bazzil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Αυτο θα το κρινεις εσυ αναλογα με τι τι ζητας απο ενα πληκτρολογιο. https://www.skroutz.gr/s/8434686/Corsair-Strafe-Cherry-MX-Brown.html Βγαζει πχ και αυτο η Corsair με καφε διακοπτες φθηνοτερο απο το K95 αν δεν θες τα πλαινα κουμπια. Απο εξωτερικο αν κοιταζες θα σου προτεινα κατι σε Topre ή Filco κυριως επειδη δεν διαφημιζονται και ως gaming πληκτρολογια Τα Topre και Filco θα τα ψάξω όταν θα πάω Γερμανία. Τα πλαϊνά πλήκτρα δεν με ενδιαφέρουν, καθώς, όπως έγραψα το επέλεξα τυχαία γιατί ήταν το πρώτο που μου έβγαλε στην αναζήτηση και από τα λίγα που διάβασα μου άρεσε. Το corsair που αναφέρεις μου φαίνεται πιο συμμαζεμένο και το προτιμώ από το Κ95. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
vadou Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Τι σχέση έχουν τα Topre με τα Filco και τα προτείνεις σαν να είναι κάτι παρόμοιο; Καμμία σχέση το ένα με το άλλο.
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Τι σχέση έχουν τα Topre με τα Filco και τα προτείνεις σαν να είναι κάτι παρόμοιο; Καμμία σχέση το ένα με το άλλο. Τα topre και τα Filco τα προτεινω οπως ειπα επειδη δεν διαφημιζονται οπως αρκετα αλλα σαν gaming oriented πληκτρολογια. Και αυτο που του ειπα ειναι σε τι να κοιταξει καλυτερα απο τα αλλα gaming oriented πληκτρολογια.Ειδες να μιλησω για συγκεκριμενα μοντελα αλλωστε????? Επισης οταν καθομαι και διαβαζω σε θεμα που αφορα πληκτρολογια(εστω μηχανικα)κουβεντες οπως''καμια σχεση το ενα και το αλλο'' λες και το ενα ειναι ποντικι και το αλλο headset με κανει να αναρωτιεμαι τι σκεφτεται ο αλλος ψυχολογικα οταν τα γραφει. Τελος παντων το θεμα ουτως ή αλλως για αλλο ενδιαφερομενο ανοιχτηκε απλα στον παραπανω συμφωρουμιτη ειπα να κοιταξει σε κατι αλλο πιο πολυ για να γλυτωσει τσαμπα χρηματα αν πχ δεν τον ενδιαφερουν τα πλαινα κουμπια ή ο πολυχρωμος φωτισμος.
vadou Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Επισης οταν καθομαι και διαβαζω σε θεμα που αφορα πληκτρολογια(εστω μηχανικα)κουβεντες οπως''καμια σχεση το ενα και το αλλο'' λες και το ενα ειναι ποντικι και το αλλο headset με κανει να αναρωτιεμαι τι σκεφτεται ο αλλος ψυχολογικα οταν τα γραφει. Άλλο πράγμα τα cherry switches και άλλο πράγμα τα topre switches. Σα να συγκρίνεις μπανάνες με μπρόκολα. Και τα δύο μας τα δίνει η φύση, δε λέω...
Chocobo Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Εντάξει παιδιά φτάνει μην το κάνουμε διαμάχη τι είναι καλύτερο.Θα συμφωνήσω με την άποψη όμως του Fulgore πως για πληκτρολόγια μιλάμε δεν μπορεί κανείς να λέει καμμία σχέση.Eίναι μέγα υπερβολή.
bazzil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Τα topre και τα Filco τα προτεινω οπως ειπα επειδη δεν διαφημιζονται οπως αρκετα αλλα σαν gaming oriented πληκτρολογια. Και αυτο που του ειπα ειναι σε τι να κοιταξει καλυτερα απο τα αλλα gaming oriented πληκτρολογια.Ειδες να μιλησω για συγκεκριμενα μοντελα αλλωστε????? Επισης οταν καθομαι και διαβαζω σε θεμα που αφορα πληκτρολογια(εστω μηχανικα)κουβεντες οπως''καμια σχεση το ενα και το αλλο'' λες και το ενα ειναι ποντικι και το αλλο headset με κανει να αναρωτιεμαι τι σκεφτεται ο αλλος ψυχολογικα οταν τα γραφει. Τελος παντων το θεμα ουτως ή αλλως για αλλο ενδιαφερομενο ανοιχτηκε απλα στον παραπανω συμφωρουμιτη ειπα να κοιταξει σε κατι αλλο πιο πολυ για να γλυτωσει τσαμπα χρηματα αν πχ δεν τον ενδιαφερουν τα πλαινα κουμπια ή ο πολυχρωμος φωτισμος. Τα topre δεν τα λες και φθηνά αν και στο amason έχει καλύτερες τιμές. Τα Filco και corsair έχουν cherry διακόπτες. Οχι όμως και καμιά σχέση.
ADHD Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Τα topre ειναι πανακριβα και ειναι για συγκεκριμενο κοινο δεν τα προτεινει κανεις για gaming lol, ασε που σε πολλους ακομα και η 55g εκδοση φαινεται mushy σαν μεμβρανης(στην ουσια το feedback το δινει η μεμβρανη) οποτε δεν τα προτεινω σε κανεναν. Ξεκινας με brown imo εκτος αν εισαι hardcore fps player οποτε πας σε red κατευθειαν και απο κει και περα αν σου μπει το μικροβιο να δοκιμασεις ολα τα switches θα φτασεις και στα topre(δυστυχως για το πορτοφολι σου) τα οποια προς το παρον ειναι το "end game".. :P
bazzil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Τα topre ειναι πανακριβα και ειναι για συγκεκριμενο κοινο δεν τα προτεινει κανεις για gaming lol, ασε που σε πολλους ακομα και η 55g εκδοση φαινεται mushy σαν μεμβρανης(στην ουσια το feedback το δινει η μεμβρανη) οποτε δεν τα προτεινω σε κανεναν. Ξεκινας με brown imo εκτος αν εισαι hardcore fps player οποτε πας σε red κατευθειαν και απο κει και περα αν σου μπει το μικροβιο να δοκιμασεις ολα τα switches θα φτασεις και στα topre(δυστυχως για το πορτοφολι σου) τα οποια προς το παρον ειναι το "end game".. :P Μπα. Gamer δεν είμαι. Περισσότερο για την πληκτρολόγηση με ενδιαφέρει και διάβασα πως οι καφε διακοπτες είναι κατάλληλοι για πληκτρολόγηση. Μάλλον προς corsair κλείνω το K75 που είναι και σχετικά φθηνότερο.
the other one Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ε ναι, αυτό είναι «...σοβαρό χωρίς μπλιμπλίκια...» ενώ αυτό είναι "gaming" και άρα μη σοβαρό; Δεν ξερω ποιο είναι το πρώτο αλλά σχετικά με τα cm έχω πει και παλιότερα πως θέλει με τον τρόπο της να ικανοποιεί όλες τις πλευρές, κι αυτό φαίνεται με προΪόντα όπως το QFR, το xt και το novatouch. Ακόμη και εκδόσεις stealth ίσως και να κινούνται σε αυτή τη κατεύθυνση. Αυτό ωστόσο δε κάνει το tk όπως και τα υπόλοιπα quickfire λιγότερο gaming. Αυτος που ψαχνει κατι ποιο σοβαρο θα ξερει και τι μαρκες θελει αφου μιλαμε για πληκτρολογια που κυριως τα βρισκεις μονο απο εξωτερικο. Εδω ουτε το σκρουτζ δεν ξερουν πολλοι. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που πλεον στην Ελλαδα μονο για Razer Blackwidow βρισκεις σε διαθεσιμοτητα στα καταστηματα.Μαλλον γιατι αυτα εχουν παραπανω ζητηση. Δε τη καταλαβαίνω αυτή τη λογική σοβαρός ή όχι ψάχνεις και ρωτάς και σε αυτά τα πλαίσια κι εγώ με τη σειρά μου έδωσα μια απάντηση. Προφανώς και το κάθε 16χρονο που έχει λεφτά και δε ξέρει τι να τα κάνει δε κάθεται να ψαχτεί πάει public και τσιμπάει blackwidow δε καταλαβαίνω τι θες να πεις με αυτό όμως. Απλά προσωπικά έχω βαρεθεί να βλέπω ποστς να ρωτάνε γνώμες για περιφεριακά, ακουστικά κλπ και να προτείνουν όλοι roccat, razer και steelseries λες και κατά σύμβαση είμαστε όλοι gamurz και ψαχνόμαστε να αγοράσουμε αντίστοιχα προϊόντα. Και να άξιζαν τα λεφτά τους δηλαδή πάει στο διάολο αλλά από ένα σημείο και μετά καταντά τραγελαφικό.
bazzil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μιας και το έφερε η κουβέντα τι λέτε για αυτό εδώ. Βγαίνει με καφέ διακόπτες και το έχει και η info quest. Στην ουσία οι διακόπτες είναι το ζητούμενο. Θέλω να πω πως δεν έχει σημασία αν θα είναι corsair, gigabyte, razer κτλ μιας και οι διακόπτες είναι οι ίδιοι.
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μιας και το έφερε η κουβέντα τι λέτε για αυτό εδώ. Βγαίνει με καφέ διακόπτες και το έχει και η info quest. Στην ουσία οι διακόπτες είναι το ζητούμενο. Θέλω να πω πως δεν έχει σημασία αν θα είναι corsair, gigabyte, razer κτλ μιας και οι διακόπτες είναι οι ίδιοι. Αφού θες για πολύ γράψιμο γιατί δεν κοιτάς το Corsair Strafe Cherry MX Brown που σου προτάθηκε ήδη ?. Η Gigabyte δεν πολύ φημίζεται στα μηχανικά και το συγκεκριμένο εκτός του ότι είναι ακριβότερο έχει και red διακόπτες που για γράψιμο είναι ότι το χειρότερο.
bazzil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Αφού θες για πολύ γράψιμο γιατί δεν κοιτάς το Corsair Strafe Cherry MX Brown που σου προτάθηκε ήδη ?. Η Gigabyte δεν πολύ φημίζεται στα μηχανικά και το συγκεκριμένο εκτός του ότι είναι ακριβότερο έχει και red διακόπτες που για γράψιμο είναι ότι το χειρότερο. Βγαίνει και με καφέ διακόπτες. Επειδή αγοράζω από info quest ως εταιρεία, για αυτό το ανέφερα. Ως πρώτη λύση έχω το Corsair Strafe Cherry MX Brown αλλα μιας και φοράνε ίδιους διακόπτες είπα να το θέσω και αυτό στην κουβέντα.
NT1G Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δεν ξερω ποιο είναι το πρώτο αλλά σχετικά με τα cm έχω πει και παλιότερα πως θέλει με τον τρόπο της να ικανοποιεί όλες τις πλευρές, κι αυτό φαίνεται με προΪόντα όπως το QFR, το xt και το novatouch. Ακόμη και εκδόσεις stealth ίσως και να κινούνται σε αυτή τη κατεύθυνση. Αυτό ωστόσο δε κάνει το tk όπως και τα υπόλοιπα quickfire λιγότερο gaming. Το πρώτο leopold με cherry mx που μου έβγαλε το google. Αυτό δηλαδη, https://mechanicalkeyboards.com/shop/index.php?l=product_detail&p=1564 και αυτό είναι "επαγγελματικό" αλλά όχι gaming, ενώ το quickfire tk stealth ή κάποιο άλλο tk με φωτιζόμενα πλήκτρα, gaming, διότι..;
the other one Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Το πρώτο leopold με cherry mx που μου έβγαλε το google. Αυτό δηλαδη, https://mechanicalkeyboards.com/shop/index.php?l=product_detail&p=1564 και αυτό είναι "επαγγελματικό" αλλά όχι gaming, ενώ το quickfire tk stealth ή κάποιο άλλο tk με φωτιζόμενα πλήκτρα, gaming, διότι..; - PBT keycaps - standard bottom row
CrimsonSky_gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 - PBT keycaps - standard bottom row Εισαι καποιου ειδους technology hipster χωρις να το καταλαβαινεις ετσι?Γιατι αμα κοιτας το bottom row παει να πει οτι θα βαλεις custom keycaps, δηλαδη μπλιμπλικια, δηλαδη αυτο που εκραξες. Χωρια που απειρα gamur πληκτρολογια εχουν τα χαρακτηριστικα αυτα. Μηπως τελικα εισαι και συ σαν το πιτσιρικι που παιρνει razer μιας που και οι 2 πληρωνετε για logo και αερα κοπανιστο? Τουλαχιστον αυτος παιρνει και φωτισμο δωματιου πακετο ενω εσυ "σοβαρο" brand name
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα