tornado Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Καλημερα, θελω να φτιαξω (μαλλον) ενα Blog καθηγητων ειδικοτητας και πειραματιζομαι σε Wordpress. Οι αναγκες ειναι πχ 20 ατομα να μπορουν να επικοινωνουν για θεματα κλαδικα, να βρισκουν υλη - ασκησεις μαθηματων που εχουν αλλοι αναρτησει - η και αναρτουν οι ιδιοι - (αρα πρεπει να γινονται μελη), μερικα αρχεια θα πρεπει να ειναι κρυφα. Επισης καλο θα ειναι να εχει μια ευκολη πλοηγηση με μενου αν αυτο ειναι εφικτο. Το σκεφτηκα οτι θα μπορουσα να εκανα ολα αυτα (και αλλα πολλα μελλοντικα) αν εστηνα ενα φορουμ με 5-6 κατηγοριες αλλα δεν ειναι ελκυστικο για να μην πω κατι χειροτερο. Θεωρω το blog πιο αμεσο και πιο λειτουργικο, μπαινεις και τσακ μπαμ αποκτας ευκολα εικονα. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να το χειριστω ευκολα και εχω αρκετες αποριες. Πχ δεν μπορω να ανεβασω αλλα θεματα η widgets παρα μονο οτι βρισκω στη βιβλιοθηκη του wordpress. Προσπαθω να φτιαξω μενου και μου τα κανει σελιδες. Καποιος εμπειρος να με βοηθησει να τα βαλω σε μια ταξη?
XPHSTOS_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Αν κατάλαβα καλά μιλάς για το το wordpress.com το οποίο είναι free.Εκεί έχεις περιορισμούς σε ότι σου δίνει... δικό σου θέμα για παράδειγμα δεν μπορεις να βάλεις.Τώρα για το θέμα των menu/σελίδων με χάνεις. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα