geioannou Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 H Z170-P έχει (αν πρόσεξα καλά) 2 sata 3 λιγότερα και δύο usb 3.0 λιγότερα. Επίσης, δεν έχει sata express (μικρή σημασία έχει μάλλον). Δες μια τελευταία ματιά και αποφάσισε. και εχει και τις 3 συνδεσεις που θα ηθελα να εχει.... νομιζω κατέληξα....
pnick Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 και εχει και τις 3 συνδεσεις που θα ηθελα να εχει.... νομιζω κατέληξα.... Καλές αγορές και εύχομαι να το ευχαριστηθεί ο φίλος σου.
geioannou Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 ετσι νομιζω και εγω και σας ευχαριστω πολυ ολους σας. 1
geioannou Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Άφησες αυτήν την οθόνη δυστυχώς... μωρέ δεν λες που το έπεισα να παρει και αυτην. εδω μου ηθελε να παρει 22αρα λες και αγοραζει κανεις οθονη καθε μερα. εχει τιποτα παραξενιες αραγε η καινουρια γενια μητρικων σε συνδιασμο μετο κουτι !!! Δεν νομιζω να εχω προβλημα να το συναρμολογισω μονος μου. Το εχω κανει αρκετες φορες στο παρελθον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα