Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι θα παω αργοτερα σε 4κ παιχνιδια world of warcraft,league of legends,call of duty,euro truck simulator,project cars,gtav, γενικως βαρια παιχνιδια

ευχαρηστω για της απαντησεις καταρχας...

τον μηνα που μας ερχετε θα παρω την gtx980ti και τον μεθεπομενο μηνα θα παρω cpu και motherboard και τα αλλα ετσι παλι καθε μηνα θα αγοραζω κοματια για gaming προοριζαιτε το συστημα και μονο 

κοιτα αν δεν ειναι να τα παρεις ολα τοσο αμεσα τοτε περιμενε κανα δυο μηνες να δεις τι θα βγει απο pascal 

οσο για επεξεργαστη με αυτα που λες οπωσδηποτε θα πας σε ι7

και μια προταση σε μητρικη στα 150ε 

https://www.skroutz.gr/s/7383439/Gigabyte-Z170X-Gaming-3.html

Δημοσ.

μπορω να παρω οποιες ραμ θελω ddr4 η θελουν επιλεγμενες ddr4?

σαν μαρκα αν εννοεις ναι οποιες θες..τωρα με της πολυ υψιλες συχνοτητες πανω απο 2.6 καποια θεματα νομιζω πεζουν με καποιες μητρικες..αλλα νομιζω με τη συγκεκριμενη που σου εχω προτινει δε θα εχεις κανενα θεμα...

επισης για να μη μπερδευεσαι με ολα μαζι καταρχας πρεπει να βρεις ποιο κουτι και τι μεγεθος θελεις..

περνεις το κουτακι βαζεις μητρικη επεξεργαστη ραμ κλπ κλπ και τσιμπας και οποια καρτουλα θες αναλογως αν οντως πας σε 4κ κλπ κλπ.. αν οχι η 980τι ειναι υπερβολη ...και οπως ειπα ακομα καλυτερα περιμενε αφου ετσι και αλλιως δε θα το στησεις ολο αμεσα... γιατι συντομα θα βγει η νεα γενια να δεις τι πεζει κλπ και αποφασιζεις μετα για καρτα.....

Δημοσ.

να αρχιζω να αγορα 0πρω cpu motherboard ram γιατι εγω ελεγα να παρω πρωτα καρτα γραφικων γιατι την βαζω επανω αμμεσα και με τον μηνα αρχηζω να αγοταζω τα υπολοππα κομματια...

Δημοσ.

να αρχιζω να αγορα 0πρω cpu motherboard ram γιατι εγω ελεγα να παρω πρωτα καρτα γραφικων γιατι την βαζω επανω αμμεσα και με τον μηνα αρχηζω να αγοταζω τα υπολοππα κομματια...

και θα συμφωνουσα και εγω αν οπως ειπα δεν ηταν να σκασει η καινουργια γενια πολυ συντομα...απο εκει και περα τι να σου πω..οτι νομιζεις κανεις...

Δημοσ.

Εγώ θα περίμενα να βγει η καινούργια πλατφόρμα AM4 και οι καινούργιες κάρτες μέσα στο καλοκαίρι και μετά θα αποφάσιζα. 

Δημοσ.

θα υπαρξει καποια μειωση τιμης μηπως?

μειωση τιμης χλωμο ιδικα αν εννοεις σε 980τι κλπ ...ε ισως κανα ψιλο....

τωρα οι καινουργιες δε ξερω θα δειξει τι επιδοσεις και τι τιμη θα βγουνε...

οπως και ναχει ειναι η περιοδος τωρα λιγο περιεργη ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...