζατε? στο g3 - g4 γινεται το ιδιο σκηνικό? μαλλον ειναι απτα κατα του κινητου?
Belisarius Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 το θεμα ειναι αν το εχεις στην εξοικονόμηση ενεργειας κοκκινίζει το κινητο. δλδ βραζει ενα σηματακι πανω αριστερα μονιμα(οτι εχουμε ανοιχτη την εξοικ.) και γινεται κοκκινο κατω , στα πληκτρα αφης και πανω στη μπαρα που δείχνει την ωρα, το wifi κλπ. αρα δεν μπορω να εχω μονιμα την εξοικονόμηση ενεργειας. Αυτο δεν το γνωρίζατε? στο g3 - g4 γινεται το ιδιο σκηνικό? μαλλον ειναι απτα κατα του κινητου? Αυτό δεν το γνώριζα, στο Note 3 Δεν γίνεται τπτ τέτοιο.
Ntelosxxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εχω στα χέρια μου ενα g3. Το ιδιο πραγμα γίνεται. Ίσως γιαυτό να μην κρατάει πολυ η μπαταρία. Το φλεξ εχει και μια αλλη ρυθμηση για εξοικονόμηση 'αυτοματη ρύθμιση τονου οθονης' που το g3 δεν έχει.
ziaba Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 το θεμα ειναι αν το εχεις στην εξοικονόμηση ενεργειας κοκκινίζει το κινητο. δλδ βραζει ενα σηματακι πανω αριστερα μονιμα(οτι εχουμε ανοιχτη την εξοικ.) και γινεται κοκκινο κατω , στα πληκτρα αφης και πανω στη μπαρα που δείχνει την ωρα, το wifi κλπ. αρα δεν μπορω να εχω μονιμα την εξοικονόμηση ενεργειας. Αυτο δεν το γνωρίζατε? στο g3 - g4 γινεται το ιδιο σκηνικό? μαλλον ειναι απτα κατα του κινητου? κ γιατι σε πειραζει που ναι κοκκινο
Ntelosxxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ειναι πολυ εντονο. Αν πιάσεις στα χέρια σου κανα g3 η flex βάλτο να δεις
Ntelosxxx Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Να το δωσω για να παρω g4? Αν οχι g4 τι αλλο σε ελληνικο? Περιπου στα 300
Ntelosxxx Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 ολα τελεια, πολυ γρηγορο δεν κολαει πουθενα, φωτογραφια πολυ καλη αλλα..... αυτο με την οθονη που κανει σαν κοκους σκονης, το βραδυ σου σπαει τα νευρα. εχω μιλήσει με πολλα παιδια και μερικοι το δωσαν γιαυτο το λογο. ειναι γενικα σολα τα flex2. μου ειπαν οτι λέγετε φαινόμενο grain. σε συγκριση με g3 του κολλητού μου ειναι πιο γρηγορο, πιο ομορφο και πιο γρηγορη και καλυτερη φωτο αλλα.... 1
Makis38 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Όποιο και να πάρεις κάτι θα έχει, ουδείς τέλειος, κράτα το....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα