johnbond Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Γενικά με τη μηχανή είσαι πολύ πιο εκτεθειμένος στα λάθη των άλλων,όμως δε φταίει μόνο αυτό. Έχω δει πάρα πολλούς οδηγούς μηχανής να πηγαίνουν γυρεύοντας. Προσπεράσματα επικίνδυνα,σφήνες ,μεγάλες ταχύτητες εντός πόλης κτλ.. Οπότε αν σκέφτεσαι και εσύ να οδηγάς έτσι,καλύτερα να μην πάρεις ,αφού λες νοιάζεσαι κ για τους γονείς σου. Αν πάλι σκοπεύεις να είσαι 100% σοβαρός,τότε οδηγώντας με μεγάλη προσοχή πιστεύω μπορείς να το κάνεις ένα σχετικά ασφαλές μέσο.
Sorath Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Η γνώμη μου είναι, οτι όπως και να έχει, πάντα έχεις μερίδιο ευθύνης, ακόμα κι αν ο άλλος παραβίασε stop/φανάρι. Όταν καβαλάς δύο ρόδες, έχεις τα μάτια σου 400 και θεωρείς οτι δεν έχεις ποτέ και πουθενά προτεραιότητα. Πάντα προσπαθείς να προβλέψεις τι θα γίνει μπροστά σου, ακόμα και πίσω σου. Προσωπικά οδηγώ 20 χρόνια μέσα στην τρέλλα της Αθήνας, δεν μου έχει τύχει το παραμικρό, και όχι δεν είμαι ο τρεμούλης που πάει με 40 τέρμα δεξιά. Δεν εφυσηχάζουμε ποτέ όμως, και ποτέ δεν υπερεκτιμούμε τις δυνατότητές μας, ειδικά όταν αρχίσουμε και νιώθουμε άνετα με αυτό που οδηγάμε. Όπως σωστά αναφέρθηκε πιο πάνω, αν φοβάσαι ο ίδιος, τότε μην πάρεις μηχανή.
Dare-Devil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ποτε μου δεν πηγαινα τα αμαξια, παντα μηχανη ηθελα. Το μοναδικο ζητημα μου ειναι αυτο της ασφαλειας.. εχω ακουσει τοσα τροχαια και τοσα ασχημα περιστατικα.. και δε θελω και οι γονεις μου να αγχωνονται και για αυτο, γιατι αν εχω μηχναη ξερω θα ειναι αγχωμενοι. Οσοι απο δω οδηγουν μηχανη τι εχουν να πουν για περι ασφαλειας; Θα θελα πολυ να αποκτησω ena beverly 300cc η μια tdm900cc (ξερω εχουν τεραστια διαφορα μεταξυ τους αλλα μου αρεσουν και οι δυο).. τι γνωμη εχετε για αυτες τις μηχανες; Εχετε να προτεινετε καποια; Aν σε ενδιαφέρει η ασφάλεια σου και η ζωή σου παράτα το . Δεν ξέρω ούτε ένα άτομο που να μην έχει πάθει σοβα΄ρο τραυματισμό και ξέρω και άτομα που χάσανε την ζωή τους . Όχι δεν έφταιγαν . όλα γίνανε άδικα. Παραβίαση στοπ παραβίαση κόκκινου σηματοδότη ακόμα και σε ευθεία απο πίσω χτύπημα επειδή ένας τύπος έσκυψε να πιάσει το κινητό που του έπεσε στο χαλάκι με .... 100 χλμ/ώρα...... Επίσης και εγώ λίγο κόντεψα να μην ζώ. Παραβίαση κόκκινου σηματοδότη . Οι μηχανές δεν είναι επικίνδυνες . Η έλλειψη οδηγικής παιδείας τον άλλον θα στην κάνει την ζημιά. Όσο και αν προσέχεις η μαλακία αργά η γρήγορα θα γίνει . Δεν μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο του τι θα σου συμβεί . Εαν ρισκάρεις να πάρεις τότε φρόντισε να πάρεις σωστό εξοπλισμό . Όχι μόνο κράνος άριστο σε ασφάλεια αλλά και μπουφάν και γάντια. Επένδυσε στην ζωή σου που είναι πολύτιμη .
TheAccountant Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Το Beverly ακούγεται και είναι μια χαρά... Αν ειναι να πάρεις TDM... παίρνεις και αμάξι. Τα ιδια κόστη αγορας και σερβις έχουν... ψεμματα... το αμαξι στοιχιζει λιγότερο. Οτι και να πάρεις σίγουρα ABS. Χωρίς αυτό δύσκολα θα σταματήσεις οταν χρειαστεί... 1
chrisxkar Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ποτε μου δεν πηγαινα τα αμαξια, παντα μηχανη ηθελα. Το μοναδικο ζητημα μου ειναι αυτο της ασφαλειας.. εχω ακουσει τοσα τροχαια και τοσα ασχημα περιστατικα.. και δε θελω και οι γονεις μου να αγχωνονται και για αυτο, γιατι αν εχω μηχναη ξερω θα ειναι αγχωμενοι. Οσοι απο δω οδηγουν μηχανη τι εχουν να πουν για περι ασφαλειας; Θα θελα πολυ να αποκτησω ena beverly 300cc η μια tdm900cc (ξερω εχουν τεραστια διαφορα μεταξυ τους αλλα μου αρεσουν και οι δυο).. τι γνωμη εχετε για αυτες τις μηχανες; Εχετε να προτεινετε καποια; Κοιταξε οποιος οδηγα μηχανη (και εχοντας μιλησει με αλλους οδηγους) θα σου πει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην χτυπησεις καποια στιγμη, το μονο που παιζει ειναι η σοβαροτητα μπορει να εισαι τυχερος και να γλυτωσεις με εκδορες.Καποιοι θα σου πουν (οπως και εγω ετσι ελεγα) πως δεν προκειτε να χτυπησεις αν εισαι προσεκτικος,αλλα δυστηχως δεν ειναι στο χερι σου (αν καποιος κοιμησμενος αλλαξει αποτομα λωριδα χωρις να σε δει η αν πεταχτει τελευταια στιγμη....) Οι μηχανες που λες οχι απλα εχουν διαφορα αλλα ειναι ασχετη η συμπερηφορα,η χρηση, το γκαζι , οποτε πρωτα βρες τι θελεις. Ασφαλεια δεν υπαρχει, δες να υπαρχει καποια τυπικη παθητικη (η οποια ελαχιστοποιει τα σπασιματα που θα εχεις σε τρακαρισμα) αλλα ως εκει μετα παει δικο σου θεμα (μπουφαν,κρανος παντα κτλ κτλ) και πως θα οδηγεις.
margaritagr Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Κι εγω θελω να παρω μηχανη, επειδη οι γονεις μου δε το εγκρινουν, θα γινει με δικα μου χρηματα, οταν τα εχω. Εχω ερωτα με τα beverly , πιστευω μ ενα τετοιο σκουτερ θα μαι υπερευχαριστημενη. Γι αρχη βεβαια Τα υπολοιπα που σου λενε, ειναι ολα σωστα. Κι εγω εχω γνωστους με μηχανες, ολοι καποια στιγμη φαγανε σαβουρα. Ομως η δικια μου φιλοσοφια ειναι να μην αφηνω το φοβο να με κραταει πισω στα θελω μου. Δικια μου μηχανη δεν εχω, αλλα εχω ανεβει πολλες φορες σε μηχανες γνωστων ΠΑΝΤΑ με κρανος, και σε αρκετες περιπτωσεις και με το ειδικο μπουφαν. Αν το χεις ονειρο, μη σκεφτεσαι ποιος θα φοβαται...οι γονεις σου ας πουμε μπορει να φοβοντουσαν 1002 πραματα, δεν αφηνεις τις φοβιες αλλων να σε επηρεαζουν. Αν εισαι υπευθυνος ανθρωπος και σκοπευεις να παιρνεις παντα τα μετρα που μπλρεις, προχωρα. Αν παλι φοβασαι και το βλεπεις λιγο "ελα μωρε", κατσε εκει που καθεσαι.
chrisxkar Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Κι εγω θελω να παρω μηχανη, επειδη οι γονεις μου δε το εγκρινουν, θα γινει με δικα μου χρηματα, οταν τα εχω. Εχω ερωτα με τα beverly , πιστευω μ ενα τετοιο σκουτερ θα μαι υπερευχαριστημενη. Γι αρχη βεβαια Τα υπολοιπα που σου λενε, ειναι ολα σωστα. Κι εγω εχω γνωστους με μηχανες, ολοι καποια στιγμη φαγανε σαβουρα. Ομως η δικια μου φιλοσοφια ειναι να μην αφηνω το φοβο να με κραταει πισω στα θελω μου. Δικια μου μηχανη δεν εχω, αλλα εχω ανεβει πολλες φορες σε μηχανες γνωστων ΠΑΝΤΑ με κρανος, και σε αρκετες περιπτωσεις και με το ειδικο μπουφαν. Αν το χεις ονειρο, μη σκεφτεσαι ποιος θα φοβαται...οι γονεις σου ας πουμε μπορει να φοβοντουσαν 1002 πραματα, δεν αφηνεις τις φοβιες αλλων να σε επηρεαζουν. Αν εισαι υπευθυνος ανθρωπος και σκοπευεις να παιρνεις παντα τα μετρα που μπλρεις, προχωρα. Αν παλι φοβασαι και το βλεπεις λιγο "ελα μωρε", κατσε εκει που καθεσαι. δεν το εγραψα για να φοβησω αλλα καλο ειναι να εχεις στον νου σου οτι ολα ειναι μεσα στο παιχνιδι,καλυτερο τουλαχιστον απο το να νομιζεις πως δεν σε ακουμπαει τιποτα το οποιο πολλες φορες οδηγει σε απερισκεπτη οδηγηση. Υποψην καλα τα σκουτερ αλλα τα φρενα τους και γενικοτερα το κοψιμο που μπορεις να κανεις με μια μηχανη (εστω με κατεβασια) δεν συγκρινονται. Καλυτερα να αρχισεις με ενα χαλαρο στριτ εαν το θες για εντος. Αποψη μου παντα 1
margaritagr Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μωρε καλα τα γραψες, δε πηγαινε σε σενα προσωπικα. Απλα γενικα ακουγεται πολυ το "οι γονεις φοβουνται τη μηχανη" , κι επειδη γενικα οι γονεις φοβουνται ενα καρο πραγματα , γι αυτο το γραψα. Οσο για το θεμα της δικης μου επιλογης, αυτο αργει αρκετα, 2 χρονια μινιμουμ, οποτε θα χω τον καιρο να το ψαξω. Για εντος πολης χρηςη θα το ηθελα, ισως (πολυ αργοτερα) αποκτουσα μια μεγαλη μηχανη και για ταξιδια. Οι στριτ ειναι υπεροχες αλλα η θεση οδηγησης τους μου φαινεται αρκετα αβολη. Ως πισω αναβατης τουλαχιστον , σκευρωσα οσες φορες ανεβηκα Η πρωτη μηχανη που ανεβηκα, και οχι μονο μια φορα, ηταν bmw f 650 gs. (Ducati αγαπημενη, αλλιως busa. Με τη πρωτη δεν εχω καποιον γνωστο, στη δευτερη που χω παει βολτες...απιστευτη)
TEOKOS Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Οδηγάω 38 χρόνια μηχανή. Ατυχήματα είχα και μάλιςτα ένα πολύ σοβαρό που μου άφησε κουσούρι. Στο παιδί μου έκανα πλύση εγκεφάλου και δεν του αρέσουν οι μηχανές. Θα άλλαζα τα χρόνια που καβαλούσα μοτοσυκλέτα με χρόνια χωρίς αυτήν για να μην έχω ατυχήματα; Ούτε ένα στο εκατομμύριο !!!! Αναπολώντας το παρελθόν μου , οι καλύτερες φάσεις της ζωής μου είναι συνδεδεμένες με την μοτοσυκλέτα!!!!! Έτσι μου έρχεται να αρχίσω να ανεβάζω φώτο ... 1
Sorath Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Η μοτοσυκλέτα είναι τρόπος ζωής. Και όπως λέει και το ρητό που έχει βγει απο το χώρο: Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται.... 1
Highlander Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 ΝΑ έχεις τόσα πράγματα στο μυαλό σου και παίρνεις τη μηχανή να πας έστω από μαγαζί - σπίτι και να σου φεύγουν όλα... απίστευτη αίσθηση
dollyyy19 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 να βγαινεις μια βολτιτσα για αυτην την απιστευτη αισθηση,και να καταληγεις κατ,αξια ανεκτιμητη..........εσεις αγιοποιησατε τις μοτο......
Sorath Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Είπαμε οποιος φοβάται, δεν ασχολείται. Δεν είναι κακο. Εξάλλου οι μοτό δεν είναι για όλους. Αξία ανεκτίμητη μπορείς να καταλήξεις απο χίλια δυο πράγματα.
dollyyy19 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 το crm δανειστικες,να καμεις ενα endo, μα βρεθηκες να κρεμεσαι, απανου απ'το δεντρο..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα