speedman_26 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Τα θέλω για να βλέπω ταινίες από pc και από τηλεόραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Να σου προτείνω κάτι σε Sennheiser; Θεωρείται μια από τις καλύτερες μάρκες, και για ακουστικά. Έχω τα 202. Εξαιρετική ποιότητα ήχου (αν και λίγο μικρά για τα δικά μου αυτιά). https://www.skroutz.gr/s/440492/Sennheiser-HD-202-II.html?keyphrase=HD+202-II Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Οποία εταιρία να είναι απλώς να είναι κατάλληλα για ταινίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chipakos Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Marshall Minor Δεν ξλερω αν υπάρχει καλύτερο σε ποιότητα και σε απόκριση συχνοτήτων. Περίπου στα 45 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Όχι ψηρες ακουστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilios_n Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μεχρι ποσα μπορεις να διαθεσεις? Θα σου πρότεινα τα Hd598... Αυτα εχω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Sennheiser HD 202 II στα 35 με 40 ευρώ. Αν θες πιο ακριβά εδώ είμαστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 κοιταω και αυτα Audio technica m50x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilios_n Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 εξαίσια τα audio technika... και για gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 εξαίσια τα audio technika... και για gaming διαβασα οτι τα ανοιχτου τυπου ακουστικα ειναι πιο καλα για ταινιες και εκει μπερδευτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilios_n Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Αναλόγως τι ψαχνεις εγω τα εχω και τα δυο αυτα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
constantineparas Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 εδώ είσαι: http://www.karatzios.gr/shoppingcart/idetails.aspx?iid=18194 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 κοιταω και αυτα Audio technica m50x Το είχα για αρκετό καιρό, θα σου έλεγα να πάρεις κάτι άλλο. Πολύ καλό ακουστικό , ακριβέστατη αναπαγωγή αλλά πιο πολύ είναι για studio. Για gaming καλύτερα να πάρεις κάτι άλλο, πιο άνετο στο κεφάλι για πολλές ώρες, ανοιχτό φυσικά και αν παίζεις FPS με καλό soundstage. Τα Sennheiser που σου πρότειναν είναι καλύτερα για αυτή τη δουλειά. Υπάρχουν και τα 518/558 με ίδιους drivers πιο φθηνά. Τα Audio Technica κάνουν 160 ευρώ αν δεν κάνω λάθος, Με τα ίδια λεφτά ακόμα καλύτερα ακουστικά για gaming κοιτάς και τα Beyerdynamic DT 990 Pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilios_n Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Το είχα για αρκετό καιρό, θα σου έλεγα να πάρεις κάτι άλλο. Πολύ καλό ακουστικό , ακριβέστατη αναπαγωγή αλλά πιο πολύ είναι για studio. Για gaming καλύτερα να πάρεις κάτι άλλο, πιο άνετο στο κεφάλι για πολλές ώρες, ανοιχτό φυσικά και αν παίζεις FPS με καλό soundstage. Τα Sennheiser που σου πρότειναν είναι καλύτερα για αυτή τη δουλειά. Υπάρχουν και τα 518/558 με ίδιους drivers πιο φθηνά. Τα Audio Technica κάνουν 160 ευρώ αν δεν κάνω λάθος, Με τα ίδια λεφτά ακόμα καλύτερα ακουστικά για gaming κοιτάς και τα Beyerdynamic DT 990 Pro Φιλε μου να σε ρωτήσω γιατι φαίνεται να τα ξερεις καλα... εφόσον εχουν τους ίδιους drivers τοτε γιατι ειναι ποιο φθηνα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilios_n Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Το είχα για αρκετό καιρό, θα σου έλεγα να πάρεις κάτι άλλο. Πολύ καλό ακουστικό , ακριβέστατη αναπαγωγή αλλά πιο πολύ είναι για studio. Για gaming καλύτερα να πάρεις κάτι άλλο, πιο άνετο στο κεφάλι για πολλές ώρες, ανοιχτό φυσικά και αν παίζεις FPS με καλό soundstage. Τα Sennheiser που σου πρότειναν είναι καλύτερα για αυτή τη δουλειά. Υπάρχουν και τα 518/558 με ίδιους drivers πιο φθηνά. Τα Audio Technica κάνουν 160 ευρώ αν δεν κάνω λάθος, Με τα ίδια λεφτά ακόμα καλύτερα ακουστικά για gaming κοιτάς και τα Beyerdynamic DT 990 Pro Ποια ειναι καλυτερα τα beyerdynamic DT990 pro η ta senn Hd598 ? Πως θα μπορούσες να τα χαρακτηρίσεις τα dt990 Για μουσικη Επεξ/σία 13 Απριλίου 2016 από vasilios_n Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα