TEOKOS Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Το Ktm δανείστηκα να κάνω μία βόλτα στό τέλος απορούσα γιατί είμουν τόσο κότα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καλησπερα παιδια κι απο μενα. Ειμαι στην ιδια φαση με τον TS με τη διαφορα οτι οδηγαω 50αρι απο τα 18 μου, εχω και αμαξι, και τωρα που σε λιγο κλεινω τα 25 θελω να παρω μια μηχανη μεγαλυτερου κυβισμου. Μου αρεσει naked στυλ, πχ μια μεταχειρισμενη που ειδα και μου αρεσε ειναι η yamaha mt03 μοντελο 07 η μια honda cbf hornet 600 κι αυτη 07 μοντελο. Οι πιο εμπειροι ποια μηχανη θα προτεινατε για πρωτη? κοιταω μεταχειρισμενη λογω κοστους και budget γυρω στα 3000. Επισης τι τιμη να περιμενω για το διπλωμα απεριοριστων κυβικων πανω κατω? Σημειωση οτι διπλωμα ψαχνω να βγαλω στο ηρακλειο κρητης λογω σπουδων προσωρινα, και η μηχανη θα κυκλοφορειται στη Ροδο, εντος και εκτος πολης για εξορμησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolai88 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Γενικά ή μηχανή είναι τρόπος ζωής, αν πεις ότι θα την έχεις σαν βασικό όχημα και όχι για καμία βόλτα είναι σίγουρα πιο ωραία από το αμάξι αλλά πάλι δε είναι τόσο βολική σε πολλά θέματα για αυτό πρέπει να την γουστάρεις αλλιώς δεν θα την " αντέξεις " και έτσι όπως τα λες από την ερώτηση δεν νομίζω ότι θα σου αρέσει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Τώρα στην ερώτηση, αν είσαι σωστός σαν οδηγός και ξέρεις τα όρια και τις δυνατότητες σου και 1000άρα να πάρεις για πρώτη δεν θα έχεις πρόβλημα (εγώ δηλαδή έτσι το βλέπω) γιατί και να έχεις την δυνατότητα δεν θα κάνεις την μαλάκια Αν όμως έχεις λίγη τρέλα μέσα σου και ξέρεις ότι αν την έχεις την δυνατότητα θα την κάνεις την μαλάκια πάρε πιο μικρή για αρχή όχι σκούτερ ή παπί μηχανή αλλά μικρή σε άλογα όχι πλεσιο η κυβικά μια μηχανή δηλαδή με μέχρι 40 άλογα είναι ότι πρέπει, δεν είναι και πολλά δεν είναι και λίγα. Επίσης όπως προειπαν σίγουρα κάποια στιγμή θα πέσεις το ποσό θα χτυπήσεις είναι θέμα τύχης, αυτό το αλλάζεις ανάλογα με τον εξοπλισμό σου, για αυτό όπως σου είπαν πάντα πρέπει να φοράς τον κατάλληλο εξοπλισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Και εγω συμφωνω με τον kfyros σε ολα,οχι μονο αν οδηγεις μηχανη αλλα και αυτοκινητο και οτιδηποτε.Επειδη η δουλεια μου ειναι να οδηγω αρκετα(κανω περιπου 200χλμ την μερα με αυτοκινητο) εχω δει παρα πολλα.Ασυνειδητους να μιλανε στο κινητο και νa περνανε ξερο το στοπ,αλλοι να περνανε με κοκκινο κτλ.Παντα,παντα ελλατωνω ταχυτητα οταν φτανω σε διασταυρωση στην οποια υπαρχει στοπ για τους αλλους,ποτε δεν περναω ξερος,δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεθει εστω και ενα ντουβαρι που θα φαει στοπ. Η πρωτη μου μηχανη ηταν(και ειναι,το εχω ακομα) ενα KTM 640 το οποιο αγορασα το 2009.Φτου φτου μεχρι τωρα δεν μου συνεβει τιποτα.Να πω την αληθεια δεν το κυκλοφορω και πολυ,το ειχα παρει με κατι λιγοτερα απο 30.000 και τωρα εχω 47.000χλμ περιπου.Το 2012 πηρα(η μεγαλυτερη μαλακια που εκανα) και ενα Superduke 990.Με αυτο εχω κανει το πολυ 5.000 χλμ.Ειμαι γενικα πολυ προσεκτικος οδηγος και δεν κανω μαλακιες γενικα με τις μηχανες(ουτε με το αυτοκινητο) αλλα το SD αποφευγω να το καβαλαω γιατι σε βαζει μεσα,και να μην θες,θα την κανεις.Ειναι πολυ επικινδυνο και με υπερβολικο γκαζι,πιστευω οτι ειναι τελειως αχρειαστο και περιττο και στην τελικη δεν εξυπηρετει πουθενα τοσο γκαζι σε μια ροδα.Η μηχανη σαν βασικο μεσο μετακινησης πιστευω οτι δεν βολευει καθολου,να πεις για ταξιδια,αν εχεις αυτοκινητο δεν το σκεφτεσαι καν.Για μεσα στην πολη,το TDM που ανεφερε ο TS(οπως και το δικο μου το Superduke)δεν κανουν.Το beverly ειναι οτι πρεπει για μεσα στην πολη,εγω θα προτιμουσα βεβαια ενα καλο motard,αναλογα και το τι θελει ο καθενας βεβαια.Πιστευω οτι ενα XTX 660 ειναι πολυ καλη επιλογη (και απο θεμα κοστους αποκτησης-συντηρησης) αλλα και απο θεμα ασφαλειας(ουτε το πολυ το γκαζι εχει συν του οτι εχει καλο πατημα και καλα φρενα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 μην λέτε @@ριες σε νέα παιδιά "και 1000αρα να πάρεις δεν θα έχεις θέμα" γιατί προφανώς δεν ξέρετε για τι μιλάτε. κάνετε μέσο όρο 5χμ την εβδομάδα γκαζώνετε μπροστά στην καφετέρια και καταντάτε στατιστική? μην δίνεται συμβουλές φάτε το κεφάλι σας μόνοι σας. Να ξεκινα΄τε από "μικρά" κυβικα και το στυλ που σαν ελκύει. να κάνετε riding safety courses Και σχολεία να σας ενημερώσουν για τα βασικά. Να έχετε το twist of the wrist 2 σαν βίβλο μετά τα 1α συντητικά 15.000 χμ .Α-Ω ο εξοπλισμός, ΕΙΔΙΚΑ σε ταχύτητες πόλης μην επικδικνύετε ωχαδερφισμό. 5-10 βασικά λογικά πραγματάκια γιατί μηχανή χωρίς γκαυλογκαζιές δεν υπάρχει και καλύτερα να προσέχεις για να έχεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolai88 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Αυτό που λέω είναι πολύ απλό ότι αν ξέρεις τα όρια σου οποία και αν είναι αυτά και 100άρα να πάρεις έχεις την ίδια πιθανότητα να πάθεις κάτι είναι πολύ απλό..... Αν πάλι κανείς μαλάξεις θα τις κάνεις και με μπομπο 50αρι δεν έχει σχέση το όχημα και οι δυνατότητες του αλλά ο οδηγός καθαρά στο κατά πόσο και πώς θα τις αξιοποιήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα