Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στο φορουμ.Εχω ενα ταμπλετ mls IQ tab shot 3g και επειδη η μνημη του ειναι ξεχωριστη(εσωτερικος αποθυκευτικος χωρος και USB storage) εχει γεμησει ο εσωτερικος χωρος(απο δεδομενα εφαρμογων) με αποτελεσμα να μου βγαζει μηνυμα οτι εχει εξαντλιθει ο χωρος αποθηκευσης και δεν μπορω να εγκαταστισω νεες εφαρμογες.Μπορει να λυθει με καποιον τροπο αυτο?? Να κανω επαναφορα εργοστασιακων?? Να φλασαρω νεα ROM??(δεν ξερω που θα την βρω) ή με καποιον τροπο να κανω ενοποιηση μνημων??

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλημερα στο φορουμ.Εχω ενα ταμπλετ mls IQ tab shot 3g και επειδη η μνημη του ειναι ξεχωριστη(εσωτερικος αποθυκευτικος χωρος και USB storage) εχει γεμησει ο εσωτερικος χωρος(απο δεδομενα εφαρμογων) με αποτελεσμα να μου βγαζει μηνυμα οτι εχει εξαντλιθει ο χωρος αποθηκευσης και δεν μπορω να εγκαταστισω νεες εφαρμογες.Μπορει να λυθει με καποιον τροπο αυτο?? Να κανω επαναφορα εργοστασιακων?? Να φλασαρω νεα ROM??(δεν ξερω που θα την βρω) ή με καποιον τροπο να κανω ενοποιηση μνημων??

Ευχαριστω.

http://www.insomnia.gr/topic/599872-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1/?fromsearch=1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω πολυ.Απλα δεν εχω καρτα μνημης στο ταμπλετ και δεν ειναι root.Και μια ερωτηση αν κανω την καρτα μνημης αποθηκευτικο χωρο του ταμπλετ οταν βγαλω την καρτα θα λειτουργουν οι εφαρμογες η οχι??

Επεξ/σία από Νυσταγμένος
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ.Απλα δεν εχω καρτα μνημης στο ταμπλετ και δεν ειναι root.Και μια ερωτηση αν κανω την καρτα μνημης αποθηκευτικο χωρο του ταμπλετ οταν βγαλω την καρτα θα λειτουργουν οι εφαρμογες η οχι??

Οσες εφαρμογες εχουν μετακινηθει στην sd και την βγαλεις δεν θα λειτουργουν.

Καλο θα ειναι να της μεταφερεις στην μνημη του ταμπλετ ωστε να μην υπαρχει προβλημα.

Δημοσ.

Οσες εφαρμογες εχουν μετακινηθει στην sd και την βγαλεις δεν θα λειτουργουν.

Καλο θα ειναι να της μεταφερεις στην μνημη του ταμπλετ ωστε να μην υπαρχει προβλημα.

Πως ομως?? αφου το ταμπλετ δεν εχει χωρο.

Δημοσ.

Το μονο που μπορεις ειναι οσες εφαρμογες δεν χρησιμοποιεις να της κανεις unistaller ετσι ισως εξοικονομησης λιγο χωρο...αλλα πρεπει να το εχεις ρουταρη για να γινει.

Δημοσ.

Το μονο που μπορεις ειναι οσες εφαρμογες δεν χρησιμοποιεις να της κανεις unistaller ετσι ισως εξοικονομησης λιγο χωρο...αλλα πρεπει να το εχεις ρουταρη για να γινει.

Δεν μπορει με καποιον τροπο να γινει συνδεση μνημων?? Να συνδεθει ο εσωτερικος χωρος με την usb.Εχω ακουσει οτι αν το κανω ρουτ μετα μπορω να κανω και συνδεση μνημων.Ισχυει? 

Δημοσ.

Πρεπει να χτυπησεις στο google "mls IQ tab shot 3g root" αλλα μην περιμενεις και πολλα γιατι τα mls δεν ειναι και οτι καλυτερα ουτε σε ρουταρισματα ουτε σε αναβαθμισεις.

Το μονο root που ξερω και λειτουργει ειναι για το MLS IQTalk Crystal Signle.

Δημοσ.

Αρα καθομαι και δεν κανω τιποτα.Μια ιδεα.Αν εγραφα στην MLS για βοηθεια?? Δεν ειναι καλη ιδεα??

Δημοσ.

Ναι θα σε "γραφανε" και εκεινοι.

"Εγραψες" και 'συ.... Τωρα για το ρουτ που λεει ο φιλος, ας ψαξει να βρει τα κινεζικα αδελφακια του μλς... Απο εκει ισως παρει απαντησεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...