Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας το βάλω εδώ να υπάρχει.

CORSAIR STRAFE RGB MECHANICAL GAMING KEYBOARD - CHERRY MX SILENT - NA VERSION στα 150Ε από το καινούργιο newsletter.

http://www.e-shop.gr/pliktrologio-corsairstrafe-rgb-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-silent-na-version-p-PER.549968

Στο skroutz επόμενη τιμή στα 180 από 1 και μοναδικό κατάστημα. 

https://www.skroutz.gr/s/8564921/Corsair-Strafe-RGB-Cherry-MX-Silent.html

Δημοσ.

Εισαι καποιου ειδους technology hipster χωρις να το καταλαβαινεις ετσι?

Γιατι αμα κοιτας το bottom row παει να πει οτι θα βαλεις custom keycaps, δηλαδη μπλιμπλικια, δηλαδη αυτο που εκραξες. Χωρια που απειρα gamur πληκτρολογια εχουν τα χαρακτηριστικα αυτα.

Μηπως τελικα εισαι και συ σαν το πιτσιρικι που παιρνει razer μιας που και οι 2 πληρωνετε για logo και αερα κοπανιστο? Τουλαχιστον αυτος παιρνει και φωτισμο δωματιου πακετο ενω εσυ "σοβαρο" brand name

είναι σημαντικό για ένα πληκτρολόγιο που κάνει ένα σεβαστό ποσό χρημάτων να είναι παραμετροποιήσιμο. Κάθε άλλο παρά μπλιμπλίκι το λες. Το backlight πόσο μάλλον το rgb backlight για έναν typist απ' την άλλη είναι καγκουριά.

Είναι θέμα πρωτεραιοτήτων. Για αυτές τις εταιρείες πρώτο μέλημα είναι η παραμετροποιησιμότητα και η ποιότητα παρασκευής. Ενώ άλλες εταιρείες όπως η razer ας πούμε ξοδεύουν τα λεφτά τους σε χορηγίες και λαμπάκια. Παράδειγμα το κ70 εδώ θεωρείται τοπ μηχανικό στο geekhack το βρίζουν γιατί τα keycaps του είναι για τα σκουπίδια και δε μπορείς και να τα αλλάξεις κιόλας.

Δεν είναι θέμα hipster ας το καταλάβουμε το typing είναι ένα χόμπι από μόνο του και άνθρωποι (λίγοι) ασχολούνται με μηχανικά, μόντες κλπ εδώ και χρόνια. Μη κοιτάτε που είναι 4-5 χρόνια τώρα που ανακάλυψε η βιομηχανία του gaming τα μηχανικά, τα κανε mianstream και τρέξαν και οι υπόλοιποι.

Δημοσ.

είναι σημαντικό για ένα πληκτρολόγιο που κάνει ένα σεβαστό ποσό χρημάτων να είναι παραμετροποιήσιμο. Κάθε άλλο παρά μπλιμπλίκι το λες. Το backlight πόσο μάλλον το rgb backlight για έναν typist απ' την άλλη είναι καγκουριά.

Είναι θέμα πρωτεραιοτήτων. Για αυτές τις εταιρείες πρώτο μέλημα είναι η παραμετροποιησιμότητα και η ποιότητα παρασκευής. Ενώ άλλες εταιρείες όπως η razer ας πούμε ξοδεύουν τα λεφτά τους σε χορηγίες και λαμπάκια. Παράδειγμα το κ70 εδώ θεωρείται τοπ μηχανικό στο geekhack το βρίζουν γιατί τα keycaps του είναι για τα σκουπίδια και δε μπορείς και να τα αλλάξεις κιόλας.

Δεν είναι θέμα hipster ας το καταλάβουμε το typing είναι ένα χόμπι από μόνο του και άνθρωποι (λίγοι) ασχολούνται με μηχανικά, μόντες κλπ εδώ και χρόνια. Μη κοιτάτε που είναι 4-5 χρόνια τώρα που ανακάλυψε η βιομηχανία του gaming τα μηχανικά, τα κανε mianstream και τρέξαν και οι υπόλοιποι.

Ωραια παμε επι του πρακτεου:εγω αυτη τη στιγμη εχω το ozone strike pro αγορασμενο απο εδω στα 60 μτχ, 90 ειχε καινουργιο. Θεωρειται gamur? Ω ναι εχει ασπρο κοκκινο backlight, gamur mode, macros κλπ.

Αλλα επισης εχει usb pass through, audio hub, braided cable, cable routing απο κατω και το backlight κλεινει. Στις σοβαρες αυτες μαρκες για να βρεις αντιστοιχο πληκτρολογιο ποσα πρεπει να δωσεις?

Δημοσ.

όσα

Δε καταλαβαίνω γιατί το γυρίζετε στην άμυνα ο καθένας ό,τι θέλει κάνει με τα λεφτά του. Κάποιος μπορεί να θέλει ο εξοπλισμός του να είναι και να φαίνεται όμορφος, να είναι gaming optimized, να έχει άλλα 150 macros για WoW κλπ κανένα πρόβλημα με αυτό. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να δώσω και κάποιες επιλογές παραπάνω που πολλοί μπορεί να μην τις ξέρουν.

Δημοσ.

Καλα τελευταιο που γραφω, αλλα στην αμυνα εσυ το γυρνας που παιρνεις μια σταση "δηθεν" και οταν σου λεμε για επιχειρηματα και πρακτικα τι συμβαινει δεν μπορεις να την υποστηριξεις

Δημοσ.

Ποια είναι τα επιχειρήματα θα τρελαθούμε τώρα μου ζητάς να σου δικαιολογήσω τι αγόρασες; τι με ενιδαφέρει εμένα τι παίρνει ο καθένας; εγώ το μόνο που έκανα ήταν να αναδείξω διαφορές στην αντιμετώπιση και τον προσανατολσμό κάποιων εταιρειών.

Ποια στάση είναι δήθεν το να κατακρίνεις την πορεία που έχει πάρει η αγορά; δηλαδή το να λες αυτό που λένε όλοι είναι το αυθεντικό ενώ αν υιοθετήσεις μια διαφορετική στάση είσαι δήθεν και τεχνολογικοχίπστερ;

Σόρρυ αλλά δε θα κάτσω να υπεραναλύσω κάθε τι που βγαίνει για να μη μου πούνε πως δε μπορώ να υποστηρίξω κάτι γενικό. Συγχαρητήρια αγόρασες ένα premium kb με braided καλώδιο. παρακάτω

και για το κυνικό της υπόθεσης:

http://www.ozonegaming.com/product/strike-pro/ τσέκαρε πρώτα το url και μετά μέτρα πόσες φορές θα δεις τη λέξη games, gamer, gaming στη σελίδα. Η ίδια η πολιτική marketing της εταιρείας. Τωρα βέβαια ξέρω θα έχω τον καθένα να μου υπερασπίζεται τι αγόρασε αλλά οκ περι ορέξεως..

Δημοσ.

Καλα απο κατανοηση κειμενου βλεπω δεν το εχουμε...

Τεσπα οποιος εχει μυαλο διαβαζει και αποφασιζει, τσαμπα το οφφτοπικ σου εξαρχης να μας δειξεις οτι εισαι ψαγμενος

Δημοσ.

χαίρομαι που επιμένεις να μου απευθύνεσαι επί προσωπικού ίσως γιατί εγώ είμαι αυτός που προσπαθεί να αποδείξει κάτι.

συγγνώμη για το οφφ τοπικ συνεχίστε ό,τι λέγατε εγώ ήμουν απλά ένας περαστικός χωρίς βαρύτητα γνώμηςςς

Δημοσ.

Χρήστης Corsair K70 RGB red switches η αλήθεια είναι ότι εγώ τουλάχιστον το rgb το προτίμησα γιατί ήθελα να φαίνεται πιο ωραίο καθαρά και μόνο λοιπόν για μένα αισθητικό το κομμάτι του RGB. Όσο αναφορά τη χρήση του εγώ δε το μετάνιωσα καθόλου ίσα ίσα που νομίζω ότι δε μπορώ να βρω κάτι άλλο καλύτερο (προσωπική άποψη). Για τους διακόπτες θα σου πρότεινα αν κάνεις και typing γενικότερα και όχι μόνο gaming να πάρεις brown θα σε βολέψει πολύ καλύτερα. Τα red switches είναι πολύ ευαίσθητα στο πάτημα και είναι καθαρά για gaming χρήση. Αυτά από εμένα ελπίζω να βοήθησα.

• Like 2
Δημοσ.

Από σήμερα ευτυχής κάτοχος CM Quickfire Rapid-i με καφέ διακόπτες. Καταπληκτική αίσθηση σε πληκτρολόγηση και gaming. Μετά την τόποθέτηση και oring απογειώνεται τελείως η αίσθηση. Επόμενη αγορά, ένα σετ PBT keycaps

Δημοσ.

Από σήμερα ευτυχής κάτοχος CM Quickfire Rapid-i με καφέ διακόπτες. Καταπληκτική αίσθηση σε πληκτρολόγηση και gaming. Μετά την τόποθέτηση και oring απογειώνεται τελείως η αίσθηση. Επόμενη αγορά, ένα σετ PBT keycaps

I dont want to be this guy αλλά είχε βγει βρώμα πως το συγκεκριμένο είχε θέμα με καμμένα led ξέρεις τίποτα διορθώθηκε;
Δημοσ.

Προσωπικά είμαι με αυτό.

Buckling Spring, είναι όπως τα μηχανικά αλλά με άλλη λειτουργία. Όπως τα αρχαία IBM model M που κυκλοφόρησαν κάποτε.

Ότι καλύτερο έχω δουλέψει μέχρι σήμερα.

Δημοσ.

I dont want to be this guy αλλά είχε βγει βρώμα πως το συγκεκριμένο είχε θέμα με καμμένα led ξέρεις τίποτα διορθώθηκε;

Παλιά παρτίδα με σειριακό αριθμό που ξεκινούσε με τον αριθμό 114.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...