Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...

Εχω ένα λαπτοπ της σειρας Αmilo,αγορασμενο από eshop το 2009, http://www.e-shop.gr/fujitsu-amilo-pi3560-f4-p-PER.906345,

και δεν εχει παθει τιποτα,του περασα και ένα ssd και πεταει κυριολεκτικα.

Χρηση τα πρωτα χρονια ,αρκετα σκληρη συνδεδεμενο συνεχεια με tv για παιχνίδια,ταινιες κ.λ.π

Τωρα μενει ανοιχτο καθημερινα πανω από 6 ωρες.

Kαι ΄γώ έχω αυτό: http://www.e-shop.gr/fujitsu-amilo-pi3660-f6-p-PER.906434 (669 €) από το 2010 και 'γώ του έχω αντικαταστήσει το HDD με SSD και είναι ακόμα GG!

Δημοσ.

ε καλα τωρα το παρακανες και προφανως δεν μπορω να κανω σοβαρη συζητηση μαζι σου... δεν γινεται να ψοφησαν 9 στα 10 στην 3ετια... να ελεγες στην 8ετια οκ να το καταλαβω...

Δε σε υποχρέωσε κανείς να κάνεις καν συζήτηση μαζί μου... :)

Ανέφερες κάτι που δεν ίσχυε, σου εξήγησα γιατί δεν ίσχυε, ως εκεί καλά.

Μπορεί ναι να είναι υπερβολικό το 10% για κάποιες εταιρίες δεν αντιλέγω, μπορεί όμως σε μερικές εταιρίες και να ισχύει πραγματικά κι αυτό ήθελα να τονίσω.

Γιατί αν δεν ισχύει έστω και για κάποιες εταιρίες, τώρα ακόμη κι εσύ ο ίδιος βγάζεις άχρηστο το άρθρο της SquareTrade πού παρέθεσες...

Σε όποια περίπτωση φαίνεται δεν υποχρεούσαι να κάνεις συζήτηση μαζί μου, αλλά μέσω αυτής χαίρομαι που κατάφερα να σε κάνω να καταλάβεις πως το άρθρο της Square Trade που προσπαθούσες να επικαλεστείς για να στηρίξεις το συνειρμό σου, δεν ισχύει και τόσο όσο νόμιζες...

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να μην ψοφισαν 9/10 και να ειχαν την αρχικη τους εμφανιση λογω καλης χρησης και ανωτερης ποιοτητας κατασκευης αλλα κακα τα ψεματα αν καποιου δεν πιανουν τα χερια ή δεν εχει ορεξη να παλευει σε fora να ψαχνει για λυσεις τοτε δυστυχως μηχανηματα ανω των 2 ετων εμφανιζουν πολλα προβληματα που δυσχαιρενουν την καθημερινη χρηση οπως ασυμβατοτητες με νεοτερες εκδοσεις ή νεοτερα λειτουργικα, κακους drivers, ανεπαρκη υποστηριξη σε bios, non optimized hardware για νεες εφαρμογες και battery life, φθορες στην μπαταρια και πολλα αλλα. 

Δημοσ.

Μπορει να μην ψοφισαν 9/10 και να ειχαν την αρχικη τους εμφανιση λογω καλης χρησης και ανωτερης ποιοτητας κατασκευης αλλα κακα τα ψεματα αν καποιου δεν πιανουν τα χερια ή δεν εχει ορεξη να παλευει σε fora να ψαχνει για λυσεις τοτε δυστυχως μηχανηματα ανω των 2 ετων εμφανιζουν πολλα προβληματα που δυσχαιρενουν την καθημερινη χρηση οπως ασυμβατοτητες με νεοτερες εκδοσεις ή νεοτερα λειτουργικα, κακους drivers, ανεπαρκη υποστηριξη σε bios, non optimized hardware για νεες εφαρμογες και battery life, φθορες στην μπαταρια και πολλα αλλα. 

...συν κακή ψύξη από μπουκωμένα φανάκια με στρώματα σκόνης που κοντεύουν να γίνουν ένα με την ψύκτρα κλπ (ή από χρήση πάνω στο πάπλωμα ή στην κουβέρτα).

Άδικο δεν έχεις, ισχύει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό αυτό που λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...