Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εδω και καιρο σκεφτομαι να κανω την μεταβαση απο πληκτρολογιο μεμβρανης σε μηχανικο.Εχω δοκιμασει διαφορα απο φιλους γνωστους κλπ και κου αρεσει η αισθηση ανεξαρτιτου διακοπτη περισσοτερο απο μεμβρανη.Μεχρι εδω ολα καλα ολα ωραια.

Το θεμα ειναι πως ακομα και σε ακριβα μοντελα βλεπω ενα αρκετα μεγαλο βαθμο βλαβης. 

Προσωπικα δεν μου εχει χαλασει ποτε πληκτρολογιο μεμβρανης.Εχω ακομα το πρωτο μου της microsoft 6 ευρω κοστος,που ειχα αγορασει πριν περιπου 6 χρονια και δουλευει αψογα.

Δεν θα ηθελα να δωσω 100-120 ευρω και μεσα σε 1-2 χρονια να μην δουλευει το ενα το αλλο.

Οποτε το ερωτημα μου ειναι πιο απο τα δυο ειναι πιο ανθεκτικο και αξιοπιστο.Αξιζει να δωσεις 120 ευρω για πηκτρολογιο.?

Εχω δει καποια στο aliexpress στα 50 ευρω τι λετε θα κανουν δουλεια.?

Παραδειγμα

http://pt.aliexpress.com/item/Ajazz-Geek-AK33-Backlignt-Edition-Mechanical-Keyboard-Blue-Switch-White-Color-Gaming-Keyboards-for-Tablet-Desktop/32620275963.html?spm=2114.30010508.3.11.RGuErN&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201602_4_10017_10036_10005_10035_10006_10034_10021_507_10022_10020_10018_10019,searchweb201603_9&btsid=1ec106a9-e5ea-4967-807a-db2e64246e89

Δημοσ.

σαν εμφανιση ειναι τρομερο,ειδικα το ασπρο :P.. τωρα για πληκτρολογιο δεν θα ρισκαρα, ποσο μαλλον απο το εξωτερικο εδω το blackwindow ειχε double clicky και εφαγα 2 μερες για αλλαγη.. εγω θα σου προτεινα να πας σε ενα μεγαλο καταστημα να δοκιμασεις και να δεις ποιο σε βολευει πιο πολυ. μετα οταν μπει καμια προσφορα τσιμπα το :)

Δημοσ.

Οπως ειπα δεν μου κανει εντυπωση προιοντα απο γνωστες εταιριες να ειναι προβληματικα.Συνεχεια το διαβαζω απλα θελω να ξερω σε τι βαθμο γενικα τα μηχανικα εχουν προβληματα.

Εγω θα ηθελα ενα με mx red διακοπτες αλλα και led, ελλαδα ειναι ακριβα ομως.

Οπουε σκεφτομαι το κινεζικο που εχει δεν ξερω και γω τι διακοπτες αλλα ειναι στο 50ρικο + δεν εχει τα αριθμιτικα κουμπια στα δεξια.

Δημοσ.

Σημερα πουλησα το πρωτο μου μηχανικο keyboard μετα απο 4 η 5 χρονια χρησης. Ηταν ενα Blackwidow Ultimate το πρωτο version που ειχε βγει με τα μπλε LED και Cherry MX blue switches. Το πουλησα γιατι θελω να παω σε Corsair K65. Πολυ πιθανον τα μεμβρανης να ειναι ανθεκτικοτερα αλλα σαν την εσθυση του μηχανικου δεν υπαρχει. Για το προβλημα "Double tap" που ανεφερε ο ekans η "Double register" που θα ονομαζα εγω, ειχα βρει την λυση με το να καθαριζω τους διακοπτες ανα 1-2 μηνες. Αν θες την συμβουλη μου, δωσε χρηματα αλλα απεφυγε Razer ποσο μαλλον τα Razer switches. Οσο για aliexpress δεν εχω ιδεα.

• Like 3
Δημοσ.

Σημερα πουλησα το πρωτο μου μηχανικο keyboard μετα απο 4 η 5 χρονια χρησης. Ηταν ενα Blackwidow Ultimate το πρωτο version που ειχε βγει με τα μπλε LED και Cherry MX blue switches. Το πουλησα γιατι θελω να παω σε Corsair K65. Πολυ πιθανον τα μεμβρανης να ειναι ανθεκτικοτερα αλλα σαν την εσθυση του μηχανικου δεν υπαρχει. Για το προβλημα "Double tap" που ανεφερε ο ekans η "Double register" που θα ονομαζα εγω, ειχα βρει την λυση με το να καθαριζω τους διακοπτες ανα 1-2 μηνες. Αν θες την συμβουλη μου, δωσε χρηματα αλλα απεφυγε Razer ποσο μαλλον τα Razer switches. Οσο για aliexpress δεν εχω ιδεα.

εγω πουλησα το δικο μου ενα razer blackwidow ultimate 2014 edition στα 80 ευρω και αγορασα απο πλαισιο το corsair k70 rgb στα 190 ευρα :-)

• Like 3
Δημοσ.

razer blackwidow 1,5 χρονών τους 9 μήνες δεν δούλευε σχεδόν καθόλου

λόγω απούσίας

και χάλασε :(

δύσκολα θα ξαναπάρω μηχανικό

Δημοσ.

razer blackwidow 1,5 χρονών τους 9 μήνες δεν δούλευε σχεδόν καθόλου

λόγω απούσίας

και χάλασε :(

δύσκολα θα ξαναπάρω μηχανικό

Μα καλά πόσο εγγύηση έχουν αυτά.?

Δημοσ.

Καλα αν εξαιρεσεις τα razer που φταιει η εταιρια και σχεδον ολα της τα προιοντα ειναι hit or miss αν θα χαλασουν και ενα μοντελο cm που αποσυρθηκε κιολας που εβγαζε προβληματα, που ακουσατε να χαλανε τα μηχανικα? Ισα ισα εεκ φυσεως ειναι πολυ πιο ανθεκτικα και υπαρχουν ibm model m που ειναι σε χρηση 20 χρονια. Και οταν λεμε καλα μηχανικα δεν εννοουμε razer και logitech και corsair με πολλα λαμπακια και macros, εννοουμε ducky wasd das leopold filco cherry πχ, που ειναι brands που εχουν χτισει φημη ακριβως πανω στο sturdiness και την ποιοτητα κατασκευης

Δημοσ.

Μα καλά πόσο εγγύηση έχουν αυτά.?

εμενα 2 χρονια, το double ckick το ειχε απο αγορας και με rma πηρα καινουργιο.. αν μπορουσα να ξανακανω την αγορα τωρα θα πηγαινα εδω http://www.amazon.com/Razer-BlackWidow-Ultimate-Stealth-2016/dp/B017K61ZIW/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1459535565&sr=8-1-spell&keywords=razer+blackwindow+stealth+2016

χωρις τα πλαινα εξτρα κουμπια που πιο πολυ μπερδεουν δεν μου εχουν χρειαστει και stealth για λιγοτερο θορυβο αλλιως σε καποιο της corsair.. 

Δημοσ.

εμενα 2 χρονια, το double ckick το ειχε απο αγορας και με rma πηρα καινουργιο.. αν μπορουσα να ξανακανω την αγορα τωρα θα πηγαινα εδω http://www.amazon.com/Razer-BlackWidow-Ultimate-Stealth-2016/dp/B017K61ZIW/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1459535565&sr=8-1-spell&keywords=razer+blackwindow+stealth+2016

χωρις τα πλαινα εξτρα κουμπια που πιο πολυ μπερδεουν δεν μου εχουν χρειαστει και stealth για λιγοτερο θορυβο αλλιως σε καποιο της corsair.. 

Το πράσινο μου προκαλεί πονοκαίφαλο :P

Ψάχνω ένα με άσπρο ή μπλέ φωτισμό και με red mx switches :)

Δημοσ.

Το πράσινο μου προκαλεί πονοκαίφαλο :P

Ψάχνω ένα με άσπρο ή μπλέ φωτισμό και με red mx switches :)

θες να ταιριαζει με το κουτι αστα αυτα :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλα αν εξαιρεσεις τα razer που φταιει η εταιρια και σχεδον ολα της τα προιοντα ειναι hit or miss αν θα χαλασουν και ενα μοντελο cm που αποσυρθηκε κιολας που εβγαζε προβληματα, που ακουσατε να χαλανε τα μηχανικα? Ισα ισα εεκ φυσεως ειναι πολυ πιο ανθεκτικα και υπαρχουν ibm model m που ειναι σε χρηση 20 χρονια. Και οταν λεμε καλα μηχανικα δεν εννοουμε razer και logitech και corsair με πολλα λαμπακια και macros, εννοουμε ducky wasd das leopold filco cherry πχ, που ειναι brands που εχουν χτισει φημη ακριβως πανω στο sturdiness και την ποιοτητα κατασκευης

Ε ναι αλλά εγώ εννοώ τα περισσότερο διαδεδομένα και σχετικά φτηνά μηχανικά.

Δημοσ.

Και τελοσπαντων πες ενα budget τι μεγεθος και τι κουμπια-λειτουργικοτητα θελεις, να παρεις καμια προταση σωστη, οχι τις χαζομαρες τα razer

Τα razer μονο φτηνα δεν ειναι.

Δημοσ.

Και τελοσπαντων πες ενα budget τι μεγεθος και τι κουμπια-λειτουργικοτητα θελεις, να παρεις καμια προταση σωστη, οχι τις χαζομαρες τα razer

Τα razer μονο φτηνα δεν ειναι.

Δεν θέλω κάποια πρόταση,περισσότερο να μάθω τιν ενθεκτικότητα τους απο χρήστες που τα έχουν καιρό.Το λινκ για το κινέζικο ενδεικτικό ήταν να μάθω κάποια γνώμη.Λογικά θα ψάξω για κάτι μεταχειρισμένο κοντά στα 100 ευρώ,αλλά πρώτα πρέπει να σιγουρευτώ πως θα είναι ποιοτικό και δεν θα έχω τρεχάματα.

razer είναι σε blacklist ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...