Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.μολις ανοιξα λογαριασμο στ paypal..account created ok,Email address confirment ok,το προβλημα που εχω ειναι στο 3 σταδιο που λεει. Link a bank account,γραφω το iban της πειραιως και δεν το δεχεται,μετα εβαλα το Iban της εθνικης και παλι το ιδιο.μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει?Ευχατιστω.

Δημοσ.

Το ΙΒΑΝ είναι απαραίτητο είτε να φορτίσεις με έμβασμα το balance είτε να μεταφέρεις χρήματα από το balance στο λογαριασμό σου (ανάληψη).

Αφού είσαι νέος στο paypal, σύνδεσε σε πρώτη φάση μια κάρτα για να κάνεις αγορές (εάν περάσει η κάρτα) και αργότερα βλέπεις για τον ΙΒΑΝ. Για να τον συνδέσεις πρέπει είτε να τηλεφωνήσεις στην Ιρλανδία είτε να στείλεις μήνυμα.

Δημοσ.

το 4ο μερος μου ζηταει να συνδεσω την καρτα οπως λες,link a card.εγω νομιζα ηταν υποχρεωτικο να δηλωσω το iban.θα τα βαλω τα χρηματα πειραιως και αν φαω ακυρο θα βαλω της εθνικης.δεν ξερω που να στειλω μηνυμα και ειναι απαραιτητο.

Δημοσ.

δεν καταλαβα τη πρεπει να τους γραψω στ μηνυμα?ειναι υποχρεωτικο  να τους στειλω μηνυμα εννοεις?για να γινει η ενεργοποιησει?

Δημοσ.

Δεν είναι υποχρεωτικό και ούτε αναγκαίο.

Εάν, όμως, θέλεις να συνδέσεις, θα στείλεις μήνυμα στο οποίο θα ζητάς τη σύνδεση του συγκεκριμένου ΙΒΑΝ.

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, και εγώ έχω θέμα δεν μπορώ να μεταφέρω λεφτα απο paypal στο IBAN, και  όταν πάω να σηνδεσω το IBAN μου βγάζει αυτό 

Captuψωψωre.PNG

Επεξ/σία από paulJ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...