George! Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Έχει σχεδόν αποσυρθεί από την αγορά, λίγα μοντέλα κυκλοφορούν κι αυτά συνήθως είναι πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό, μεταξύ άλλων και στην τιμολόγηση. Πάντως απ' όσο γνωρίζω εγώ όλες της οι τηλεοράσεις είναι φτιαγμένες από την ίδια. Εγώ πάλι έχω διαβάσει ότι τα τελευταία μοντέλα της Sony χτυπάνε κορυφή.
kstgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 vestel και foxconn δεν έχουν καμία σχέση σε κανένα δείκτη.
Gary_Kokkin Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Πιθανον να αγοραζει η Vestel και εξαρτηματα απο την foxcomm αναλογα αν συνεργαζονται οι επιμερους φιρμες της -Η Vestel απευθυνεται κυριως στην Ευρωπαικη αγορα και ειναι πολυ μικροτερη σε μεγεθος και προιοντα.
plpapadopoulos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Η Sony δεν φτιάχνει δικές της τηλεοράσεις; Έχει σχεδόν αποσυρθεί από την αγορά, λίγα μοντέλα κυκλοφορούν κι αυτά συνήθως είναι πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό, μεταξύ άλλων και στην τιμολόγηση. Πάντως απ' όσο γνωρίζω εγώ όλες της οι τηλεοράσεις είναι φτιαγμένες από την ίδια. Κάποιες SONY αν δεν απατώμαι (αν όχι οι περισσότερες) είναι με Samsung Panels. Για ψάξτε το, ίσως να κάνω και λάθος.
Lefteris235 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Τα panels της Sony είναι lg, au Optronics και μερικά Samsung 2
Gary_Kokkin Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Οπως εχουν γινει τα πραγματα στην Ελλαδα της κρισης ,ερχεται συνηθως ότι χειροτερο εσωτερικα σε ίδιο προιον για λογους κοστους σε συγκριση με άλλες αγορες .
kstgr Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Κάποιες SONY αν δεν απατώμαι (αν όχι οι περισσότερες) είναι με Samsung Panels. Για ψάξτε το, ίσως να κάνω και λάθος. Παλια ηξερα οτι Sony + Samsung ειχαν κοινοπραξια παραγωγης των δικων τους πανελς. Η Sony καποια στιγμη αποχωρησε απο αυτη την κοινοπραξια. Τωρα δεν ξερω τι πανελ χρησιμοποιει. Γενικα το μειζον ειναι οι πλακετες, τα πλαστικα, ο σχεδιασμος. https://en.wikipedia.org/wiki/S-LCD http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?t=44752
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα