Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα παρελαβα απο Vickmall το xiaomi redmi 3 και προσπαθω να βρω ενα τροπο να εγκαταστησω το google play store. Κατεβασα το τελευταιο apk απο οδηγιες απο μια σελιδα και ενω μου εκανετην εγκατασταση καθε φορα που το τρεχω αναβοσβηνει μια φορα η οθονη και δεν ανοιγει η εφαρμογη. Καποιες ιδεες παρακαλω πριν εκτοξευσω το τηλεφωνο απο το παραθυρο! 

Δημοσ.

Δεν ξερω αν το εχεις δοκιμασει εσυ αλλα νομιζω οτι ειναι απατη. Εφτασα σε μια σελιδα οπου μου ζηταει να δημιουργησω λογαριασμο και μετα απο 20-30 προσπαθειες δεν μου δεχεται την αναγνωρηση του κωδικου που βγαζει σε μια φωτο. Βαρεθηκα, κουραστηκα, νυσταξα...

Δημοσ.

Εγώ φίλε μου που δοκίμασα διάφορες λύσεις, και ήμουν και είμαι ακόμη με stable, επίσημη, αγγλοκινέζικη ROM, μόνο με αυτόν τον τρόπο το εγκατέστησα, και λειτούργησε άψογα:

http://en.miui.com/thread-3998-1-1.html

Ακολούθησε τις οδηγίες εδώ και θα είσαι τέλεια!

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον, καταρχας ευχαριστω ολους για τον κοπο που κανατε και γραψατε λυσεις για το προβλημα μου. Η μεθοδος που λειτουργησε (σε μενα τουλαχιστον) ηταν του swimmer21. Και παλι ευχαριστω θερμα!

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον, καταρχας ευχαριστω ολους για τον κοπο που κανατε και γραψατε λυσεις για το προβλημα μου. Η μεθοδος που λειτουργησε (σε μενα τουλαχιστον) ηταν του swimmer21. Και παλι ευχαριστω θερμα!

Επιβεβαιώνω, εκτός από την δική μου λύση λειτουργεί και του swimmer21!

Δημοσ.

Παιδια κατεβασα κ εγω με τον παραπανω τροπο σε ενα redmi το google play αλλα παω να κατεβασω οποιαδηποτε εφαρμογη και πατωντας install κ accept απλα κολλαει εκει.Any ideas plz?...

Δημοσ.

Ετσι το περασα κ εγω αλλα οταν απο το google store παω να κατεβασω οποιαδηποτε εφαρμογη αφου πατησω accept στην εφαρμογη "freezarei"

Δημοσ.

Πηγαινε στην εφαρμογη του Play store και κανε μια εκκαθαριση data & cache και ξανα προσπαθησε.

Δημοσ.

Δεν ξερω τη να σου πω...εγω εχω το Note 3 και το πηρα απο εξω και το περασα κατευθειαν χωρις να εχω θεμα.

Το redmi 3 που εχω,ειχε ηδη το Play store μεσα γιατι το πηρα απο σκρουτζαδικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...