Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά είπα είναι το Corsair Strafe με Brown Switches. Δεν μίλησα για turbo-x ούτε για τίποτα κινεζιές (τις οποίες όμως κοιτάει ο TS).  Δηλ. για σένα με brown είναι για πέταμα ? Εδώ πολλοί σε review προτείνουν με blue switches ακόμα και σε gamers.

Δημοσ.

Μια χαρά είπα είναι το Corsair Strafe με Brown Switches. Δεν μίλησα για turbo-x ούτε για τίποτα κινεζιές (τις οποίες όμως κοιτάει ο TS).  Δηλ. για σένα με brown είναι για πέταμα ? Εδώ πολλοί σε review προτείνουν με blue switches ακόμα και σε gamers.

Εγω παντως απο black που ειχε το trigger που ειχα στους brown του G710(που ειναι και λιγο πιο ησυχοι)σιγουρα προτιμαω τους brown,ειτε για παιχνιδια ειτε για γενικη χρηση.Αλλωστε κακα τα ψεματα και η εννοια μονο του gaming στην επιλογη πληκτρολογιου νομιζω οτι εχει λιγο παρερμηνευτει,εκτως αν μιλαμε για ατομο που το pc το ανοιγει και κλεινει αποκλειστικα για παιχνιδια,δηλαδη ουτε στο insomnia δεν μπαινει που λεει ο λογος.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει απο φίλους και γνωστούς που έχουν μερικά δημοφιλή switches(κόκκινα,μπλέ και καφέ) και τα κόκκινα πιστεύω είναι κατάλληλα για μένα.

Απο την άλλη φυσικά θα μου πει κανείς πως απλά με δοκιμές θα ξέρεις.? Αλλά απο κάπου πρέπει να αρχίσω.Δεν μπορώ να ξέρω χωρίς να τα έχω στην κατοχή μου μέρες τι θα είναι κατάλληλο για μένα.

Απο την στιγμή που μου αρέσουν περισσότερα τα κόκκινα και ας είναι απο δοκιμή μερικών λεπτών,έχω κάποια βάση.Μπορεί σε βάθος χρόνου να δω πως μετά απο ώρες gaming ή πληκτρολόγησης να μην με βολεύουν.Ποιος ξέρει.

Εγώ πέραν τον δοκιμών ,  έχω κάνει και την έρευνα μου τουλάχιστον να δω θεωριτικά τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο για μένα.

Τώρα θα δείξει ο χρόνος και η χρήση.Θέλω να ξεκινήσω με κόκκινα και να αποκτίσω την εμπειρία.

Όσο για τον συμβιβασμό που λές είναι ανάλογα τον οικονομικών του καθενώς.Για μένα το μηχανικό πληκτρολόγιο δεν είναι βασικό στο pc.Περισσότερο σαν πολυτέλεια το βλέπω

Διαφωνω, δεν εχει νοημα να εχεις μηχανικο με διακοπτες που ειναι απλα οκ για σενα, δεν δικαιολογειται το κοστος τοτε.

Τεσπα και γω red εχω αλλα κοιταω μηπως παω σε black clear η brown. Δεν μου αρεσει ποσο ευκολα μπορει να πατηθει λαθος πληκτρο και στο gaming η επαναφορα θα μπορουσε να ειναι και πιο γρηγορη. Φυσικα 10 φορες καλυτερα απο μεμβρανη, αλλα...

Το να προτεινεις σε καποιον αλλο ποιοι διακοπτες του κανουν ειναι χαζο, το πολυ πολυ να βγαλεις ενα γενικο μπουσουλα τι αρεσει στους περισσοτερους που κανουν την ταδε χρηση. Αφου σου λεει θελει red με ποια λογικη του λες να παρει brown

Δημοσ.

Διαφωνω, δεν εχει νοημα να εχεις μηχανικο με διακοπτες που ειναι απλα οκ για σενα, δεν δικαιολογειται το κοστος τοτε.

Τεσπα και γω red εχω αλλα κοιταω μηπως παω σε black clear η brown. Δεν μου αρεσει ποσο ευκολα μπορει να πατηθει λαθος πληκτρο και στο gaming η επαναφορα θα μπορουσε να ειναι και πιο γρηγορη. Φυσικα 10 φορες καλυτερα απο μεμβρανη, αλλα...

Διαφωνείς αλλά δεν κάνεις κάποια πρόταση.Πως δηλαδη απο την στιγμή που δεν είχα δικό μου να πάω σε κάποιο με τα λεγόμενα σου.? Απο την στιγμή που η θεωρία και η δοκιμή μου δεν σου είναι αρκετά.

Επίσης δε ν είπα πως είναι οκ.Είπα πως απο αυτά που δοκίμασα μου αρέσουν περισσότερο.Προφανός και όλα μου φάνηκαν καλύτερα απο μεμβράνη.

Δημοσ.

Διαφωνείς αλλά δεν κάνεις κάποια πρόταση.Πως δηλαδη απο την στιγμή που δεν είχα δικό μου να πάω σε κάποιο με τα λεγόμενα σου.? Απο την στιγμή που η θεωρία και η δοκιμή μου δεν σου είναι αρκετά.

Επίσης δε ν είπα πως είναι οκ.Είπα πως απο αυτά που δοκίμασα μου αρέσουν περισσότερο.Προφανός και όλα μου φάνηκαν καλύτερα απο μεμβράνη.

...Μα δεν διαφωνω καν μαζι σου σε κατι, μ αυτον που του ειπες θελω red και σου ειπε "και τα brown καλα ειναι, βολεψου".

Τα ειχα ξαναγραψει χθες, γι αυτο:

Αμα εισαι αθηνα σε αλλο thread καποιος ποσταρε για το polytope οτι εχουν switch tester που μπορεις να πας και να δοκιμασεις ποιο switch(απο cherry mx) σου αρεσει περισσοτερο.Εναλλακτικα μπορεις να παρεις απο ebay με καμια 15 ευρω switch tester που μπορει να εχει και απο διαφορες εταιριες.

Αμα σου αρεσει καποιος διακοπτης τοσο που δικαιολογει την αγορα ψαχνεις ΜΤΧ, τα μηχανικα πολυ δυσκολα χαλανε και ειναι user servicable σχεδον στα παντα.

Δημοσ.

Α οκ.Μπαααα δεν παίζει να δώσω χρήματα για τεστερ.Έχω δοκιμάσει red,blue,brown δεν μπορώ να πληρώσω για να δοκιμάσω άλλα.Αν τύχει και βρω κανα άλλο παιδί απο τα μέρη μου με κάτι διαφορετικό ευχαρίστως.Αλλιώς μου αρκεί η μικρή δοκιμή σε αυτά που προανέφεα.Ευχαριστώ πάντος για όλες τις προτάσεις σου.

Δημοσ.

...Μα δεν διαφωνω καν μαζι σου σε κατι, μ αυτον που του ειπες θελω red και σου ειπε "και τα brown καλα ειναι, βολεψου".

Τα ειχα ξαναγραψει χθες, γι αυτο:

Αμα εισαι αθηνα σε αλλο thread καποιος ποσταρε για το polytope οτι εχουν switch tester που μπορεις να πας και να δοκιμασεις ποιο switch(απο cherry mx) σου αρεσει περισσοτερο.Εναλλακτικα μπορεις να παρεις απο ebay με καμια 15 ευρω switch tester που μπορει να εχει και απο διαφορες εταιριες.

Αμα σου αρεσει καποιος διακοπτης τοσο που δικαιολογει την αγορα ψαχνεις ΜΤΧ, τα μηχανικα πολυ δυσκολα χαλανε και ειναι user servicable σχεδον στα παντα.

Κόλλησες με αυτό που είπα εγώ (και δεν καταλαβαίνω το λόγο ειδικά όταν μιλάμε για home user) αλλά από την άλλη όταν το budget  του TS είναι 100-120Ε και κοιτάει και κινεζιές των 50Ε εσύ του προτείνεις να δώσει 15Ε μόνο και μόνο για tester... Ναι η πιο ασφαλής λύση είναι με τους καφέ. Πολλοί που έχουν με red κοιτάνε να τα αλλάξουν επειδή πατιούνται εύκολα τα κουμπιά. 

Δημοσ.

Κόλλησες με αυτό που είπα εγώ (και δεν καταλαβαίνω το λόγο ειδικά όταν μιλάμε για home user) αλλά από την άλλη όταν το budget του TS είναι 100-120Ε και κοιτάει και κινεζιές των 50Ε εσύ του προτείνεις να δώσει 15Ε μόνο και μόνο για tester... Ναι η πιο ασφαλής λύση είναι με τους καφέ. Πολλοί που έχουν με red κοιτάνε να τα αλλάξουν επειδή πατιούνται εύκολα τα κουμπιά.

Υγεια αδερφε δεν κολλησα απλα αμα θελει κοκκινα και καταληξει με καφε χανεται κατ εμε η μαγκια του μηχανικου που ειναι οτι γουσταρεις την αισθηση σε καθε πατημα
Δημοσ.

Αν δεν εχεις φουρια παντως ειδικα σε περιπτωση προσφορων/εκπτωσεων θα δεις προσφορες απεξω.

Αλλο παραδειγμα του Δεκεμβριου 120ευρω πληκτρολογιο που Ελλαδα κοστιζε κοντα 200ευρω 

http://www.insomnia.gr/topic/592313-logitech-g910-orion-qwertz-gaming-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%B1-138%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-lighting-deal-%CF%83%CE%B5-20-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%B1-120%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF/

Πραγματικα γελαω να βλεπω να θεωρειται προσφορα το εν λογω Corsair με τετοια τιμη.Προσφορα κυριοι ηταν το Coolermaster Trigger στα 69ευρω.

Οταν τα μηχανικα(και φωτιζομενα)ξεκινανε απο 77ευρω https://www.skroutz.gr/s/7283268/Ozone-Strike-Battle.html

Τοτε το να διαβαζω για 20ευρω φθηνοτερα το Corsair οτι ειναι προσφορα ειναι για γελια.

Καλα κανεις Albi και το ψαχνεις παραπανω γιατι οντως μιλαμε για πεταμενα λεφτα

Και το παραπανω σχολιο σε ατομο που λεει οτι ειναι πολλα τα λεφτα και κοροιδια εστω τα 130ευρω να καθεται και να διαβαζει το παραπανω δεν μπορω να καταλαβω μετα τι συμπερασματα μπορει να βγαλει... Razer blackwidow ultimate κοστιζε γυρω στα 140-150ευρω-80+190=250-260ευρω περιπου για πληκτρολογιο μεσα σε ελαχιστα χρονια.Κατα τα αλλα ολα τα λεφτα και η χαμογελαστη φατσουλα 

Σαν γνωστες εταιριες ειναι αξιοπιστες γιατι εχουν και αυτες τα ελατωματικα τους προιοντα

Coolermaster τα παλια Trigger,Corsair παρα πολλα προβληματα σε θεματα software,logitech προβλημα με διακοπτες σε G710,και για Roccat δεν γνωριζω καθως δεν εχουν και πολλοι.

δε σε ποιανω φιλε μου φουλκορε μηπως το θεωρησες προκλητικο για μενα φαινεται λογικο σε ενα υπολογιστη που εδωσα 3500 να δωσω 200 για πληκτρολογιο

γενικα προσπαθω οσο με παιρνει οικονομικα να εχω τα καλυτερα

• Like 1
Δημοσ.

δε σε ποιανω φιλε μου φουλκορε μηπως το θεωρησες προκλητικο για μενα φαινεται λογικο σε ενα υπολογιστη που εδωσα 3500 να δωσω 200 για πληκτρολογιο

γενικα προσπαθω οσο με παιρνει οικονομικα να εχω τα καλυτερα

Για αλλη μια φορα δεν καταλαβες τι εγραψα.Με γεια σου και με χαρα σου το οτι εδωσες οσα εδωσες ή ακομα και αν αγοραζες και το ακομα ακριβοτερο K95 δεν ειναι εκει το θεμα. Εγω ειπα οτι βλεπεις οτι ο topic starter σου λεει οτι για αυτον ειναι πεταμενα χρηματα τα 130ευρω για πληκτρολογιο και αρα οπως πλεον καταλαβαινεις δεν κολλαγε το σχολιο που εγραψες στα λεγομενα του ts,αυτο εννοουσα.

• Like 2
Δημοσ.

και οι σεϊχηδες θέλουν rolls royce βαμμένες με πραγματικό χρυσό, τι να κάνουμε τώρα, θέμα μυαλού είναι, σεβαστό

από την άλλη όταν σε μια χώρα υπάρχουν τόσα πολλά άτομα που υπερκαταναλώνουν ξένα προϊόντα, και μάλιστα προΪόντα που δεν παράγουν εισόδημα, δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε που πάει η ρευστότητα της χώρας

σας έχουν πει στο σχολείο φαντάζομαι που οι ευρωπαϊκές χώρες είχαν κάνει τέτοιο marketing στην αφρική που ανέβαιναν οι πωλήσεις καλλυντικών κατακόρυφα σε χώρες που ο κόσμος δεν είχε φαγητό έτσι;

προφανώς ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του, κάνει ότι θέλει με τα λεφτά του και το μυαλό που διαθέτει

άμα παίρνατε ακόμη πιο ακριβό υπολογιστή να υποθέσω ότι θα θέλατε και ακόμη πιο ακριβό πληκτρολόγιο δηλαδή; και ο λόγος είναι ότι 'είναι καλύτερο' έτσι;

Καταρχην υπαρχουν ανθρωποι που χρησιμοποιουν τα συστηματα τους για επαγγελματικους σκοπους.Μαζι σου στο θεμα ρευστοτητας αλλα καποιος που εχει σαν χομπι την τεχνολογια πως να καταναλωσει χρηματα σε εγχωρια προιοντα αφου δεν υπαρχουν??

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχην υπαρχουν ανθρωποι που χρησιμοποιουν τα συστηματα τους για επαγγελματικους σκοπους.Μαζι σου στο θεμα ρευστοτητας αλλα καποιος που εχει σαν χομπι την τεχνολογια πως να καταναλωσει χρηματα σε εγχωρια προιοντα αφου δεν υπαρχουν??

Ρωτάτε  βε παιδιά αν δεν ξέρετε. Άκου δεν υπάρχουν ελληνικές εταρείες. Ξεχνάς την Turbo-x και στα είδη κινητής τηλεφωνίας την Zer ? !!! :-D

• Like 1
Δημοσ.

και οι σεϊχηδες θέλουν rolls royce βαμμένες με πραγματικό χρυσό, τι να κάνουμε τώρα, θέμα μυαλού είναι, σεβαστό

από την άλλη όταν σε μια χώρα υπάρχουν τόσα πολλά άτομα που υπερκαταναλώνουν ξένα προϊόντα, και μάλιστα προΪόντα που δεν παράγουν εισόδημα, δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε που πάει η ρευστότητα της χώρας

σας έχουν πει στο σχολείο φαντάζομαι που οι ευρωπαϊκές χώρες είχαν κάνει τέτοιο marketing στην αφρική που ανέβαιναν οι πωλήσεις καλλυντικών κατακόρυφα σε χώρες που ο κόσμος δεν είχε φαγητό έτσι;

προφανώς ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του, κάνει ότι θέλει με τα λεφτά του και το μυαλό που διαθέτει

άμα παίρνατε ακόμη πιο ακριβό υπολογιστή να υποθέσω ότι θα θέλατε και ακόμη πιο ακριβό πληκτρολόγιο δηλαδή; και ο λόγος είναι ότι 'είναι καλύτερο' έτσι;

εγω φιλε μου με τον υπολογιστη αυτο εχω σκοπο να περασω 10 χρονια,δε μου αρεσει να αλλαζω συχνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...