johngamer Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Για ταινίες αν είναι να πάρεις ακουστικά, πάρε το πιο φθηνό ζευγάρι κλειστού τύπου με την μεγαλύτερη άνεση που μπορείς να βρείς...όλα τα υπόλοιπα λίγη σημασία έχουν αν δεν έχεις σωστή κωδικοποίηση vitrual cinema... 1
speedman_26 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 οχι για gaming για ταινιες και σειρες τα θελω
Tony_Montana Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Φιλε μου να σε ρωτήσω γιατι φαίνεται να τα ξερεις καλα... εφόσον εχουν τους ίδιους drivers τοτε γιατι ειναι ποιο φθηνα ? Όταν αγοράζεις ακουστικά δεν πληρώνεις μόνο τους drivers. Πληρώνεις την συνολική κατασκευή και διαφορετικά εξαρτήματα όπως τη στέκα, τα μαξιλαράκια, τα βύσματα, το καρφί κτλ Ποια ειναι καλυτερα τα beyerdynamic DT990 pro η ta senn Hd598 ? Πως θα μπορούσες να τα χαρακτηρίσεις τα dt990 Για μουσικη Και τα δύο είναι πολύ άνετα, καλό ήχο και καλό sound stage για αυτό είναι από τα καλά ακουστικά στην κατηγορία τους. Τα beyer990 έχουν καλύτερο μπάσο και είναι πιο λαμπρά (παίζουν λιγο πιο δυνατά τις υψηλές συχνότητες). Αυτό βέβαια είναι άλλες φορές καλό κι άλλες φορές κακό. Δεν συγχωρούν λάθη, κακά αρχεία, κακές ηχογραφήσεις, κακή κάρτα ήχου κ.ο.κ. Beyerdynamic: Sennheiser: Τα Senn598 έχουν λιγότερο μπάσο και θολώνουν πιο νωρίς στις υψηλές. Καλό ακουστικό για all-around χρήση όμως.
vasilios_n Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Εχεις ακουσει τα DT880 pro τι λενε μοιάζουν καθόλου με τα 990 στο μπάσο στα ψηλα.. η καπου αλου Η σχεση τιμη των 2 ειναι μικρη οχι τοσο μεγαλη. για ηλεκτρονικη μουσικ ειναι οκ αξίζει λες η απλη εκδοση σε αντιθεση με τη 250ohm των 990
speedman_26 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Πήρε το μάτι μου κάτι crystal audio mic 300 λένε έχουν πολύ καλό ήχο και είναι φθηνά
Tony_Montana Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Εχεις ακουσει τα DT880 pro τι λενε μοιάζουν καθόλου με τα 990 στο μπάσο στα ψηλα.. η καπου αλου Η σχεση τιμη των 2 ειναι μικρη οχι τοσο μεγαλη. για ηλεκτρονικη μουσικ ειναι οκ αξίζει λες η απλη εκδοση σε αντιθεση με τη 250ohm των 990 Έχει φίλος τα 770 και τα 880, μεγάλες διαφορές δεν έχουν μεταξύ τους. Από όλη τη σειρά είναι τα πιο ουδέτερα τα 880, το 990 ειναι πιο "fun" ακουστικό. Για ηλεκτρονική μουσική δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Ίσως κάνα κλειστό με καλό μπάσο. Τα Sennheiser HD 25-1 II είναι κορυφή όπως και τα Audio Technica ATH-M50X που είπε κάποιος προηγουμένως. Κάτι ψιλο offtopic , αλλά είναι πολύ χρήσιμο. Το θέμα των ακουστικών είναι πάρα πολύ υποκειμενικό. Μπορείς να ψάξεις στο google και να διαβάσεις 100 διαφορετικές απόψεις. Στο θέμα του ήχου ειδικά παίζει άπειρη παπάτζα. Αν δεν ζήσεις με κάποιο ακουστικό καιρό, συμπέρασμα δεν βγάζεις. (το ίδιο ισχύει και για τα ηχεία) Άποψή μου είναι να αγοράζει κάποιος πρώτο ζευγάρι φθηνά ακουστικά και μετά βλέπει τι του αρέσει, να δει τι του λείπει από το ακουστικό του και να αρχίσει να ψάχνει πιο σωστά για να βρει ακριβώς πιο ζευγάρι ακουστικά γουστάρει μέχρι να αρχίσει να μπλέκει με πιο σοβαρά παιχνίδια.
johngamer Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Πήρε το μάτι μου κάτι crystal audio mic 300 λένε έχουν πολύ καλό ήχο και είναι φθηνά Από τα AT m50 των >150€ πήγες στα Crystal των 20€? Εμένα δεν μου φαίνεσαι πάντως για απαιτητικός χρήστης. Θα πρότεινα αρχικά να ψάξεις λίγο τι γίνεται με τον ήχο στις ταινίες και τις σειρές, πως δουλεύει, ώστε να έχεις μια ιδέα του τι χρειάζεσαι και του τι θέλεις από τα ακουστικά σου. Αν πάλι δεν θες να το κάνεις ούτε αυτό, όπως είπα και προηγουμένως, πάρε τα πιο φθηνά ακουστικά που βρείς, που να είναι ανοιχτού τύπου και που να είναι όσο το δυνατόν πιο βολικά και άνετα. Στις ταινίες θα δεις πολύ μεγαλύτερη διαφορά αν υπάρχει σωστή κωδικοποίηση ήχου και μετατροπή σε Dolby Headphones παρά το ευρύτερο soundstage που πιθανόν θα έχεις απο ακουστικά των >200€...Εδώ ακόμα δεν σε έχει ρωτήσει κάποιος σε τι πηγές θα έχει συνδεδεμένα τα ακουστικά...Οπότε η συζήτηση περισσότερο επίδειξη ικανότητας googlαρίσματος μου φαίνεται παρά βοήθειας...
Κάβουρας Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Εμένα πάντως τα κρυσταλ δεν μου πολυάρεσαν.Εντάξει για 15 που τα πήρα καλά ηταν. Αλλα ποιότητα κατσκευής 0. Το καλο ειναι οτι εβγαζαν δυνατο ηχο και απο το κινητο. Μιας και δεν είσαι απαιτητικος πάρε τα superlux που προτειναν, που είναι φτηνα και ανοιχτά και παίζουν από ολες τις πηγές. Τα μ50 δεν τα πολυπροτείνω πάντως απο τη στιγμή που βρίσκεις srh 840 φτηνότερα στην Ελλάδα.
speedman_26 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Θα συνδεθούν πάνω στην μητρική Asus pt6 η στην υποδοχή τον ηχείων που έχω στο pc
johngamer Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Νταξ...το υπεραναλύουμε πιστεύω...νομίζω δεν έχεις ανάγκη από κάτι καλύτερο από τα akg 512 mk2, akg k77 ή sennheiser hd419...Αυτά θα χαρακτήριζα ως άνετα και πολύ καλά για την τιμή τους. Προτροπή μου, μην κοιτάζεις ακριβότερα...μεγαλύτερη διαφορά θα δεις στις ταινίες μια μια asus xonar dgx...
Κάβουρας Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εντάξει είσαι με όλες τις προτάσεις στο νήμα εκτός από τα beyer βέβαια. Αν θες να περιμένεις μέχρι την Δευτέρα, έριξα μια παραγγελία τα 681 τα superlux που πρότειναν, να σου πω γνώμες. Όσο για το surround εγώ δεν χρησιμοποιώ οπότε δεν ξέρω τι παίζει.Είχα δοκιμάσει της razer σε ταινείες και διαφορά είδα προς το χειρότερο να πω την αλήθεια. Βέβαια η xonar u3 έχεi dolby headphones και είναι σχετικά φτηνή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα