john_shadow Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Έκανα μια μικρή αλλά μοιραία ζημιά από ότι φαίνεται στον mSata ssd μου σε αυτό το σημείο που δείχνω στην εικόνα. Με κόκκινο το χτυπημενο και με μπλε το κανονικό. Υπάρχει περίπτωση επιδιόρθωσεις? Αν δεν γίνετε να φτιαχτεί μπορώ κάπως να τον κάνω backup έστω?
hackerW32 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 δεν φαίνεται καθαρα η ζημιά, το εσπασες ή το ξεκολησες; μια macro φωτογραφία θα βοηθουσε
Fubar.gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Προσπάθησες να το επιδιορθώσεις? Γιατι ο πυκνωτής στον κόκκινο κύκλο φαίνεται σαν να είναι βραχυκυκλωμένος με καλάι στο ενδιάμεσο του.
john_shadow Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Τι εννοείς macro φωτογραφία? Μου έφυγε το κατσαβίδι προς τα εκεί και νομίζω πως το έχω σπάσει λίγο (δεν ξέρω πως ήταν πριν) Όχι δεν έχω προσπαθήσει να φτιάξω κάτι μόνος μου...
john_shadow Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Κατάλαβα αλλά δεν μπορώ να βγάλω τόσο καθαρή και κοντινή ούτε με το κινητό ούτε με την ψηφιακή μου :-/
john_shadow Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Οι καλύτερες που βρήκα να βγάλω. Έχω κάνει μια γρατσουνια στην πλακετα όπως φαίνεται στην μια και έχω σπάσει λίγο τον πυκνωτη(?)...
hackerW32 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 εαν δεν εχει τραυματιστει η πλακετα απο την γρατζουνια (καπια διαδρομη πχ, να μην βραχυκυκλώνετε) αν και απο οτι βλεπω δεν περναει κατι απο κει, ναι με αλλαγη του πυκνωτή πολυ πυθανο να παιξει. τωρα, που θα βρεις εναν τετοιο; δεν εχω ιδεα. και αν το βρεις ειναι δυσκολο να το βαλεις μονο σου, οποτε πρεπει να βρεις καποιο μαγαζι που επισκευαζει υπολογιστες και για τετοιες περιπτώσεις. αποψη μου, στειλτο σε καποιον ειδικό, ειναι πολυ λεπτοδουλειά αυτη. επισης συγχαρητήρια, αυτες ηταν πολυ καλες macro φωτογραφίες 1
Fubar.gr Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ότι είπε ο hackerW32 απο πάνω. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι ο πυκνωτής και όχι η γρατσουνιά στην πλακέτα. Οι πυκνωτές αυτοί αποτελούνται απο πολλές στρωσεις αγώγιμου υλικού, μονωμένες μεταξύ τους. Απ ότι φαίνεται το κατσαβίδι τον τρύπησε σε βάθος και πρέπει να έχουν βραχυκυκλώσει οι στρώσεις μεταξύ τους.
john_shadow Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ για της απαντήσεις παιδιά! Καμία πρόταση για εδώ Αθήνα να φανταστώ δεν παίζει έτσι?
@topos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Πηγαινε τον σε εναν ηλεκτρονικο που φτιαχνει πλακετες και λογικα θα σου αλλαξει πυκνωτη με κανενα 10ευρω.
john_shadow Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Αυτό λέω να κάνω αύριο. Καμία πρόταση για μαγαζιά στην Αθήνα να ρωτήσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα