Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε:  μέχρι 600 €

ii) Tη χρήση του υπολογιστή : Gaming και για γενικη χρήση (Internet, Office κ.λ.π).

(αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : OXI )

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: OXI

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? OXI Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? LG W2261VP

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? OXI

vi) Το Hardware που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (eshop.gr MONO)

vii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? OXI

viii) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? OXI

ix) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? OXI

x) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? OXI

xi) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: SSD Samsung 840 Series

Έχω ψάξει λίγο και εγω και έχω βρεί αυτα :

Κουτί : http://www.e-shop.gr/case-zalman-r1-atx-mid-tower-black-p-PER.815010

Motherboard : http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-h110m-a-retail-p-PER.524429

CPU : http://www.e-shop.gr/cpu-intel-core-i5-6500-320ghz-lga1151-box-p-PER.558499

GPU : http://www.e-shop.gr/vga-asus-geforce-strix-gtx950-strix-gtx950-dc2oc-2gd5-gaming-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513728

RAM : http://www.e-shop.gr/ram-kingston-hx421c14fb-8-8gb-ddr4-2133mhz-hyperx-fury-p-PER.557304

PSU : http://www.e-shop.gr/psu-xfx-ts-series-550w-p-PER.640669

Σύμφωνα με τις προτιμήσεις που έχω αναλύσει παραπάνω πως σας φαίνεται ?

Και τι αλλαγές μπορούν να γίνουν ?

Δημοσ.
snip

Αρκετα καλό. Θα σου πρότεινα να τα βάλεις όλα απο eshop και να πάρεις την κάρτα απο κάπου αλλου, καθώς μπορείς να βρεις μια r9 380 στα 200 ευρω, που θα κρατησει περισσότερο, ειδικά η 4GB έκδοση

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον @jimakos234.

Καλύτερα να βάλεις την 380 4GB, θα είσαι πιο καλά από την 950.

Από μένα, βάζεις τον i5 6400, και την 380 που ανέφερα, και το σύνολο βγαίνει ~650. Άλλη εναλλακτική είναι να βάλεις τον ι3 6100 και την 380 ή 380Χ.

Αλλά για την 380, θα σου έλεγα να βάλεις 600+ Watt τροφοδοτικό, π.χ αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλά για την 380, θα σου έλεγα να βάλεις 600+ Watt τροφοδοτικό, π.χ αυτό.

Ένα ποιοτικό 500w+ τροφοδοτικό θα τον καλύψει με την 380, και το XFX είναι από τα αρκετά καλα (seasonic OEM),  οπότε δεν νομίζω να παίξει θέμα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ένα ποιοτικό 500w+ τροφοδοτικό θα τον καλύψει με την 380, και το XFX είναι από τα αρκετά καλα (seasonic OEM),  οπότε δεν νομίζω να παίξει θέμα ;)

Απλώς είπα να βάλει, παραπάνω Watt για να είναι και πιο άνετος και να μην έχει πρόβλημα με την 380 ή 380Χ, εν τέλει

Δημοσ.

Για τα Xfx μην πεφτει και μεγαλος εκθειασμος γιατι εχουμε δει αρκετα ελατωματικα μοντελα να εμφανιζονται τωρα τελευταια,ειδικα στα φθηνοτερα μοντελα. Αρα να τα βρασω τα περι seasonic κλπ(οχι βεβαια οτι αυτο δεν τα κανει καλα αλλα να λεμε και τα κακα).

Προφανως αφου μιλαμε για gaming pc 5ετιας πρεπει να δωθει περισσοτερη βαση στην καρτα γραφικων. Για επεξεργαστη για να γλυτωσεις χρηματα αν δεν φτανουν μπορεις να πας και σε i5 4460 που ειναι περιπου 30ευρω φθηνοτερος μπας και ανεβεις σε R9 380 ή σε 960 4gb αν θες μονο nvidia.

Δημοσ.

Επειδη τα 550W του XFX (αλλα και τα 630 του Thermaltake που ουτε αυτο δεν ειναι 1st class) με αγχωνουν με τις ΑΤΙ (πολυ οριακα) θα προτιμουσα για να μεινω εντος budget να παω σε Link.png Site: GTX960  

Δημοσ.

Επειδη τα 550W του XFX (αλλα και τα 630 του Thermaltake που ουτε αυτο δεν ειναι 1st class) με αγχωνουν με τις ΑΤΙ (πολυ οριακα) θα προτιμουσα για να μεινω εντος budget να παω σε Link.png Site: GTX960  

Ποιος εισαι παλι εσυ???

• Like 1
Δημοσ.

Ο Ηρακλης, ο αδερφος της Ελενης

Και το παραπανω σου σχολιο κολλαει σε που ακριβως στο θεμα αυτο????Ναι καλα καταλαβαμε...πουθενα...

Δημοσ.

Και το παραπανω σου σχολιο κολλαει σε που ακριβως στο θεμα αυτο????Ναι καλα καταλαβαμε...πουθενα...

Κολλαει ακριβως εκει που κολλαει και το "Ποιος εισαι παλι εσυ?"

Δημοσ.

Κολλαει ακριβως εκει που κολλαει και το "Ποιος εισαι παλι εσυ?"

Ωραια επειδη ετσι οπως το πας θα κλειδωθει τσαμπα το θεμα,εισαι δευτερο account του topic starter ή οχι???ή απλα το παραπανω που εγραψες το εγραψες σαν συμβουλη.

Γιατι το παραπανω που γραφεις περι οριακων για την R9 380,ειδικα το Thermaltake,δεν ισχυει ουτε για πλακα.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια επειδη ετσι οπως το πας θα κλειδωθει τσαμπα το θεμα,εισαι δευτερο account του topic starter ή οχι???ή απλα το παραπανω που εγραψες το εγραψες σαν συμβουλη.

Γιατι το παραπανω που γραφεις περι οριακων για την R9 380,ειδικα το Thermaltake,δεν ισχυει ουτε για πλακα.

Φανταζομαι οτι εδωσε συμβουλη απλα ετσι οπως το διατυπωσε φανηκε σαν να ειναι ο topic starter.Μπερδεψε και εμενα.

Εχω το thermaltake smart se 630w μαζι με την 280x που ειναι πιο ενεργοβορα απο την 380 και δεν εχει κανενα απολυτως θεμα οποτε συμφωνω με 550 xfx ειναι καλυμμενος για την 380 ειδικα αφου θα παρει non k επεξεργαστη.

Δημοσ.

Κοιτα να δεις.Αντε πες το Xfx δεν φτανει για αυτο το set up.Το να μου λεει ομως οτι ουτε το Thermaltake δεν φτανει οταν η R9 380 εχει προτεινομενο τροφοδοτικο 600watt τοτε ναι κατι δεν στεκει.

• Like 1
Δημοσ.

Ηρακλή ειμαι η Ζηνα, μήπως εισα διχασμενη προσωπικότητα??? Κανε ενα εντιτ και διόρθωσε το ποστ σου.Ειναι απλο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...