NikosKallithea Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 ...και ποιο ειναι το πρόβλημα, δωσε κάποια πληροφορία παραπάνω
patz999 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 μου βγαζει το μηνυμα της φωτογραφιας που ανεβασα δν μπορω να συνδε8ω διοτι μου βγαζει οτι πρεπει να χρησιμοποιησω τους λογαριασμους το κατοχου του κινητου τους βαζω αλλα τιποτα..δεν μπορω να πατησω επομενο βημα διοτι δεν αναγνωριζει τον λογαριασμο μου..
patz999 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 δεν εχω φτασει καν σ αυτο το σταδιο.. 1ο σταδιο αποδοχη γλωσσας κτλ το κανω 2ο που λεει για wifi συνδεομαι στο ιντερνετ 3ο και το προβλημα ειναι εδω δν μου αναγνωριζει τον λογαριασμο μου και δν μπορω να προχωρησω την διαδικασια
patz999 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 πηγα στον γερμανο και μου ειπαν οτι ειναι 8εμα λειτουργικου και οτι το εχουν ξαναδει σε edge plus το ιδιο 8εμα ¨/
dimips Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μπες σε smartswitch και κάνε εκ νέου εγκατάσταση του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα