bonorov Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ρωτάτε βε παιδιά αν δεν ξέρετε. Άκου δεν υπάρχουν ελληνικές εταρείες. Ξεχνάς την Turbo-x και στα είδη κινητής τηλεφωνίας την Zer ? !!! ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ!!!Πως μου διεφυγε ετσι??
plpapadopoulos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ρωτάτε βε παιδιά αν δεν ξέρετε. Άκου δεν υπάρχουν ελληνικές εταρείες. Ξεχνάς την Turbo-x και στα είδη κινητής τηλεφωνίας την Zer ? !!! Κλαίω απλά. Επί του θέματος τώρα, έχουν περάσει κατα καιρούς διάφορα πληκτρολόγια (φτηνά business ως επί το πλείστον) από τα χέρια μου. Το καλύτερο σε παλιό (για πολλούς ακόμα και τώρα από τα καλύτερα), είναι το IBM Model M. Στην Αθήνα έχω τα - Microsoft Reclusa (by Razer) και - DELL SK8135 Αξιόπιστα και τα 2, δεν είχα κανένα παράπονο, πληκτρολογείς πολύ γρήγορα και στα 2 και χωρίς λάθη. Τη δουλειά τους την κάνουν. Το Reclusa το αγόρασα το 2008 από το ΑΠΑΙΣΙΟ στα 60 ευρώ και το DELL το αγόρασα από feebay το 2013 στις 20 λίρες. Αγγλία τώρα, έχω τα εξής 2: - IBM SK8835 Ultranav και - Filco Ninja Majestouch-2 NKR Tactile Action (Full Size) Σαφώς κάθε Keyboard είναι διαφορετικό και σε feel και σε χρηστικότητα. Σαφώς και έχω προτίμηση στο σετ που έχω στην Αγγλία, πολύ ωραίο feel to Filco, όμως το IBM είναι εργονομικότατο και βολεύει στο να στήνω μηχανήματα, servers κλπ κρατώντας το στο ένα χέρι κι έχοντας trackpoint και touchpad μαζί σε ένα. Αν ήταν να επιλέξω ανάμεσα σε όλα ως το πιο VFM, χρηστικό και ταυτόχρονα αξιόπιστο, θα επέλεγα το IBM. Είναι το κλασικό σουλούπι του 2005, ίδιο σε κατασκευή και δυσεύρετο πλέον. Το δικό μου το αγόρασα από feebay κι από Αγγλία, σε τιμή κοντά στις 50 λίρες (ξεφτίλα για τη σπανιότητα και την ποιότητα κατασκευής του). Αν το είχα βρεί όσο κάνει κανονικά σε κάτι μαγαζιά σε Γερμανία και Αμερική (κάπου 250 ευρώ), τότε @@ vfm θα ήταν. Οπότε ο καθένας καθορίζει τις ανάγκες του και το τί θέλει να κάνει. 1
the other one Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Αξιοπιστες εταιριες σε gaming μηχανικα: Coolermaster Corsair Logitech Roccat fixed και για κάποιον που ψάχνει κάτι πιο σοβαρό χωρίς μπλιμπλίκια: - leopold - rosewill - filco - vortex - WASD και για πιο elite καταστάσεις: - HHKB - realforce μόνο το best of both worlds θα λεγα πως είναι τα ducky. Αυτά από συζητήσεις επί συζητήσεων που έχω δει σε reddit, geekhack και desk authority 2
NT1G Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 fixed και για κάποιον που ψάχνει κάτι πιο σοβαρό χωρίς μπλιμπλίκια: - leopold - rosewill - filco - vortex - WASD και για πιο elite καταστάσεις: - HHKB - realforce μόνο το best of both worlds θα λεγα πως είναι τα ducky. Αυτά από συζητήσεις επί συζητήσεων που έχω δει σε reddit, geekhack και desk authority Ε ναι, αυτό είναι «...σοβαρό χωρίς μπλιμπλίκια...» ενώ αυτό είναι "gaming" και άρα μη σοβαρό; 1
Chocobo Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Οπότε με λίγα λόγια μου λέτε πως είναι πολύ αξιόπιστα και δεν έχω να φοβάμαι κάτι διαλέγοντας μηχανικό. Αυτό χρειαζόμουν. Τώρα θα προτιμίσω κάτι σε corsair/cooler master (που μου αρέσουν) καθώς το pc είναι περισσότερο gaming και με ενδιαφέρει και η εμφάνηση. Ευχαριστώ πολύ όλους.
ADHD Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 topre master race ρε.. Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα μεχρι να βρω το "τελειο" keyboard για εμενα, personal preference τα παρακατω: 1.) gaming και λιγο general desktop use - filco ninja 2 με mx browns, 2.) desktop-work only - topre realforce αλλα την 55g version αλλιως η 45g ειναι mushy 3.) μονο fps - κανα corsair TKL με mx reds, πρεπει να ειναι TKL για να εχεις χωρο για μεγαλο mousepad 4.) mmo/starcraft κτλπ - δεν εχω ιδεα ολα κανουν για εμενα, browns/reds θα δουλευουν λογικα καλα ακομα και τα blues.. Model M δεν εχω δοκιμασει μονο και mx clears αλλα δεν νομιζω να με κερδιζε κατι απο αυτα.
bazzil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Έχω το sidewinder x6 τηςmicrosoft. Δεν παίζω παιχνίδια, κώδικα γράφω, όμως μου είχε αρέσει η αίσθηση και το αγόρασα. Σκέφτομαι εδώ και καιρό να επενδύσω σε μηχανικό και συγκεκριμένα σ' αυτό αλλά με καφέ διακόπτες. Αξίζει;
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Έχω το sidewinder x6 τηςmicrosoft. Δεν παίζω παιχνίδια, κώδικα γράφω, όμως μου είχε αρέσει η αίσθηση και το αγόρασα. Σκέφτομαι εδώ και καιρό να επενδύσω σε μηχανικό και συγκεκριμένα σ' αυτό αλλά με καφέ διακόπτες. Αξίζει; Τα 18πλαινα κουμπια τι τα θες αφου δεν παιζεις παιχνιδια και συγκεκριμενα mmo???? Οπότε με λίγα λόγια μου λέτε πως είναι πολύ αξιόπιστα και δεν έχω να φοβάμαι κάτι διαλέγοντας μηχανικό. Αυτό χρειαζόμουν. Τώρα θα προτιμίσω κάτι σε corsair/cooler master (που μου αρέσουν) καθώς το pc είναι περισσότερο gaming και με ενδιαφέρει και η εμφάνηση. Ευχαριστώ πολύ όλους. Εγω παλι δεν θα ελεγα οτι ειναι αξιοπιστα και πολυ κιολας τα μηχανικα.Ως τωρα η ιστορια και τα rma δειχνουν οτι οτι πληρωνουμε δεν παιρνουμε. Δεν λεω να αντεχουν σε υγρα ή πτωσεις,αλλα πχ το δικο μου Trigger σταματησε να λειτουργει μια μετα μετα απο 1 χρονο περιπου που το ειχα.Αλλοι με το Logitech G710 λεγανε οτι τους χαλαγανε τα κουμπια μετα απο ενα διαστημα.Στην Corsair ειχαμε θεματακια με το software και παει λεγοντας. Απλα το καλο με τα coolermaster ειναι οτι τα εβρισκες πιο παλια σε πολυ χαμηλες τιμες. fixed και για κάποιον που ψάχνει κάτι πιο σοβαρό χωρίς μπλιμπλίκια: - leopold - rosewill - filco - vortex - WASD και για πιο elite καταστάσεις: - HHKB - realforce μόνο το best of both worlds θα λεγα πως είναι τα ducky. Αυτά από συζητήσεις επί συζητήσεων που έχω δει σε reddit, geekhack και desk authority Αυτος που ψαχνει κατι ποιο σοβαρο θα ξερει και τι μαρκες θελει αφου μιλαμε για πληκτρολογια που κυριως τα βρισκεις μονο απο εξωτερικο. Εδω ουτε το σκρουτζ δεν ξερουν πολλοι. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που πλεον στην Ελλαδα μονο για Razer Blackwidow βρισκεις σε διαθεσιμοτητα στα καταστηματα.Μαλλον γιατι αυτα εχουν παραπανω ζητηση.
bazzil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Τα 18πλαινα κουμπια τι τα θες αφου δεν παιζεις παιχνιδια και συγκεκριμενα mmo???? Εγώ ρώτησα αν αξίζει η μετάβαση, παραθέτοντας ένα μηχανικό πληκτρολόγιο που τυχαία βρήκα και εσύ μου απαντάς τι τα θέλω τα 18 πλαϊνά. Επι του θέματος μηδέν.
ADHD Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ναι αξιζει, παρε mx brown η πιο ομαλη μεταβαση απο μεμβράνη σε μηχανικο.
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Εγώ ρώτησα αν αξίζει η μετάβαση, παραθέτοντας ένα μηχανικό πληκτρολόγιο που τυχαία βρήκα και εσύ μου απαντάς τι τα θέλω τα 18 πλαϊνά. Επι του θέματος μηδέν. Πρωτα απο ολα το θεμα ανοιχτηκε απο αλλο συμφορουμιτη και οχι απο σενα. Έχω το sidewinder x6 τηςmicrosoft. Δεν παίζω παιχνίδια, κώδικα γράφω, όμως μου είχε αρέσει η αίσθηση και το αγόρασα. Σκέφτομαι εδώ και καιρό να επενδύσω σε μηχανικό και συγκεκριμένα σ' αυτό αλλά με καφέ διακόπτες. Αξίζει; Επειτα πως απο την μια η ερωτηση σου συγκεκριμενα για το K95 RGB το κανεις αμεσως μετα '' ένα μηχανικό πληκτρολόγιο που τυχαία βρήκα '''μονο εσυ ξερεις.... Αρα θα σε παρακαλουσα οταν τουλαχιστον εχεις αδικο να προσεχεις πως απαντας.... Αν αξιζει η μεταβαση απο πληκτρολογιο μεμβρανης σε μηχανικο ανεξαρτητου χρησης το εχουν απαντησει εδω και χρονια οτι ναι αξιζει.Το κοστος το καθοριζει ο καθενας βεβαια. 1
bazzil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Πρωτα απο ολα το θεμα ανοιχτηκε απο αλλο συμφορουμιτη και οχι απο σενα. Επειτα πως απο την μια η ερωτηση σου συγκεκριμενα για το K95 RGB το κανεις αμεσως μετα '' ένα μηχανικό πληκτρολόγιο που τυχαία βρήκα '''μονο εσυ ξερεις.... Αρα θα σε παρακαλουσα οταν τουλαχιστον εχεις αδικο να προσεχεις πως απαντας.... Αν αξιζει η μεταβαση απο πληκτρολογιο μεμβρανης σε μηχανικο ανεξαρτητου χρησης το εχουν απαντησει εδω και χρονια οτι ναι αξιζει.Το κοστος το καθοριζει ο καθενας βεβαια. Ναι ρε φίλε, τυχαία το βρήκα και μου άρεσε. Ο ADHD δηλαδή πως απάντησε; Μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα. Ναι αξιζει, παρε mx brown η πιο ομαλη μεταβαση απο μεμβράνη σε μηχανικο. Φίλε μου σ ευχαριστώ.
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ο ADHD απαντησε μετα και το δευτερο σου σχολιο αν το παρατηρησες που γραφεις .Αλλωστε τον οποιοδηποτε να ρωταγες που εχει κατσει 10λεπτα σε μηχανικο πληκτρολογιο θα σου πει οτι αξιζει γενικα.Στις τιμες και τις διαφορες εξτρα βλακειες ειναι που σηκωνει κουβεντα.
bazzil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ο ADHD απαντησε μετα και το δευτερο σου σχολιο αν το παρατηρησες που γραφεις .Αλλωστε τον οποιοδηποτε να ρωταγες που εχει κατσει 10λεπτα σε μηχανικο πληκτρολογιο θα σου πει οτι αξιζει γενικα.Στις τιμες και τις διαφορες εξτρα βλακειες ειναι που σηκωνει κουβεντα. Απάντησε στην ερώτησή μου; Αυτό έχει σημασία. Αν έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο, εφόσον έχεις εμπειρία σε τέτοιου είδους πληκτρολόγια ευχαρίστως να την διαβάσουμε.
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Απάντησε στην ερώτησή μου; Αυτό έχει σημασία. Αν έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο, εφόσον έχεις εμπειρία σε τέτοιου είδους πληκτρολόγια ευχαρίστως να την διαβάσουμε. Αυτο θα το κρινεις εσυ αναλογα με τι τι ζητας απο ενα πληκτρολογιο. https://www.skroutz.gr/s/8434686/Corsair-Strafe-Cherry-MX-Brown.html Βγαζει πχ και αυτο η Corsair με καφε διακοπτες φθηνοτερο απο το K95 αν δεν θες τα πλαινα κουμπια. Απο εξωτερικο αν κοιταζες θα σου προτεινα κατι σε Topre ή Filco κυριως επειδη δεν διαφημιζονται και ως gaming πληκτρολογια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα