Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θέλω κάποια πρόταση,περισσότερο να μάθω τιν ενθεκτικότητα τους απο χρήστες που τα έχουν καιρό.Το λινκ για το κινέζικο ενδεικτικό ήταν να μάθω κάποια γνώμη.Λογικά θα ψάξω για κάτι μεταχειρισμένο κοντά στα 100 ευρώ,αλλά πρώτα πρέπει να σιγουρευτώ πως θα είναι ποιοτικό και δεν θα έχω τρεχάματα.

razer είναι σε blacklist ναι.

ε βλεπεις εδω ελλαδα γνωμες απο χρηστες που τα εχουν καιρο θα παρεις μονο για razer, αφου τα περισσοτερα δεν ερχονται καν ελλαδα απο τα πιο καλα. Αμα τα αγγλικα σου ειναι καλα λιωσε εδω

https://www.reddit.com/r/mechanicalkeyboards

που ειναι γεματο τυπους που ειναι καμμενοι μ αυτο και μπορεις να ρωτησεις τα παντα κτλ.

https://www.reddit.com/r/MechMarket

και μετα πας εδω για high end μτχ

• Like 1
Δημοσ.

Μα καλά πόσο εγγύηση έχουν αυτά.?

νομίζω 1 ή 2 χρόνια όπως και να έχει

razer δεν ξαναπαίρνω

η όλη φάση είναι ότι πήρα και τα razer carcharias

και όταν τα βάζεις στο usb υπολογιστή

με καλό τροφοδοτικό

ακούς κινήσεις ποντικιού,κινήσεις δίσκου

το μόνο που δεν ακούς είναι τα πακέτα δικτύου

epic fail xD

• Like 1
Δημοσ.

Το Corsair Strafe το είδες που είναι και σε προσφορά  http://www.e-shop.gr/pliktrologio-corsairstrafe-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-brown-na-version-p-PER.549964

Ναι το είδα αλλά ένα δεκάρι πάνω έχει το ίδιο με red switches που μου αρέσουν περισσότερο.Το σκέφτομαι είναι η αλήθεια γιατι μου αρέσει πολύ αλλά 130 δεν είναι και λίγα.

Δημοσ.

Ναι το είδα αλλά ένα δεκάρι πάνω έχει το ίδιο με red switches που μου αρέσουν περισσότερο.Το σκέφτομαι είναι η αλήθεια γιατι μου αρέσει πολύ αλλά 130 δεν είναι και λίγα.

Και εγώ το σκέφτομαι. Δεν νομίζω να παίξει τιμή κάτω από 120 σε επώνυμο μηχανικό. Μια χαρά είναι οι brown switches.

Δημοσ.

Και εγώ το σκέφτομαι. Δεν νομίζω να παίξει τιμή κάτω από 120 σε επώνυμο μηχανικό. Μια χαρά είναι οι brown switches.

Logitech G710+ απο Ευρωπαικο Amazon πρεπει να ειχε παιξει κοντα στα 80ευρω πριν κατι μηνες. Γενικα πλεον για αγορα μηχανικου καλυτερα απο Amazon γιατι στην Ελλαδα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα γιαυτο και οι υψηλες τιμες.

• Like 1
Δημοσ.

Logitech G710+ απο Ευρωπαικο Amazon πρεπει να ειχε παιξει κοντα στα 80ευρω πριν κατι μηνες. Γενικα πλεον για αγορα μηχανικου καλυτερα απο Amazon γιατι στην Ελλαδα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα γιαυτο και οι υψηλες τιμες.

Έχεις δίκιο.Απο χθές μελετάω τον νήμα με το revolut και απο Δευτέρα θα φτιάξω και θα ψάξω για εξωτερικό.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο.Απο χθές μελετάω τον νήμα με το revolut και απο Δευτέρα θα φτιάξω και θα ψάξω για εξωτερικό.

Αν δεν εχεις φουρια παντως ειδικα σε περιπτωση προσφορων/εκπτωσεων θα δεις προσφορες απεξω.

Αλλο παραδειγμα του Δεκεμβριου 120ευρω πληκτρολογιο που Ελλαδα κοστιζε κοντα 200ευρω 

http://www.insomnia.gr/topic/592313-logitech-g910-orion-qwertz-gaming-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%B1-138%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-lighting-deal-%CF%83%CE%B5-20-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%B1-120%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF/

Πραγματικα γελαω να βλεπω να θεωρειται προσφορα το εν λογω Corsair με τετοια τιμη.Προσφορα κυριοι ηταν το Coolermaster Trigger στα 69ευρω.

Οταν τα μηχανικα(και φωτιζομενα)ξεκινανε απο 77ευρω https://www.skroutz.gr/s/7283268/Ozone-Strike-Battle.html

Τοτε το να διαβαζω για 20ευρω φθηνοτερα το Corsair οτι ειναι προσφορα ειναι για γελια.

Καλα κανεις Albi και το ψαχνεις παραπανω γιατι οντως μιλαμε για πεταμενα λεφτα

εγω πουλησα το δικο μου ενα razer blackwidow ultimate 2014 edition στα 80 ευρω και αγορασα απο πλαισιο το corsair k70 rgb στα 190 ευρα :-)

Και το παραπανω σχολιο σε ατομο που λεει οτι ειναι πολλα τα λεφτα και κοροιδια εστω τα 130ευρω να καθεται και να διαβαζει το παραπανω δεν μπορω να καταλαβω μετα τι συμπερασματα μπορει να βγαλει... Razer blackwidow ultimate κοστιζε γυρω στα 140-150ευρω-80+190=250-260ευρω περιπου για πληκτρολογιο μεσα σε ελαχιστα χρονια.Κατα τα αλλα ολα τα λεφτα και η χαμογελαστη φατσουλα 

Αξιοπιστες εταιριες σε μηχανικα:

Coolermaster 

Corsair

Logitech

Roccat

Σαν γνωστες εταιριες ειναι αξιοπιστες γιατι εχουν και αυτες τα ελατωματικα τους προιοντα

Coolermaster τα παλια Trigger,Corsair παρα πολλα προβληματα σε θεματα software,logitech προβλημα με διακοπτες σε G710,και για Roccat δεν γνωριζω καθως δεν εχουν και πολλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Μία μόνο ερώτηση.Αυτές τις προσφορές πως τις βρίσκει κανείς.? Υπάρχει κάτι σαν newsletter παράδειγμα ή είναι καθαρά θέμα ψαξίματος.?

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εμφανιζονται αν γραφτεις στο Amazon,αλλα τις περισσοτερες τις εχω δει στο insomnia που ανεβαινουν.

Δημοσ.

Το οτι θες red πως προεκυψε?

Καλα για καποιον που ειπε μια χαρα ειναι και οι brown ασχολιαστο..και τα μεμβρανης μια χαρα ειναι αμα ειναι να συμβιβαστει ας παρει με 20 ευρω

Δημοσ.

Το οτι θες red πως προεκυψε?

Καλα για καποιον που ειπε μια χαρα ειναι και οι brown ασχολιαστο..και τα μεμβρανης μια χαρα ειναι αμα ειναι να συμβιβαστει ας παρει με 20 ευρω

Έχω δοκιμάσει απο φίλους και γνωστούς που έχουν μερικά δημοφιλή switches(κόκκινα,μπλέ και καφέ) και τα κόκκινα πιστεύω είναι κατάλληλα για μένα.

Απο την άλλη φυσικά θα μου πει κανείς πως απλά με δοκιμές θα ξέρεις.? Αλλά απο κάπου πρέπει να αρχίσω.Δεν μπορώ να ξέρω χωρίς να τα έχω στην κατοχή μου μέρες τι θα είναι κατάλληλο για μένα.

Απο την στιγμή που μου αρέσουν περισσότερα τα κόκκινα και ας είναι απο δοκιμή μερικών λεπτών,έχω κάποια βάση.Μπορεί σε βάθος χρόνου να δω πως μετά απο ώρες gaming ή πληκτρολόγησης να μην με βολεύουν.Ποιος ξέρει.

Εγώ πέραν τον δοκιμών ,  έχω κάνει και την έρευνα μου τουλάχιστον να δω θεωριτικά τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο για μένα.

Τώρα θα δείξει ο χρόνος και η χρήση.Θέλω να ξεκινήσω με κόκκινα και να αποκτίσω την εμπειρία.

Όσο για τον συμβιβασμό που λές είναι ανάλογα τον οικονομικών του καθενώς.Για μένα το μηχανικό πληκτρολόγιο δεν είναι βασικό στο pc.Περισσότερο σαν πολυτέλεια το βλέπω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...