Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ψαχνω για PS3 gamepad η συνολικη αξια του μαζι με μεταφορικα να μην υπερβενουν τα 15€ καθως οπως ειχα αναφερει και σε αλλο θεμα ο λογος αγορας του ειναι απλως για να μπορω να μπω στο συστημα μετα την αλλαγη δισκου καθως το gamepad που εχω (speedlink torid) δεν εχει ps button! 

Εχω βρει καποια στο ebay αλλα ειπα να ρωτησω μηπως υπαρχει κατι απο Ελλαδα. 

Υποψιν η πληρωμη να μπορει να γινει με paypal!

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα ψαχνω για PS3 gamepad η συνολικη αξια του μαζι με μεταφορικα να μην υπερβενουν τα 15€ καθως οπως ειχα αναφερει και σε αλλο θεμα ο λογος αγορας του ειναι απλως για να μπορω να μπω στο συστημα μετα την αλλαγη δισκου καθως το gamepad που εχω (speedlink torid) δεν εχει ps button! 

Ευχαριστω.

γιατι δεν ριχνεις μια ματια στις αγγελιες του ps3 και στα περιφερειακα?

κατι θα βρεις...

Δημοσ.

Ευχαριστω.

Απο την στιγμη που το budget και η πλατφορμα σου ειναι συγκεκριμενα οι επιλογες δεν ειναι πολλες ουτως ή αλλως 

https://www.skroutz.gr/c/663/Gamepads.html?keyphrase=playstation+3+gamepad&order_by=pricevat&order_dir=asc&price_min=&price_max=16

Προσωπικα βεβαια δεν τα εμπιστευομαι καθολου αυτα καθως ειναι αμφιβολου ποιοτητας και αξιοπιστιας(μαρκα μ εκαψες που λεμε),αλλα εσυ ξερεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως οτιδήποτε κι αν σκέφτεσαι να κάνεις είναι καλύτερα να πάρεις τον γνήσιο μοχλό, used η new, παρά κάποιον συμβατό οποιασδήποτε άλλης εταιρείας.

• Like 1
Δημοσ.

σημερα μολις μου ηρθε απο ebay, αυτο: http://www.ebay.com/itm/222065862407?_trksid=p2060353.m2749.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

και δουλευει μια χαρα, και πολυ καλο το βαρος του και τα κουμπακια, μ αρεσει πιο πολυ απο αυτα του πλαισιου γιατι το ειχα δοκιμασει στο καταστημα! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...