geioannou Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 σχετικα με τον επεξεργαστη δεν μπορω να παω στην λυση του ΧΕΟΝ γιατι αρχικα λογο χρηματων δεν μπορει να αγοραστει στην παρουσα φαση και καρτα γραφικων. οποτε η on board λυση του i7 ειναι μονοδρομος....
jimakos234 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 σχετικα με τον επεξεργαστη δεν μπορω να παω στην λυση του ΧΕΟΝ γιατι αρχικα λογο χρηματων δεν μπορει να αγοραστει στην παρουσα φαση και καρτα γραφικων. οποτε η on board λυση του i7 ειναι μονοδρομος.... Ωραία. Το ενδεχόμενο για 4790 παίζει η κοπηκε , καθως βγαίνει πιο φτηνά η σύνθεση, αλλα μιλάμε για ελάχιστα παλαιότερη αρχιτεκτονική?
geioannou Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Καλα πλακα μου κανεις !!!! Ο 4790 βαση των τιμων που δινει το http://www.cpubenchmark.net/ εχει καλυτερα ποσοστα απο τον i7 6700. και βεβαια δεν θα με πείραζε εαν εβαζα αυτον τον επεξεργαστη αλλα ειναι πιο ακριβός απο τον 6700. γιατι λες οτι βγαινει η συνθεση πιο φτηνη ? εγινε προταση για τετοιο πλανο και δεν το καταλαβα ??? το μονο κακο απο το ψαχνω τωρα ειναι οτι ο 4790 ειχει χειρότερη καρτα απο τον 6700....
jimakos234 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 -snip- άκυρα όλα, σε κάλυψα πλήρως. Xeon 1230 v5 (i7 like) + R9 380 +ssd+hdd Όλα τα καλα γενικότερα visionstudio όλα
geioannou Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 χμμμμμμ. ναι τωρα κατι κάναμε. πρεπει να ομολογήσω οτι δεν με αφήνει αδιάφορο. βεβαια ειναι στα ιδια κυβικά μετο i7.... αληθεια, γιατι εχεις τετοια συμπαθεια για τους xeon !!! περα απο την γνωνη του ενδιαφερομενου, που γενικα το αφηνει πανω μου νομιζω οτι το μονο που μπορει να με αποτρεψει ειναι το οτι το συγκεκριμενο καταστημα δεν κανει περισσοτερες απο 6 δοσεις (εαν θυμαμαι καλα. θα το τσεκαρω αυριο τηλεφωνικα. επίσης αυτο που εφτιαξες ειναι στα 1000€ αλλα ξεχασες την οθονη στο προυπολογισμο. !!!! ολο με τραβα προς τα επανω και δεν μου αρεσει γιατι με ξεμυαλιζεις....
jimakos234 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 χμμμμμμ. ναι τωρα κατι κάναμε. πρεπει να ομολογήσω οτι δεν με αφήνει αδιάφορο. βεβαια ειναι στα ιδια κυβικά μετο i7.... αληθεια, γιατι εχεις τετοια συμπαθεια για τους xeon !!! περα απο την γνωνη του ενδιαφερομενου, που γενικα το αφηνει πανω μου νομιζω οτι το μονο που μπορει να με αποτρεψει ειναι το οτι το συγκεκριμενο καταστημα δεν κανει περισσοτερες απο 6 δοσεις (εαν θυμαμαι καλα. θα το τσεκαρω αυριο τηλεφωνικα. επίσης αυτο που εφτιαξες ειναι στα 1000€ αλλα ξεχασες την οθονη στο προυπολογισμο. !!!! ολο με τραβα προς τα επανω και δεν μου αρεσει γιατι με ξεμυαλιζεις.... Χαχαχαχα Eίναι πιο φτηνος με ίδιες επιδόσεις, γι αυτο μου αρεσει ο Xeon Ax, αυτή η οθονη την ξέχασα. Ωραία παρε ενα τηλ αυριο,δες αν σε εξυπηρετεί οπως θες το καταστημα, και θα σου φτιαξω ενα χωρις εξωτερική γραφικων με ι7+οθονη αναγκαστικά, απλα θα χρειαστει να πάρει μια πιο μετα, για Games
geioannou Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 οκ, θα κοιταξω και εγω μεχρι αυριο να ποσταρω αυτα που εγω νομιζω οτι εχω καταλήξει και βλεπουμε. Υ.Γ. την οθονη μην την βαλεις μεσα στο συνολο. απλα αφαιρεσε περιπου 150€ μιας κια ισως ειναι πιο ευκολο να γινει η αγορα απο Αθηνα. σχετιικα με τον XEON θα συμφωνήσω μαζι σου οτι ειναι καλος, ελα ρε γμτ σου κοβει τα ποδια το θεμα καρτας. εαν εχει καποιος σκοπο ετσι και αλλιως να παρει καρτα, νομιζω οτι αξιζει πραγματικα μιας αγορα με XEON
geioannou Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 λοιπον με τα απο πολυ μελετη νομιζω πως εχω καταλήξει. παραθετω λοιπον για τα τελικα σχολια η παραμβασεις. η αγορα θα γινει απο το e-shop μιας και απο εκει μπορω να βρω και πιο φτηνες μνημες αλλα και τον SSD SAMSUNG που δεν τον ειχε το πλαισιο. CASE ZALMAN R1 ATX MID TOWER BLACK (η εμφανηση του κουτιου δεν ενδιαφερει και πολυ τον ενδιαφερομενο. οποτε αυτο νομιζω δεν αποτελει κακη επιλογη. PSU COOLERMASTER RS500 CPU INTEL CORE I7-6700 3.40GHZ LGA1151 RAM KINGSTON 16GB (2X8GB) DDR4 2133MHZ SSD SAMSUNG MZ-75E250B/EU 850 EVO 250GB ΟΘΟΝΗ LG 23MP67VQ-P 23'' LED FULL HD για το τελος αφησα την μητρικη μιας και εδω ειμαι λιγο διαστακτικος. τα δεδομενα βεβαια ειναι πολυ συγκεκριμενα - ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ OC. οποτε δεν υπαρχει λογος να παω σε Z170 οπου αρχικα εψαχνα - με την λογικη οτι δεν νομιζω να χρειαστει ποτε παραπανω μνημη απο τα 16 GB οπου απο την αρχικα βαζω, ισως να μπορω να παω σε καποια με H110 οπου εχει 2 DDR4 slot Οπως και να εχει ειμαι σε καποια μεταξυ H110, H170. ειμαι μεταξύ των παρακατω 2 οπου εγινε η επιλογη λογου του οτι εχουν και οι 2 HDMI. ASROCK H110M COMBO-G RETAIL MSI H170M PRO-VDH RETAIL ολο το παρπανω φτανει τα 1000€ με τις δωσεις και μου μενουν 100€ για ενα DVD DRIVE, Keyboard, mouse αλλα και ενα POWER LINE (και για αυτο εαν εχετε καποια προταση). Οπότε σε αυτα τα χρηματα παιζουμε. αφησα εξω ενα 2ο δισκο για αργοτερα για να μην πέσω σε ποιοτητα μη περνωντας το samsung evo. περιμενω τα τελικα συμπερασματα για να προχωρισω στην παραγγελία
SpirosZ68 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Δυστυχως οι επιλογες μητρικης ειναι κακες (η μια μαλιστα ειναι combo με DDR3 & DDR4 που φυσικα λειτουργουν ειτε οι μεν ειτε οι δε και οχι και οι 4 μαζι) οπως επισης και του τροφοδοτικου που εκει ομως χωρις να ξερω τι καρτα γραφικων θα μπει δεν μπορω να προτεινω τιποτα στα σιγουρα. Ενα ποιοτικο τροφοδοτικο στα 550W θα μπορεσει να υποστηριξει μεχρι και R9 380X. Αν υπαρχει προθεση να μπει τετοια καρτα το τροφοδοτικο που σου προτεινω ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/psu-super-flower-golden-green-hx-series-550w-sf-550p14xe-p-PER.811708. Αν μπει καρτα γραφικων NVidia μεχρι GTX960 μπορει να μπει αυτο το τροφοδοτικο http://www.e-shop.gr/psu-super-flower-80-plus-bronze-series-450w-p-PER.815791 Η μητρικη που σου προτεινω ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-b150m-hdv-retail-p-PER.528883 η αν θες να εχει 4σλοτς για μνημη http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-b150m-pro4-retail-p-PER.528881 Επεξ/σία 6 Απριλίου 2016 από SpirosZ68
pnick Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 [Ευλογώ τα γένια μου Mode/ΟΝ] Η σύνθεση που σου είχα κάνει ήταν πολύ καλύτερη [Ευλογώ τα γένια μου Mode/OFF] 1
SpirosZ68 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 [Ευλογώ τα γένια μου Mode/ΟΝ] Η σύνθεση που σου είχα κάνει ήταν πολύ καλύτερη [Ευλογώ τα γένια μου Mode/OFF] Συμφωνω απολυτα. Ισως να του επεσε ακριβη η μητρικη που ειχες βαλει αλλα οι επιλογες ηταν συνολικα πολυ καλυτερες. Με την Asrock B150M Pro4 και ολα τα υπολοιπα οπως τα εβαλες εσυ θα εχει πολυ καλυτερο συστημα. 1
geioannou Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 [Ευλογώ τα γένια μου Mode/ΟΝ] Η σύνθεση που σου είχα κάνει ήταν πολύ καλύτερη [Ευλογώ τα γένια μου Mode/OFF] Συμφωνω απολυτα. Ισως να του επεσε ακριβη η μητρικη που ειχες βαλει αλλα οι επιλογες ηταν συνολικα πολυ καλυτερες. Με την Asrock B150M Pro4 και ολα τα υπολοιπα οπως τα εβαλες εσυ θα εχει πολυ καλυτερο συστημα. κοιτα καταλαβαινω οτι ποιοτικα ειχες προτείνει ΚΑΙ καλυτερο τροφοδοτικο ΚΑΙ καλυτερη μητρικη αλλα εγω ανεβηκα στον επεξεργαστη, πηγα στο i7 και αυτο και μονο μου τρωει 100€ περιπου. για αυτο εβγαλα τουλαχιστον για αυτην τη στιγμη τον 2ο σκληρο. για το τροφοδοτικο η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τι να πω. μπορει στο μελλον να παρει καρτα για να παιζει παιχνιδια μπορει οχι (να την βγαζει με κονσολες, χεχε) αλλα αυτην την στιγμη το πλανο ειναι ενα μηχανημα χωρις καρτα. αρα το χρειαζεται το πολυ πιο ακριβο τροφοδοτικο. και το πιο συμαντικο ειναι στην μητρικη. προφανως και μια μητρικη στα 125€ ειναι καλυτερη σε συγκριση με μια στα 90 η100€. το ερωτημα ειναι, οπως αρκετες φορες εχω αναφερει, το οτι δεν θα γινει ποτε OC με κανει να χρειαζομαι μια μητρικη σαν την ASUS H170 που πρότεινες ? τι παραπανω θα προσφερει συγκριτικα με μια απο αυτες που εβαλα εγω ? Υ.Γ. το κοιταω ξανα και νομιζω μπορω να παρω την ASUS μιας και απο τοτε εκαναν και καλυτερη τιμη, αλλα η ερωτηση ακομα ισχυει !
pnick Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 αλλα εγω ανεβηκα στον επεξεργαστη, πηγα στο i7 και αυτο και μονο μου τρωει 100€ περιπου. για αυτο εβγαλα τουλαχιστον για αυτην τη στιγμη τον 2ο σκληρο. Και εγώ i7 πρότεινα. Δες λίγο καλύτερα την σύνθεση. Επικαιροποιημένη λίστα με καλύτερα κομμάτια.
geioannou Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 OUPS !!!!!! sorry. λοιπον, αν και μπορει να φαω ξυλο, εκανα αλλαγες και στην μητρικη και στο τροφοδοτικο που μαλλον αυτο ειναι πιο συμαντικο για μελλοντικη αναβαθμηση με καρτα. εβαλα λοιπον την ASUS που ειχες αρχικα προτεινει αλλα και το τροφοδοτικο το super flower golden green. η ερωτηση για το εαν οντως χρειαζεται και θα αξιοποιηθει με καποιο τροπο η καλυτερη μητρικη παραμενει. περισσοτερο για να μαθαινουμε και κατι περισσοτερο εμεις που δεν φτιαχνουμε καθε μερα PC. στο κουτι, εχεις διαφωνια και ενα ναι, γιατι ?? εδω ειμαστε
drpain Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Το κουτι που εχεις επιλέξει δεν νομιζω να παιρνει dvd... οποτε ή πας σε εξωτερικο dvd ή αλλάζεις κουτί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα