Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά παιδιά κατέληξα σε ένα noname κινέζικο μηχανικό στα 36 ευρώ.Κυρίως λόγο μεγέθους αλλά τελικά βγήκε καλό γενικά.

Είναι πολύ μικρό δεν έχει το number pad.

Έχει λευκό φωτισμό που ήθελα αλλά δυστοιχός έχει μπλέ διακόπτες προφανός κόπια απο cherry.Η κατασκευή είναι στιβαρή και έχει κάποια κομμάτια μεταλλικά.

Στο πάτημα πάντος είναι πάρα πολύ καλό.Προφανός λίγο θορυβώδες αλλά πολύ καλό για να γράφεις και στα ελάχιστα παιχνίδια που το έχω δοκιμάσει δεν έχω κανένα θέμα και δεν κουράζει.Οι διακόπτες δεν είναι ιδιαίτερα σκληροί.

Γενικά μέχρι ΄τωρα πολύ ευχαρηστιμένος και αν και όταν πάω σε κάτι πιο επώνυμο θα έχω καλύτερη γνώμη.

Παρακάτω έχει μερικές εικόνες του.

key1.jpgkey2.jpgkey3.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Όμορφο, αλλά το "πρόβλημά" του (σε εισαγωγικά το πρόβλημα γιατί είναι τελείως υποκειμενικό) είναι ότι κάποια κουμπιά όπως τα βελάκια δεν έχουν το συνηθισμένο μέγεθος. Αν θυμάμαι καλά εκτός από μπλε, βγαίνει και με μαύρους διακόπτες. Με τις υγείες σου, πολύ καλή επιλογή νομίζω.

Δημοσ.

Όμορφο, αλλά το "πρόβλημά" του (σε εισαγωγικά το πρόβλημα γιατί είναι τελείως υποκειμενικό) είναι ότι κάποια κουμπιά όπως τα βελάκια δεν έχουν το συνηθισμένο μέγεθος. Αν θυμάμαι καλά εκτός από μπλε, βγαίνει και με μαύρους διακόπτες. Με τις υγείες σου, πολύ καλή επιλογή νομίζω.

Ισχύει και το είχε πεί και ένας youtuber που το κάνει review.Όμως δεν έχω νιώσει πρόβλημα καθώς εγώ προσωπικά δεν τα πολυχρησημοποιώ αλλά ακόμα και όταν χρειάζεται δεν με δυσκολεύουν.

Το shift στα βελάκια απο την άλλη το ήθελα μεγαλύτερο.Το έχω συνηθίσει μεγαλύτερο και είναι το μόνο που με δυσκολεύει.

Θα ήταν καλύτερο να είχα κάνει μικρά τα βελάκια και το κουμί End Printscreen για χάρη μεγαλύτερου shift.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...